mago 25.08.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć, poszukuję tynkarza do tynków cementowo-wapiennych z przycierką piaskiem kwarcowym. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv'a. Niestety tynkarz z kórym byłem umówiony wystawił mnie :/ Dzięki, Radzik poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 25.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 A witam, witam Budujecie się na Bagiennej? niestety z chwilowego braku internetu tak rzadko tu zaglądamy a co do budowania to od 4 msc już MIESZKAMY POZDRO.....dla wszystkich bo budować warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 25.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam. Krótko................ Po 17 miesiącach walki budowlanej.......... MIESZKAMY OD 23.08.2008 Pozdrawiam. Paweł, Ula, Marta & Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 25.08.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam gdzie można tanio kupić stal na zbrojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 25.08.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 stawex ul.modlińska 156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 25.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 stawex ul.modlińska 156 Wielkie dzięki to dużo taniej niż tam gdzie ostatnio kupowałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.08.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Cześć w dalszym ciągu mam do sprzedania wełnę na poddasze 20 cm i 5 cm . KOnrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio1pio1 31.08.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Sprzedam barak budowlany, odbiór HDSem z Marek. Stan baraku średni - przeżył juz parę budów, ale u mnie dzielnie sprawował sie prawie dwa lata i ekipy go zamieszkiwały. Cena 1500zł Piotr 608 678 726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 31.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witajcie, Nareszcie i u nas zaczęło się dziać. Mamy już zalane ławy. Ekipa uwija się że hej. I tu pilne pytanka: - poradźcie czym najlepiej zaizolować między ławami a fundamentem (fundament też będzie lany)? - szukamy namiarów na dobrego hydraulika - na teraz przy stanie zero i resztę instalacji na wiosnę (bez CO) - czy ktoś ma do odsprzedania stemple (ok 3m)? Pozdrawiamy,B&Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 01.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam.Poszukuje dobrego i sprawdzonego w boju gościa od kominków. Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 01.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam.Nadszedł czas na poszukiwanie wykonawcy kostki brukowej wokół domu.Jeśli ktoś dysponuje namiarami na solidnego wykonawcę to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 02.09.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Puściliśmy naszą 3 letnią córkę do przedszkola nowo otwartego 10km od nas w strone W-wy. Jak na razie jest fajnie jest 7 dzieci w calym przedszkolu. Także jak ktoś chciałby puścić dziecko w tak niedużą grupę dzieci to polecam jako adaptacja dla maluchów. My przeszukaliśmy kilka placówek w naszych okolicach i szczerze nie ma duzego wyboru - i miejsc wolnych przede wszystkim.Przyjmują dzieci od 2 lat także jak ktoś by szukał czegoś to mogę dać namiary. PozdrawiamUla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 02.09.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Muszę się pochwalić - pozwolenie uprawomocnione, mury pną się do góry Czy jest tu ktoś, kto jeszcze się buduje, czy już wszyscy zajmują się wykończeniówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 03.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Melduję się, że my też jesteśmy na etapie zero ... więc witaj w klubie. Nasz domek rośnie w Józefowie niedaleko ul. Szkolnej. Na razie mamy wylane ławy i robią się szalunki do ścian fundamentowych (bo będą lane). Jeśli szukasz jeszcze materiałów budowlanych mogę podzielić się namiarem na hurtownię, która zaproponowała mi jak dotąd najkorzystniejsze ceny. Dobra wiadomość - od września ceny beton w Budecie w dół o 10zł/m3, spadek o 10% odnotowały też silikaty. Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 03.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 My korzystamy z hurtowni na rondkach, a dokładniej korzysta z niej ekipa, która nam buduje - przejechaliśmy przez kilka składów i tam dali nam najlepsze warunki. Budujemy się w Kątach Węgierskich przy ul. Bagiennej - właśnie rosną nam ściany Z czego będziecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 03.09.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Hej!O to jesteście dalej niż my! Ja mam nadzieję zobaczyć ściany w połowie września. Nam najlepsze ceny zaproponowała hurtownia Raab Karcher znajdująca się przy ul. Staniewickiej w Warszawie. Śledzę poczynania naszej Grupy i nie zauważyłam, żeby ktoś z niej korzystał - jesli ktoś z nimi współpracował będę wdzięczna za opinie. Mamy ścianę 3W - wartwę nośną i wszystkie ścianki wewn. będziemy budować z bloczków silikatowych SILKA, a warstwę osłonową ściany zewn. z cegły modularnej (chyba Plecewice). Przy okazji pytanie - bo macie to już za sobą - jak izolowaliście ławę od ściany fundamentowej i jakim smarowidłem malowaliście w pionie (abizol, dysperbit, botazit, izohan, itp)? Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 03.09.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Blanka, nie mam pojęcia, od tego mam fachowca, pewnie mi mówił, ale i tak nie staram się nawet tego zapamiętać... Jutro się z nim widzę, to go zapytam My budujemy z ceramiki firmy Lode, jeśli ktoś budował z tego, proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Hej! O to jesteście dalej niż my! Ja mam nadzieję zobaczyć ściany w połowie września. Nam najlepsze ceny zaproponowała hurtownia Raab Karcher znajdująca się przy ul. Staniewickiej w Warszawie. Śledzę poczynania naszej Grupy i nie zauważyłam, żeby ktoś z niej korzystał - jesli ktoś z nimi współpracował będę wdzięczna za opinie. Mamy ścianę 3W - wartwę nośną i wszystkie ścianki wewn. będziemy budować z bloczków silikatowych SILKA, a warstwę osłonową ściany zewn. z cegły modularnej (chyba Plecewice). Przy okazji pytanie - bo macie to już za sobą - jak izolowaliście ławę od ściany fundamentowej i jakim smarowidłem malowaliście w pionie (abizol, dysperbit, botazit, izohan, itp)? Pozdrawiam, Blanka wystarczy tym no i jeszcze jedno .....jeśli szkoda wam kasy to nie kupujcie w ZAK......BO TAK DROGO TO MAŁO KTO MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a teraz z innej beczki .....osoby zainteresowane radiowym internetem w rejonie ul. Bagiennej ....jak będzie nas troche więcej to może uda się coś zalatwić POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 03.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Hej! O to jesteście dalej niż my! Ja mam nadzieję zobaczyć ściany w połowie września. Nam najlepsze ceny zaproponowała hurtownia Raab Karcher znajdująca się przy ul. Staniewickiej w Warszawie. Śledzę poczynania naszej Grupy i nie zauważyłam, żeby ktoś z niej korzystał - jesli ktoś z nimi współpracował będę wdzięczna za opinie. Mamy ścianę 3W - wartwę nośną i wszystkie ścianki wewn. będziemy budować z bloczków silikatowych SILKA, a warstwę osłonową ściany zewn. z cegły modularnej (chyba Plecewice). Przy okazji pytanie - bo macie to już za sobą - jak izolowaliście ławę od ściany fundamentowej i jakim smarowidłem malowaliście w pionie (abizol, dysperbit, botazit, izohan, itp)? Pozdrawiam, Blanka wystarczy tym no i jeszcze jedno .....jeśli szkoda wam kasy to nie kupujcie w ZAK......BO TAK DROGO TO MAŁO KTO MA Dzięki serdeczne za radę, ale mąż już kupił IZOHAN K i A - mam nadzieję, że też ok. W drobne rzeczy zaopatrujemy się przy słynnych rondkach albo przy Płochocińskiej. Nie chcę zapeszać, ale moja ekipa pracuje aż miło patrzeć. W sobotę planujemy lać ściany fundamentowe. Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts