konrado 23.11.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 bardzo dziękuje za dotychczasową pomocdzisiaj spotkanie ws. montażu kominkaA GDZIE KUPUJECIE DREWNO DO SWOICH KOMINKÓW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 23.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 A GDZIE KUPUJECIE DREWNO DO SWOICH KOMINKÓW ? A właśnie, gdzie i ZA ILE można kupić drewno do kominka ??? t&l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.11.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 obok giełdy samochodowej jest duży składco do cen to ostatnio było 160-180 za mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 http://http://images38.fotosik.pl/34/d072d012d82bfba2m.gif teraz bardziej czytelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beti Spageti 25.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam wszystkich,potrzebuję solidnego kierownika budowy od maja na Szamocinie - pomóżcie.Pozdrawiam - Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frustrat 25.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Mam do sprzedania tanio po budowie: stęple 3,2m, 3m, 2,7m - ok. 500 sztpłyty szalunkowe 1250x2500x22 mm - ok. 60 szt tel. 502-786-872do odbioru w Białobrzegach k.Nieporętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 29.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witamy Wszystkich ! Uśmiechamy się o namiary na solidnego dekarza, możecie kogoś polecić ? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro11 29.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witam wszystkich!Mam do sprzedania po atrakcyjnej cenie cztery palety pustaków stropowych w Kobiałce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 01.12.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ponownie pytanko: czy ktoś z Sąsiadów pokusił się na okna drewniane a jeśli tak to jakiego producenta? Właśnie rozpatrujemy czy plastiki czy drewno ? A dekarza także wciąż poszukujemy Dzięki za ewentualne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 05.12.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 trochę nagormadziło mi się gruzu i takich róznychstąd pytankojak radzicie sobie ze śmieciami z budowymoże:ktoś ma namiary na firmę ktora odbiera śmieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 05.12.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 trochę nagormadziło mi się gruzu i takich róznych stąd pytanko jak radzicie sobie ze śmieciami z budowy może: ktoś ma namiary na firmę ktora odbiera śmieci ? Nasz pan Koparkowy rozszerzył teraz ofertę i wywoził nam kontener za 4 stówki. Mieszka w Nieporęcie po izabelińskiej stronie kanału. Rozwoził nam też ziemie i równał teren. Jakby co polecam bardzo. Człowiek o złotej cierpliwości dla marudnych i bardzo dokładny. Przy okazji konkurencyjny cenowo. Teren za domem muszę na wiosnę tylko wygrabić i tylko siać trawkę. Znaczy się wygrabić i wyrównać koleiny po szaleństwach męża, bo się bawił w błocie z napędem na 4 ;D. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pielgrzym 07.12.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Do tej pory raczej czytałem to co inni piszą ale to niegrzeczne więc i ja się odzywam. Po pierwsze witam wszystkich sąsiadów z okolic. Ja kończę budować domek w Nowych Załubicach. Mam pytanie czy ktokolwiek ma coś do powiedzenia na temat wkładu kominkowego Zuzia 16.Może bym go kupił ale ta nazwa .....Pozdrawiam wszystkich. Ps Nie wiem czy właściwie dokonuje wpisu więc jak coś zmulę to sorrrrrrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.12.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ponownie pytanko: czy ktoś z Sąsiadów pokusił się na okna drewniane a jeśli tak to jakiego producenta? Właśnie rozpatrujemy czy plastiki czy drewno ? A dekarza także wciąż poszukujemy Dzięki za ewentualne info Ja mam u siebie okna drewniane, zdecydowaliśmy się pomimo, że plastikowe mogliśmy nabyć o ponad 10.000 zł taniej. Uważam, że żadne plastiki nie są tak ładne jak drewniane.Drewno to drewno, jakby się miało jakiś dodatkowy mebel od strony "mieszkania" w domu. Producent- Ortis. Namiar to Tomasz Partyka ul.Bartycka - główny włjazd na wystawę i skręca się w lewo w uliczkę zaraz za oknami Natura i jakieś około 100m po lewej stronie za parapetami są okna Ortis.Okna nieco tańsze od Natury i konkurencji w zasadzie okucia się nie różnią od siebie.My wybraliśmy sosnę litą - cena ta sama co przy meranti, ale bardziej nam się podobał rysunek drewna.Meranti to takie sito. Co do plastików to lipa jest ponieważ cały profil nie jest drewnopodobny tylko te powierzchnie , które bezpośrednio widać , a te które widać przy otwartym oknie to albo kolor czekolady, bądź sraczkowaty, obydwa do niczego nie pasują. Przy każdym wkręconym wkręcie w profil widać jakby zagłębienie, jakby śruba za mocno przykręcona- czy to profil veka, czy to schuco, czy jakie inne cudo Jezierskiego. Polecam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.12.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 trochę nagormadziło mi się gruzu i takich róznych stąd pytanko jak radzicie sobie ze śmieciami z budowy może: ktoś ma namiary na firmę ktora odbiera śmieci ? Nasz pan Koparkowy rozszerzył teraz ofertę i wywoził nam kontener za 4 stówki. Mieszka w Nieporęcie po izabelińskiej stronie kanału. Rozwoził nam też ziemie i równał teren. Jakby co polecam bardzo. Człowiek o złotej cierpliwości dla marudnych i bardzo dokładny. Przy okazji konkurencyjny cenowo. Teren za domem muszę na wiosnę tylko wygrabić i tylko siać trawkę. Znaczy się wygrabić i wyrównać koleiny po szaleństwach męża, bo się bawił w błocie z napędem na 4 ;D. Pozdrawiam M. bardzo proszę o namiar na priva na koparkowego , ponieważ jestem z tych wymagających i miło wiedzieć, że ktoś rozumie dlaczego ma być idealnie a nie byle jak. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 09.12.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzięki KonradJot za wyczerpującą odpowiedz. Bardzo chcielibyśmy drewniane okienka, tylko ,że u nas ta kwota pewnie byłaby ogromna - mamy dużo okien i wszystkie wielkie a do tego chcę przesuwne do salonu, więc pewnie różnica między plastikami a drewnem nas powali... ale wciąż mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.12.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzięki KonradJot za wyczerpującą odpowiedz. Bardzo chcielibyśmy drewniane okienka, tylko ,że u nas ta kwota pewnie byłaby ogromna - mamy dużo okien i wszystkie wielkie a do tego chcę przesuwne do salonu, więc pewnie różnica między plastikami a drewnem nas powali... ale wciąż mam nadzieję Przesuwne ? To tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 09.12.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Przesuwne ? To tak jak my A już nabyliście ? Fajne są, coooo?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Przesuwne ? To tak jak my A już nabyliście ? Fajne są, coooo?! Nie zabierają miejsca w salonie i... nie trzaśnie nimi wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 09.12.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Przesuwne ? To tak jak my A już nabyliście ? Fajne są, coooo?! Nie zabierają miejsca w salonie i... nie trzaśnie nimi wiatr A my mamy jeszcze drugie drzwi tarasowe od jadalni, ale te już będą dwuskrzydłowe otwierane trudno się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 12.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Przesuwne ? To tak jak my A już nabyliście ? Fajne są, coooo?! Nie zabierają miejsca w salonie i... nie trzaśnie nimi wiatr MOże i fajne są ale z drugiej strony też muszą mieć minimum 200cm szerokości inaczej masz za wąsko do przejścia. Po za tym przecież masz zawsze pół okna "zamknięte ", co akurat nie jest jakimś poważnym problemem. KOnrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts