sharpie 24.06.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam.U mnie robił WID-BUD.Mi także na poczatku wychodziło 6300 z 7 % VAT'em.Jednak z fakturą 22 % jest lepiej bo więcej z gminy kaski zwrócą a potem z urzędu skarbowego można jeszcze 15 % Vat'u odzyskać. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 27.06.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 DRODZY, pilnie poszukuję wykonawcy schodów (pokrycie betonu drewnem).Może podrzucicie namiary na dobrego fachowca, który nie zdziera skóry? dzięki Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 27.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam!Mam do "udostępnienia" pracownika, który specjalizuje się w zabudowach k-g (sufity podwieszane itp.) oraz malowaniu. Jest bardzo sumienny, swoją pracę wykonuje dość wolno (ale za to dokładnie). Jeśli dodać do tego elastyczność cenową to dla mocno niespieszących się jest to ciekawa propozycja. Piotrek kończy właśnie u mnie malowanie, a w związku z tym że jestem bardzo zadowolony z jego pracy, chciałbym znaleźć mu jakieś nowe zajęcie.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 30.06.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam! Mam do "udostępnienia" pracownika, który specjalizuje się w zabudowach k-g (sufity podwieszane itp.) oraz malowaniu. Jest bardzo sumienny, swoją pracę wykonuje dość wolno (ale za to dokładnie). Jeśli dodać do tego elastyczność cenową to dla mocno niespieszących się jest to ciekawa propozycja. Piotrek kończy właśnie u mnie malowanie, a w związku z tym że jestem bardzo zadowolony z jego pracy, chciałbym znaleźć mu jakieś nowe zajęcie. Pozdrawiam, można prosić o namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.07.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam! Mam prośbe, poszkuję wykonawcy wieźby dachowej na Tarchominie na cito , gdyż umówiony okazał się partaczem . Z góry dzieki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qdłaci 03.07.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, My też chcielibyśmy pochwalić się postępami w pracach budowlanych, narazie koniec stanu surowego otwartego (http://www.qdlaci_0.8.ao.pl- zdjecia jeszcze sprzed budowy kominów, teraz juz kominy stoją dumnie) , ale lada dzien montaż okien i pokrycia dachowego oraz instalacjie. I w związku z tym poszukujemy solidnych wykonawców tynków cementowo-wapiennych. Terminy są straszne, juz dzwoniliśmy do wielu brygad ktore mogą ale dopiero w 2009!!!!Wczoraj widzielismy sie z tynkarzem polecanym na forum tzw. p. Bogdan z Pułtuska (tel: 509-453-046) i tu mamy pytanie o solidność tego wykonawcy. Jeśli ktoś z Was mial przyjemność (bądź nie) współpracować z tą brygadą prosimy o kontakt. Jednocześnie, chyba już możemy pochwalić naszą brygade murarską, bardzo solidni, szybcy, porządni (posprzatane po każdym etapie), na działce mało znac ze budowa w toku, doradzą sensownie a do tego wspólpracują z fantastycznym cieślą p.Heniem. Namiar na szefa brygady: p.Marek Przyborowski nr tel.: 602-507-999. GORĄCO POLECAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMarek 05.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam! Mam do "udostępnienia" pracownika, który specjalizuje się w zabudowach k-g (sufity podwieszane itp.) oraz malowaniu. Jest bardzo sumienny, swoją pracę wykonuje dość wolno (ale za to dokładnie). Jeśli dodać do tego elastyczność cenową to dla mocno niespieszących się jest to ciekawa propozycja. Piotrek kończy właśnie u mnie malowanie, a w związku z tym że jestem bardzo zadowolony z jego pracy, chciałbym znaleźć mu jakieś nowe zajęcie. Pozdrawiam, Witam Ja też poproszę o namiary ... Wogóle , to może mi ktoś polecić kogoś do zrobienia ocieplenia i izolacji wykuszu , bo cos ja ostatnio szczęscia do wykonawców nie mam hehe Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyrozaur 05.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Czy ktoś może mnie poratować namiarami na kumatego elektryka z rozsądnymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam w związku z tym, że kończę ocieplać poddasze zostało mi sporo wełny mineralnej Rockwool'a Wełna Top Rock 20 cm i TopRock 5cm grubości. Sprzedam po atrakcyjnych cenach. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 09.07.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam.Czy ma ktoś może namiary na firmę/osobę która montuje szkło lacobell w kuchni zamiast płytek ceramicznych.Może ktoś ma u siebie szkło w kuchni zamiast kafelków na ścianie i podzieli się doświadczeniami. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 13.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Szanowni sąsiedzi,czy kupowaliście już ekogroszek? Macie sprawdzonego dostawcę? Według wielu opinii to, ile zapłacimy za ogrzewanie, zależy w dużej mierze od jakości opału. Jakby co my mamy sprawdzonego dostawcę na paczkowany, ale trzeba zapłacić za dowóz, nie za dużo, ale jedna trzeba. Jeśli dałoby się zebrać kilku chętnych interes byłby dużo bardziej opłacalny. A opał sprawdzony.Czekam na odzew, może jednak nie trzeba wozić towaru z Sochaczewa. PozdrawiamMałgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 23.07.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Witam. Chetnie przyjmę ze 2 wywrotki ziemi na wyrównanie terenu. Jak by ktoś słyszał że może ktoś ma nadmiar ziemi to poproszę o info Kupowaliscie u kogoś czarnoziem ? Chodzi mi o taki pod zasianie trawy. Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 23.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Witam Poszukuję namiarów na ekipę do ocieplania dachu. Za wszelkie namiary z góry dziękuję. Paulm my budujemy się koło kościoła , prawie na przeciwko szkoły a Pani Blanka J. obok nas Joannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 24.07.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;) Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował? Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 29.07.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam,Poszukuję otoczaków - kamieni, żwiru o frakcji 35-80 mm do GWC, tak koło 30 ton, Może ktoś orientuje sie gdzie takowy mogę zakupić Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam ponownie w dalszym ciągu mam do sprzedania wełnę TopRock 20 cm grubość - 19 rolek =47,5 m2 oraz SuperRock 5 cm grubość - 20 paczek = 144 m2. ceny do uzgodnienia. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frustrat 08.08.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Poszukuję fachowców do wykonania tynków wewnętrznych i wylewek bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 10.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam. Noooo WiMax'em byłbym zainteresowany bardzo. Jutro dzwonię do netii. Pozdrawiam. Paweł. Pochwal sie proszę wynikami pomiarów... Pozdr M. I jak internecik? Śmiga już? Ciekawa jestem rezultatów, musimy lada chwila coś zamówić. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 11.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam.Jednak WiMax'a nie testowałem.Będzie jednak NEO z telekomuny. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 11.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam przyszłych sąsiadów, W tym roku miałam rozpocząć budowę w Kątach Węgierskich, przy ul. Bagiennej. Od trzech miesięcy czekam na pozwolenie na budowę - aktualnie P. Kwiatkowski (Urząd Gminy Nieporęt) twierdzi, że nie może go wydać, bo nie ma pieczątek. Czy ktoś z Was miał podobny problem?? Już nie wiem, co robić, mam umówioną ekipę, prąd, wodę, toi-toia, barak, wszystko czeka, a nie ma żadnych realnych perspektyw, że otrzymam pozwolenie w ciągu najbliższego miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts