govin 21.02.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Pawełku i Reniu WIELKIE DZIĘKI, naprawdę ułatwiliście nam bardzo pierwsze kroki. Konrad - jesteś niezastąpiony , reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 21.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Słuchajcie czy macie sprawdzony namiar na gościa od alarmu ? ? Bardzo mi pilnie potrzebny . Pozdrawiam Konrad Ps Na Zbycha z forum już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.02.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 UWAGA ZŁODZIEJE podszywają się pod agencie ochrony i na spokojnie rąbią dom mają biały samochód z kogutem warto spisywać tablice i dzwonić by ich sprawdzić a najlepiej do Policji w Nieporęcie 022-774-8767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 22.02.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 UWAGA ZŁODZIEJE podszywają się pod agencie ochrony i na spokojnie rąbią dom mają biały samochód z kogutem warto spisywać tablice i dzwonić by ich sprawdzić a najlepiej do Policji w Nieporęcie 022-774-8767 Cześć a co miałeś takowy przypadek u siebie w okolicy? Skąd ten przypadek? Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 22.02.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Czy możecie polecić dobrego glazurnika ?dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 z dużo by pisać a i tak nie wiadomo kto czyta. radze być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 23.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witanko. U mnie kręcili się z 21.02 o godzinie 3 w nocy. Wjechali w wąską drogę bez świateł a potem cofając wpakowali się na trelinki U mnie cały czas WIELKI BRAT czuwa Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 25.02.2008 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 TPSA nie chce mi przenieść telefonu, jaki macie internet ?Co wybrać Sferię, Iplus, a może coś innego?PozdrawiamPatos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 25.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 skoro nie glazura to może macie kogoś kto obudowywał wam kominek i jesteście zadowoleni ? mam jeden namiar, ale za samą płytę (bez kamieni) chce 7 tys (z moim wkładem trochę drogo mi się wydaje, ale może takie są ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.02.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 skoro nie glazura to może macie kogoś kto obudowywał wam kominek i jesteście zadowoleni ? mam jeden namiar, ale za samą płytę (bez kamieni) chce 7 tys (z moim wkładem trochę drogo mi się wydaje, ale może takie są ceny ? u nas zaczynają dziś, za robote biorą 2200 jak będą OK to podeśle namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 26.02.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 skoro nie glazura to może macie kogoś kto obudowywał wam kominek i jesteście zadowoleni ? mam jeden namiar, ale za samą płytę (bez kamieni) chce 7 tys (z moim wkładem trochę drogo mi się wydaje, ale może takie są ceny ? u nas zaczynają dziś, za robote biorą 2200 jak będą OK to podeśle namiary dzięki - czekam zatem z niecierpliwością Właśnie rozmawiałem z kolejnym potencjalnym wykonawcą (polecany na forum) i strzelił 6 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulm 27.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dzień dobry ! Forum czytujemy już dłuższy czas, a teraz w końcu postanowiliśmy dołączyć do grupy. Motywacją ostateczną był zakup projektu w ostatnich dniach i coraz bardziej sprecyzowane pomysły na rozpoczęcie budowy . Także witamy a szczególnie ciepło govin-a - będziemy bliskimi sąsiadami, ponieważ także będziemy budować w Józefowie. Z góry dziękujemy za wszelkie rady porady wszystkich doświadczonych, które mamy nadzieję niebawem zaczniemy wykorzystywać. pozdrawiamy ciepło Iwona i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.02.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 paulm witamy serdecznie a reszta na PRV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulm 29.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Bardzo bardzo dziękujemy Reniu i Pawle - -jesteście skarbnicą informacji ! Wypada wspomnieć, że nasze pierwsze kroki w poszukiwaniu swojego miejsca skierowaliśmy do Kątów i krążyliśmy tam pewnie ponad pół roku zastanawiając się czy my w ogóle chcemy dziakę ( czekaliśmy aż ceny wzrosną ha ha )Aż pewnego dnia trafiliśmy do Józefowa ..i już tak zostało, ale okolicę znamy jak własną kieszeń !I Wasz domek Reniu i Pawle zlokalizowaliśmy już w momencie jak rosły mury a może wcześniej , nie pamiętam, a teraz kawał ślicznego domu powstał - gratulujemy!!! kiedy u nas będzie ten etap ?! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 04.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Szukam bramy garażowej- może pochwalicie sie skąd braliście i jak wyglądał motaż i czas realizacji od zamówienia do wstawienia pozdrawiam serdecznie właśnie (przedwczoraj) zamówiłem bramę garażową w GAMAR (w Legionowie) przedstawiciel firmy Wiśniowski model dość duży bo 475 x 225, z pełną automatyką (podnośnik + fotokomórka), gładki - bez kasetonów poniżej 7k z instalacją; będzie gotowa na 4.03 Podpowiesz ile zapłaciłeś? Mamy jakiś namiar, ale jeszcze się nie do końca zdecydowaliśmy. I jaka ta bramka? Nam potrzebny kaseton w kolorze drewna... Pozdrawiam długo mnie nie było wśród żywych i mam nadzieję że nie za późno odpowiadam - zapłaciłem lekko poniżej 7k brama gładka, orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 04.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję!do tynków tradycyjnychdo otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 05.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję! do tynków tradycyjnych do otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Jakby co ja mam rewelacyjnych agregatów M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 05.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Szukam pilnie ekipy do wymurowania ogrodzenia z klinkieru.Jeżeli macie piekne słupki z klinkieru to bedę wdzieczny za przesłanie kontaktu do wykonawcy. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 05.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nieśmiało dołączam do grupy, i od razu z grubej rury: poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków wewnętrznych maszynowych,w dobrej cenie oczywiście.Może jakaś dobra dusza pomogłaby... No i specjalistów od klinkieru też chętnie na małą robótkę. Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 05.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję! do tynków tradycyjnych do otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Jakby co ja mam rewelacyjnych agregatów M. agregatów bo z agregatu? Lhea, nie krępuj się i pilnie rzucaj namiary na priv thnx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts