Blanka J. 08.06.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ufff - dużo pytań na początek - wybaczcie. Planujemy zamontować rolety zewnętrzne - z ukrytymi kasetami pod lub w nadprożach - czy ktoś z Was przerababiał ten temat? Czy ktoś z Was zastosował nadproża do rolet zewn lub system BeClever? dzięki,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 08.06.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Nasz wykonawca źle cos policzył i zostało nam stali - 12 i 6 - tak gdzieś na drugi dom. Odstąpimy za przyzwoite pieniądze. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 08.06.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Na Białołęce kręci się forumowy Kakaowy - uważajcie http://forum.muratordom.pl/post2544733.htm#2544733 Uwaga na tego pana - jest to człowiek zupełnie niewiarygodny, bardzo wulgarny i niegrzeczny, uzależniający wydanie pozytywnej opinii na forum od zapłacenia mu pieniędzy w określonej kwocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 09.06.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Na Białołęce kręci się forumowy Kakaowy - uważajcie http://forum.muratordom.pl/post2544733.htm#2544733 Uwaga na tego pana - jest to człowiek zupełnie niewiarygodny, bardzo wulgarny i niegrzeczny, uzależniający wydanie pozytywnej opinii na forum od zapłacenia mu pieniędzy w określonej kwocie. Osoby zainteresowane współpracą z kakaowym odsyłam do lektury (ciężkiej) ww. linku. Co do kakaowego opinii o mnie - cóż, każdy może mieć swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 09.06.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 może ktoś podzieli się jednak kontaktem na ekipę do ocieplenia domu, proszę... jeżeli potrzebujesz na już -to mogę Ci dać namiary -mam ekipę a mi się termin przesunął. Zadzwoń do mnie to Ci więcej informacji przekażę -nie dam nr na forum bo mogą mi ekipę zgarnąć i zostanę na lodzie mój nr tel. 603-500-436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 09.06.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 a ja ponawiam prośbę o namiary na tynkarzy wew cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś a ja mam odwrotnie ekipa moja wykonuje KG i tez plany z forum okazały się delikatnie....zachwiane, yakże zero odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 09.06.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 a ja ponawiam prośbę o namiary na tynkarzy wew cw Wysłałam Ci namiar, tynki na bazie gipsu kładzione agregatem. No i posadzki z miksokreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś a ja mam odwrotnie ekipa moja wykonuje KG i tez plany z forum okazały się delikatnie....zachwiane, yakże zero odpowiedzi. Wiesz co najbardziej wkurzające jest to że dzwonisz do człowieka, on nawet przyjedzie zobaczy i ma się odezwać. Czekasz, czekasz nic. Dzwonisz to mówi że jeszcze nie zrobił wyceny, że się odezwie za 2 dni i oczywiście cisza Czy to nie można od razu powiedzieć, nie mam czasu, nie chce mi się itd. Przez takich ludzi tracimy tylko czas, bo można by przez ten czas szukać innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś a ja mam odwrotnie ekipa moja wykonuje KG i tez plany z forum okazały się delikatnie....zachwiane, yakże zero odpowiedzi. Wiesz co najbardziej wkurzające jest to że dzwonisz do człowieka, on nawet przyjedzie zobaczy i ma się odezwać. Czekasz, czekasz nic. Dzwonisz to mówi że jeszcze nie zrobił wyceny, że się odezwie za 2 dni i oczywiście cisza Czy to nie można od razu powiedzieć, nie mam czasu, nie chce mi się itd. Przez takich ludzi tracimy tylko czas, bo można by przez ten czas szukać innych zgadzam się tylko ze ja mam identycznie lecz z drugiej strony tzw barykady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 09.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 a ja ponawiam prośbę o namiary na tynkarzy wew cw Wysłałam Ci namiar, tynki na bazie gipsu kładzione agregatem. No i posadzki z miksokreta. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś a ja mam odwrotnie ekipa moja wykonuje KG i tez plany z forum okazały się delikatnie....zachwiane, yakże zero odpowiedzi. Wiesz co najbardziej wkurzające jest to że dzwonisz do człowieka, on nawet przyjedzie zobaczy i ma się odezwać. Czekasz, czekasz nic. Dzwonisz to mówi że jeszcze nie zrobił wyceny, że się odezwie za 2 dni i oczywiście cisza Czy to nie można od razu powiedzieć, nie mam czasu, nie chce mi się itd. Przez takich ludzi tracimy tylko czas, bo można by przez ten czas szukać innych zgadzam się tylko ze ja mam identycznie lecz z drugiej strony tzw barykady. Teraz to dla wszystkich ciężkie czasy Dobrze że ja już finiszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ciezkie? raczej chore i to z obu stron okazywane....szkoda pisac....ale Tobie gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 09.06.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulm 09.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Drodzy, Mamy nadzieję ruszyć z budową w połowie lipca w Józefowie przy ul. Szkolnej. Czy możecie podzielić się namiarami gdzie w okolicy w dobrej cenie można nabyć: - silikaty - dobre drewno impregnowane ciśnieniowo na więźbę oraz - czy ktoś z Was zdecydował się na cokoły z piaskowca lub innego kamienia - jak to się sprawuje? - czy ktoś stosował bloczki ISOMUR? Pozdrawiam, Blanka Witamy Sąsiadów z Józefowa ! czyżby jakiś projekt z Pracowni Lipińskich? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 09.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Drodzy, Mamy nadzieję ruszyć z budową w połowie lipca w Józefowie przy ul. Szkolnej. Czy możecie podzielić się namiarami gdzie w okolicy w dobrej cenie można nabyć: - silikaty - dobre drewno impregnowane ciśnieniowo na więźbę oraz - czy ktoś z Was zdecydował się na cokoły z piaskowca lub innego kamienia - jak to się sprawuje? - czy ktoś stosował bloczki ISOMUR? Pozdrawiam, Blanka Witamy Sąsiadów z Józefowa ! czyżby jakiś projekt z Pracowni Lipińskich? Pozdrawiamy Witajcie! Projekt ostatecznie indywidualny, ale przez długi czas istotnie braliśmy pod uwagę kilka domków z pracowni Lipińskich. A Wy budujecie Ciepłego? Poszliście w ISOMUR? Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 10.06.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 dysponuje namiarami na wykonawców ocieplenia budynku, ewentualnie ogrodzenia. Wolni przez najbliższe 3-4 tygodnie -potem ja chcę ich zgarnąć, dlatego nie daję kontaktu do nich na forum.Moj tel 603-500-436 -powiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 10.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 dysponuje namiarami na wykonawców ocieplenia budynku, ewentualnie ogrodzenia. Wolni przez najbliższe 3-4 tygodnie -potem ja chcę ich zgarnąć, dlatego nie daję kontaktu do nich na forum. Moj tel 603-500-436 -powiem co i jak. ogrodzenie z płaskowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulm 10.06.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Drodzy, Mamy nadzieję ruszyć z budową w połowie lipca w Józefowie przy ul. Szkolnej. Czy możecie podzielić się namiarami gdzie w okolicy w dobrej cenie można nabyć: - silikaty - dobre drewno impregnowane ciśnieniowo na więźbę oraz - czy ktoś z Was zdecydował się na cokoły z piaskowca lub innego kamienia - jak to się sprawuje? - czy ktoś stosował bloczki ISOMUR? Pozdrawiam, Blanka Witamy Sąsiadów z Józefowa ! czyżby jakiś projekt z Pracowni Lipińskich? Pozdrawiamy Witajcie! Projekt ostatecznie indywidualny, ale przez długi czas istotnie braliśmy pod uwagę kilka domków z pracowni Lipińskich. A Wy budujecie Ciepłego? Poszliście w ISOMUR? Blanka Tak , lipiec - sierpień rozpoczniemy budowę Ciepłego P 181 Lipińskich Będzie pustak ceramiczny U 220 prawdopodobnie i ISOMUR . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts