xmxax 05.03.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję! do tynków tradycyjnych do otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Czołem kolego! Godni polecenia tynkarze od tynku cem-wap zacieranego kwarcem: - Bogdan - 0 607 893 782 Chłopaki są z gór (tak zajefajnie zaciagają...). Tynki są bardzo równe, zresztą możesz wpaść ocenić. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 05.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 U mnie właśnie skończyli wykańczać poddasze - śmiało polecam, wełna, folie i równiutkie sufity podwieszane, zagruntowane gotowe do malowania. z certyfikatami knaufa ale co ważniejsze rozsądnie i pomocnie. służę namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 05.03.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję! do tynków tradycyjnych do otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Czołem kolego! Godni polecenia tynkarze od tynku cem-wap zacieranego kwarcem: - Bogdan - 0 607 893 782 Chłopaki są z gór (tak zajefajnie zaciagają...). Tynki są bardzo równe, zresztą możesz wpaść ocenić. Pozdrawiam, Marcin, dzięki, już rozmawiałem z Bogdanem, jesteśmy umówieni na wizytę u mnie w domu no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 06.03.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Na wesołoWczoraj przeczytałam komentarz, który mnie bardzo rozbawil na jednym z forów:porównywanie wynagrodzenia netto do brutto to jak ujęcie członka z kręgosłupem : wulgarne ale prawdziwe...pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 06.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Na wesoło Wczoraj przeczytałam komentarz, który mnie bardzo rozbawil na jednym z forów: porównywanie wynagrodzenia netto do brutto to jak ujęcie członka z kręgosłupem : wulgarne ale prawdziwe... pozdrawiam... Podawanie wysokości pensji w wartości brutto jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem... :) dobrze być na działalności gospodarczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 07.03.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A u nas 2 marca pojawił się na świecie nowy mieszkaniec naszego przyszłego domku ... http://sharpie.republika.pl/images/nieporet/33.JPG także wita wszystkich sąsiadów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulm 07.03.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 sharpie GRATULUJEMY !!! Przesłodki mały człowieczek - dużo zdrówka życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.03.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 GRATULACIE cały tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 08.03.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 sharpie gratulacje!! Ojcostwa nie masz szans się wyprzeć... Jeszcze raz gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 08.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Gratulacje sharpie!!! Ktoś musi zasiedlić pokoje... Zostało Wam jeszcze coś wolnego? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 09.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Szanowni sąsiedzi, sprzedam beczkę stalową po wapnie. Cena wywoławcza - czteropak browarka dla mężusia. W ramach promocji do beczki dołączamy woreczek wapna. Beczka metalowa, lakier w kolorze blue z pokrywką. Zakupiliśmy ją w ubiegłym roku spejalnie do tego celu. Brak śladów rdzy. Czekam tylko na poważne oferty Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 10.03.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 U mnie właśnie skończyli wykańczać poddasze - śmiało polecam, wełna, folie i równiutkie sufity podwieszane, zagruntowane gotowe do malowania. z certyfikatami knaufa ale co ważniejsze rozsądnie i pomocnie. służę namiarami wysłałam priva, z góry dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osman 10.03.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam, potrzebuję pilnie solidnego więźbiarza.Możecie kogoś polecić? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 10.03.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 U mnie właśnie skończyli wykańczać poddasze - śmiało polecam, wełna, folie i równiutkie sufity podwieszane, zagruntowane gotowe do malowania. z certyfikatami knaufa ale co ważniejsze rozsądnie i pomocnie. służę namiarami wysłałam priva, z góry dzięki za namiar wielka prośba o info na priva no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 10.03.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam, potrzebuję pilnie solidnego więźbiarza. Możecie kogoś polecić? Dzięki Pan Stanisław z mojej ekipy. Nie mam do niego telefonu ale mogą się z nim skontaktować szefowie mojej ekipy budowlanej: Mirek - 502 711 910 p. Jan - 504 009 293 P. Stanisław sklecił mi naprawdę niezłą więźbę - ja osobiście go polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 13.03.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Sprzedam krokwie: 25 x 17 x 440 cm - 1 szt.25 x 17 x 330 cm - 1 szt.25 x 17 x 700 cm - 1 szt. zostały mi po ustawieniu więźbyimpregnowane ciśnieniowo w sierpniu 2007 całą zimę przeleżały w suchym pomieszczeniukontakt: Adam /600 353 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 13.03.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 I co z tym gazem i prądem czy to dopiero poczatek podwyżek czy juz koniec.... I czym teraz ogrzewac dom gazem czy prądem? I jak wielkanocne wypieki - czy przezwyciężą te podwyżki.... A teraz na poważnie skąd braliście drewno na podbitke? czy to musi byc jakas specjalna klasa drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 13.03.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 I co z tym gazem i prądem czy to dopiero poczatek podwyżek czy juz koniec.... I czym teraz ogrzewac dom gazem czy prądem? I jak wielkanocne wypieki - czy przezwyciężą te podwyżki.... A teraz na poważnie skąd braliście drewno na podbitke? czy to musi byc jakas specjalna klasa drzewa? My braliśmy drzewo typowe "podbitkowe" w składzie - jadąc ze Stanisławowa I do Nieporętu. Bardzo przyzwoite ceny i ładne drzewo, suchutkie. Musisz pamiętać, że w przeciwieństwie do więźby drzewo na podbitkę musi być suchutkie, coby podczas schnięcia się nie krzywiło. Hmmm... Dwa razy napisałam "podpitkę", coś w tym musi być... Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 13.03.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instaltora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 13.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instaltora ? zdecydowanie niezależny instalator - polecam p. Bogdana (509 262 371) fachowiec, który niejeden bank zazbroił; używa central firmy Satel, uważam że rodzaj i ilość zastosowanych zabezpieczeń powinny być Twoją tajemnicą a nie informacją dostępną na zewnątrz. agencja instaluje tylko nadajnik i po sprawie u mnie system zamknie się na razie gdzieś w 6k ale będę go jeszcze rozbudowywał w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts