Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIEŚMIAŁO GRUPA NIEPORĘT I OKOLICE

jaspio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

UWAGA

ZŁODZIEJE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: podszywają się pod agencie ochrony i na spokojnie rąbią dom

mają biały samochód z kogutem

warto spisywać tablice i dzwonić by ich sprawdzić

a najlepiej do Policji w Nieporęcie 022-774-8767

Cześć

a co miałeś takowy przypadek u siebie w okolicy? Skąd ten przypadek?

Pozdrawiam

Konrad :D

skoro nie glazura to może macie kogoś kto obudowywał wam kominek i jesteście zadowoleni ? mam jeden namiar, ale za samą płytę (bez kamieni) chce 7 tys (z moim wkładem ;) trochę drogo mi się wydaje, ale może takie są ceny ?

u nas zaczynają dziś, za robote biorą 2200

jak będą OK to podeśle namiary

skoro nie glazura to może macie kogoś kto obudowywał wam kominek i jesteście zadowoleni ? mam jeden namiar, ale za samą płytę (bez kamieni) chce 7 tys (z moim wkładem ;) trochę drogo mi się wydaje, ale może takie są ceny ?

u nas zaczynają dziś, za robote biorą 2200

jak będą OK to podeśle namiary

dzięki - czekam zatem z niecierpliwością ;-)

Właśnie rozmawiałem z kolejnym potencjalnym wykonawcą (polecany na forum) i strzelił 6 tys.

Dzień dobry !

Forum czytujemy już dłuższy czas, a teraz w końcu postanowiliśmy dołączyć do grupy.

Motywacją ostateczną był zakup projektu w ostatnich dniach i coraz bardziej sprecyzowane pomysły na rozpoczęcie budowy .

Także witamy a szczególnie ciepło govin-a - będziemy bliskimi sąsiadami, ponieważ także będziemy budować w Józefowie.

Z góry dziękujemy za wszelkie rady porady wszystkich doświadczonych, które mamy nadzieję niebawem zaczniemy wykorzystywać.

pozdrawiamy ciepło

Iwona i Paweł :D

Bardzo bardzo dziękujemy Reniu i Pawle - -jesteście skarbnicą informacji !

Wypada wspomnieć, że nasze pierwsze kroki w poszukiwaniu swojego miejsca skierowaliśmy do Kątów i krążyliśmy tam pewnie ponad pół roku zastanawiając się czy my w ogóle chcemy dziakę ( czekaliśmy aż ceny wzrosną ha ha )

Aż pewnego dnia trafiliśmy do Józefowa ..i już tak zostało, ale okolicę znamy jak własną kieszeń !

I Wasz domek Reniu i Pawle zlokalizowaliśmy już w momencie jak rosły mury a może wcześniej , nie pamiętam, a teraz kawał ślicznego domu powstał - gratulujemy!!! kiedy u nas będzie ten etap ?!

Pozdrawiamy

Szukam bramy garażowej- może pochwalicie sie skąd braliście i jak wyglądał motaż i czas realizacji od zamówienia do wstawienia

pozdrawiam serdecznie

właśnie (przedwczoraj) zamówiłem bramę garażową w GAMAR (w Legionowie) przedstawiciel firmy Wiśniowski

model dość duży bo 475 x 225, z pełną automatyką (podnośnik + fotokomórka), gładki - bez kasetonów

poniżej 7k z instalacją; będzie gotowa na 4.03

Podpowiesz ile zapłaciłeś? Mamy jakiś namiar, ale jeszcze się nie do końca zdecydowaliśmy. I jaka ta bramka? Nam potrzebny kaseton w kolorze drewna...

Pozdrawiam

długo mnie nie było wśród żywych :) i mam nadzieję że nie za późno odpowiadam - zapłaciłem lekko poniżej 7k ;)

brama gładka, orzech

TYNKARZE!!!

dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję!

do tynków tradycyjnych

do otynkowania jakieś 1200 mk

na kwiecień

może ktoś z Was może polecić ekipę?

z góry bardzo dziękuję

no_kya

Jakby co ja mam rewelacyjnych agregatów :)

M.

agregatów bo z agregatu? ;)

Lhea, nie krępuj się i pilnie rzucaj namiary na priv ;)

thnx