blaniek 23.09.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Podzielcie się proszę - jaki komin wybraliście: murowany/ systemowy, jak systemowy to jakiej firmy. W domku będzie tylko jeden komin (do odprowadzenia spalin z kominka), kominek z zamkniętą komorą. Na liście mam na razie Schiedel Rondo Plus. Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 23.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Kontynuując litanię próśb: Poszukuję dobrego elektryka do zaprojektowania i rozprowadzenia instalacji elektrycznej, najchętniej z doświadczeniem w pracy z Silką. Chciałabym poprowadzić kable (w części pionowej) w peszlach w kanałach elektrycznych Silki E. Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 23.09.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 a ja postaram się pohandlować może się komuś przyda po budowie odstąpie za niewielkie pienądze Wieliszew ok. Legionowa 1. Porotherm Wienerbergera 24 – 70 szt. 2. Porotherm Wienerberger połówki – 40 szt. 3. Teriva pustaki stropowe - 70 szt. 4. Nadproża L – dł 120 – 4 zt. 5. Belki drewniane (więżba) 8 cm na 18 w różnych długościach od 160 do 330cm – 10 szt. 6. belka drewniana 25 na 20 długości 9 metrów 7. styropian do wylewek „dobre podłogi” EPS 100 – grubość 5 cm – 2 paczki 8 .styropian akustyczny 3 cm – 2 paczki posiadam też ok. 20 palet w różnym stanie i wymiarach. Odbiór osobisty z terenu budowy. pustaki już sprzedane pozostałe aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam czy możecie kogoś polecić do wykonania instalacji gazowej na terenie działki wraz z podłączeniem gazomierza w skrzynce i załatwieniem wszystkich formalności?? Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyrozaur 01.10.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Mam do sprzedania barak idealny dla ekip budowlanych: 2 okna, instalacja elektryczna, komplet nowych "mebli sosnowych". Bardzo modny niebieski kolor. Dysponuje namiarami na samochody mogące przewieźć takie cacko.602-615-066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.10.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam czy możecie kogoś polecić do wykonania instalacji gazowej na terenie działki wraz z podłączeniem gazomierza w skrzynce i załatwieniem wszystkich formalności?? Pozdrawiam Konrad Polecam firmę Nasiłowski , mi wyszło lepiej niż w najbardziej optymistycznej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 02.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Czy moglibyście polecić mi jakieś dobre profile okienne? Mam kilka wycen różnych profili ale za chiny niewiem co dobre. mam aktualnie podobne wyceny na profile: schuco premium, veka (chyba perfectline), rehau brillant. co wybrać żeby stosunek ceny do jakości był dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 03.10.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam czy możecie kogoś polecić do wykonania instalacji gazowej na terenie działki wraz z podłączeniem gazomierza w skrzynce i załatwieniem wszystkich formalności?? Pozdrawiam Konrad Polecam firmę Nasiłowski , mi wyszło lepiej niż w najbardziej optymistycznej wersji Dzięki szkoda że tak późno podałeś namiar, już jestem umówionyz inną ekipą. Ale tak czy inaczej dziękuję. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 03.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Mam w dalszym ciągu do sprzedania 19 rolek wełny , oryginalnie zapakowanego ROck wool'a Toprocka. Pozbędę się za niską cenę. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 05.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Czy możecie podzielić się namiarami na kogoś kto robi i montuje bramy przesuwne (na pilota) Brama 4m Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Czy możecie podzielić się namiarami na kogoś kto robi i montuje bramy przesuwne (na pilota) Brama 4m Dzięki dołączam się do prośby Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Czy możecie podzielić się namiarami na kogoś kto robi i montuje bramy przesuwne (na pilota) Brama 4m Dzięki dołączam się do prośby Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 06.10.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Hej forumowicze, a gdzie się podziała lista fachowców którą zrobili Paweł i Renia? Czyżby zadziałał jakiś niewidoczny cenzor? Była a niema... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 06.10.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Hej forumowicze, a gdzie się podziała lista fachowców którą zrobili Paweł i Renia? Czyżby zadziałał jakiś niewidoczny cenzor? Była a niema... popieram pytanie taka lista płac na wagę złota! i witam wszystkich z okolic Nieporetu! my sie budujemy w Michalowie Grabina od razu pytanko - - czy macie do polecenia dobrego dekarza do ulozenia karpiówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 10.10.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 super dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 10.10.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 p.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 10.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 p.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.10.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Podziękował Mam jeszcze pytanko: kto z Was wykonywał przed adaptacją projektu badania geofizyczne gruntu? Ile to może kosztować? Cena około 700,- :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 12.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 sorki za wczesniejsze powtórki, ale coś mi wieszało forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts