no_kya 18.05.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam. Poszukuję namiarów na tanią (a jakby inaczej...) dachówkę w trójkącie Nieporęt-Legionowo-Serock. Pochwalcie się Szanowni Forumowicze gdzie dostaliście najlepsze wyceny. Z góry dzięki. Dachlux, p. Michał 500116292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 19.05.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam. Poszukuję namiarów na tanią (a jakby inaczej...) dachówkę w trójkącie Nieporęt-Legionowo-Serock. Pochwalcie się Szanowni Forumowicze gdzie dostaliście najlepsze wyceny. Z góry dzięki. Dachlux, p. Michał 500116292 Potwierdzam -najtaniej. A w ogóle bardzo sympatyczny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 19.05.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witajcie! najpierw to sie trochę pochwalę postępami prac... wrzesień cały czas chyba jeszcze aktualny, choć zaczynają się problemy z kredytem, ale to przecież nie pierwsze i nie ostatnie problemy Widzę, że idziemy prawie łeb w łeb My planujemy sierpień. Po Bożym Ciele wchodzą nam na ocieplenie elewacji i poddasze. Posadzki już mamy. Zaczyna nam to wszystko wyglądać, ale z drugiej strony ile to roboty już przykryte i ten, co nie wie, to nawet się nie domyśli... ehhh Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 19.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ile płacicie za wylewki i ocieplenie +tynk zewnętrzny.Mi za wylewki powiedzieli 22 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 19.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ile płacicie za wylewki i ocieplenie +tynk zewnętrzny. Mi za wylewki powiedzieli 22 zł ? Ja za robociznę zapłaciłam 14 PLN, materiał kupowaliśmy sami. Maszynowe, gładziutkie, tylko ściany trochę popsuli, ale to ponoć norma, zwłaszcza, że wąż od maszyny trząśł nam całym budynkiem. Wysypywali z węża kopce kreta, a potem je rozgarniali. Może dlatego nazywa się to miksokret??? Ah ja blondynka... A jak Ty masz wyceniane - z materiałem czy bez? A za ocieplenie mogę Ci powiedzieć jutro wieczorem, bo zapomniałam a jutro spotykamy się z majstrem. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 20.05.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam sąsiedzki wątek. Może ktoś posiada wolnego glazurnika i może go "wypożyczyć" na tydzień lub dwa. Będę wdzięczny za namiary - budowa na Białołęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 23.05.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witam,Na razie chciałbym ogrodzić działkę siatką rozpiętą na kantówce + garaż blaszak + studnia + pompa ręczna.Nie wiecie czy wymagane jest zgłoszenie takiego ogrodzenia i garażu w gminie?Wstępnie oszacowałem ze okolo 100m ogrodzenia wyniesie mnie 1,5-2kPLNCzy orientujecie się, jaki jest koszt wykonania studni? Ogólnie jakieś sugestie odnosnie takiego ogrodzenia, garazu i studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 24.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam, Na razie chciałbym ogrodzić działkę siatką rozpiętą na kantówce + garaż blaszak + studnia + pompa ręczna. Nie wiecie czy wymagane jest zgłoszenie takiego ogrodzenia i garażu w gminie? Wstępnie oszacowałem ze okolo 100m ogrodzenia wyniesie mnie 1,5-2kPLN Czy orientujecie się, jaki jest koszt wykonania studni? Ogólnie jakieś sugestie odnosnie takiego ogrodzenia, garazu i studni? Zgłaszać trzeba ogrodzenia i zabudowania stałe. Ogrodzenia od drogi publicznej. Ale na wszelki wypadek nie zaszkodzi zadzwonić do gminy. Koszty i namiary na studniarza wysłałam na prv. pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 26.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 witam mam do sprzedania agregat 5,5, kw siła , gwarancja Taki sam jak na zdjęciu wymaga wregulowania cena 1500 zł http://www.allegro.pl/item356898127_agregat_pradotworczy_5500kw_bass_polska_hitttt.html pkarpiówka angoba czer 1 zł 3 palety. orginalnie zapakoewana gasiory 17 szt koziłki do murownia tel 660 763010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogging 27.05.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Witam serdecznie !Szukam sprawdzonych ekip do:1) wylewki w garażu2) Glazury, terakoty3) Płyt k-g Z góry serdecznie dizękuję za namiary. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 27.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ile płacicie w gminie Nieporęt za przyłącze energii? Interesują mnie stałe opłaty - jaki to jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.05.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 projekty zakładanie grodów nawadnianie Mój dobry znajomy, pasjonat zielni od wiosny ruszył na własny rachunek jeśli jesteście zainteresowani pomocą, w tych sprawach przekazuję tel. 601 347 344 Adam na hasło murator: niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 30.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witam Dla zaczynajacych budowy z grupy Nieporęt i okolice mam pewną propozycję.... Otóż proponuje zakup materiałów budowlanych u mnie - w firmie MINOX przy ul. Płochocińskiej 118. Przy zaopatrzeniu we wszystkie materiały budowlane proponuje wykonanie audytu energetycznego przyszłego budynku. Audyt taki pokazuje zapotrzebowanie na energie budynku i symuluje przyszły średni roczny koszt ogrzewania domu i ogrzania wody uzytkowej. Audyt poza opracowaniem charakterystyki energetycznej zawiera symulację oszczędnośći po zmianach względem założeń w projekcie i jest podstawą do wyboru poszczególnych rozwiązań pod względem kosztów i oszczędnośc. W przypadku nowobudowanych domów jednorodzinnych gdy np. w projekcie przewidziane jest 12 cm styropianu na ścianę, to w odniesieniu do tego symuluje sie oszczędności i czas zwrotu różnicy w nakładach względem tych standardowych 12 cm - np. w trzech opcjach 15,20 i 25 cm. Podobne opracowania dotyczą ocieplenia dachu, parametrów izolacyjnych okien, drzwi zewnętrznych, sposobu wentylacji, rodzaju i sprawności kotła. Opracowanie w bardzo przejrzysty sposób uzasadnia i ułatwia wybór (a wybory potrafią być trudne). I co najbardziej moze interesować przyszłych użytkowników daje pojęcie o przyszłych kosztach eksploatacji budynku i pokazuje które rozwiazania pozwalają te koszty ograniczyć. Audyt taki jest bezpłatny i jest zachęta do zakupów u mnie... Oczywiście wszystkie materiały oferuje w konkurencyjnych cenach zapraszam Sebastian Wardak [email protected] 0-509 795 673 0-504 033 136 MINOX ul. Płochocińska 118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.05.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witam serdecznie ! Szukam sprawdzonych ekip do: 1) wylewki w garażu 2) Glazury, terakoty 3) Płyt k-g Z góry serdecznie dizękuję za namiary. Andrzej polecam wykonawce, 509 035 945 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 02.06.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 może ktoś podzieli się jednak kontaktem na ekipę do ocieplenia domu, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 03.06.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Pytanie z Białołęki: Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma sprawdzone namiary na wykonawców balustrad? Poszukuję zarówno do balustrad zewnętrznych - kute, stalowe jak i wewnętrznych - metalowe z drewnianym wykończeniem. Będę wdzięczny za wszelkie namiary i pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 04.06.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Pytanie z Białołęki: Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma sprawdzone namiary na wykonawców balustrad? Poszukuję zarówno do balustrad zewnętrznych - kute, stalowe jak i wewnętrznych - metalowe z drewnianym wykończeniem. Będę wdzięczny za wszelkie namiary i pomysły. pan Marcin http://www.kovalnia.pl lub Pan Grzegorz 601 337 590 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 04.06.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Na Białołęce kręci się forumowy Kakaowy - uważajciehttp://forum.muratordom.pl/post2544733.htm#2544733 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 08.06.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam może ktoś ma namiary na dobrych tynkarzy cwpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 08.06.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Drodzy, Mamy nadzieję ruszyć z budową w połowie lipca w Józefowie przy ul. Szkolnej. Czy możecie podzielić się namiarami gdzie w okolicy w dobrej cenie można nabyć: - silikaty - dobre drewno impregnowane ciśnieniowo na więźbę oraz - czy ktoś z Was zdecydował się na cokoły z piaskowca lub innego kamienia - jak to się sprawuje? - czy ktoś stosował bloczki ISOMUR? Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts