pawel i renia 10.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 i nie zastanawiajcie się długo bo te poranki i wieczory we własnym domu to jest to: POZDRO....... Pawełku, nie denerwuj ludzi.... no właśnie ja tu sobie dziś jadę w okolicy waszego domku a tu co widze co tam się dzieje jestem trochę zawiedziony czyżby kolega stracił werwę .......do roboty...... trzymamy mocno kciuki na ten rok POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EmilkaK 10.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki Blanka za informacje. Czyli bez piwnicy. Cały czas szukaliśmy z piwnicą, trzeba zmienić koncepcję. Jeśli chodzi o oczyszczalnie, to myślimy nad tym. Miałam nadzieję jednak, że doprowadzą szybko kanalizację i problem będzie z głowy Pawle, macie takie cudo? Jak się sprawdza? Ogólnie wszelkie eko-rozwiązania mocno nas korcą (szczególnie mnie - zboczenie pracownika Ministerstwa Środowiska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 10.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no właśnie ja tu sobie dziś jadę w okolicy waszego domku a tu co widze co tam się dzieje jestem trochę zawiedziony czyżby kolega stracił werwę .......do roboty...... trzymamy mocno kciuki na ten rok POZDRO... Spokojnie, na zewnątrz jeszcze przez jakiś czas nic się nie zmieni. Oprócz posiania trawki i drzewek. W środku trwa ocieplanie, obudowa kominka, fugowanie kafli, łazienka... Dużo tematów, mało rąk. Tak to jest t// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EmilkaK 10.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To jeszcze w ramach zapoznania się pokażę Wam nasze włości (przepraszam za jakość - robione telefonem w 2007 r.) To ja na naszej działce http://lh5.ggpht.com/_jgVRymSzp9c/SZMn6unXYKI/AAAAAAAAAgY/d9RxzW3LnH4/dzia%C5%82ka1.jpg mój mąż w bardziej zadrzewionym zakątku naszej działki (chyba pokazuje jakieś granice) http://lh3.ggpht.com/_jgVRymSzp9c/SZMn71s86gI/AAAAAAAAAgk/xYXQs5aGTXo/dzia%C5%82ka2.jpg nasze sosenki i samowolna droga przez środek naszej działki do sąsiedniej budowy http://lh6.ggpht.com/_jgVRymSzp9c/SZHt5JlAlmI/AAAAAAAAAfU/a9D0GbJNOoQ/s512/Zdj%C4%99cie025.jpg ktoś się przyznaje do którejś budowy? http://lh4.ggpht.com/_jgVRymSzp9c/SZMn-DKEbvI/AAAAAAAAAgs/zBw6OJWxm2E/dzia%C5%82ka3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 11.02.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Tinus i Linka to trzymamy kciuki za postępy EmilkaK A WASZA OKOLICA TEŻ PIĘKNA posiadamy taką od roku,na początku mieliśmy małe problemy {Z MASZEJ WINY}ale teraz jest OK POZDRO... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 12.02.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Chciałam się przywitać i nieśmiało dołączyć do nieśmiałej grupy Nieporęckiej Na razie się nie budujemy, badamy z mężem nasze możliwości, aczkolwiek jest to nasze wielkie marzenie (i korci, korci, w miarę czytania). Pozwolicie, że poobserwujemy Wasze zmagania? A kiedy przyjdzie nasz czas będziemy uważnie słuchać rad mądrzejszych sąsiadów Działkę mamy w Józefowie przy Wiosennej (w zasadzie przy dziurawej odnodze od Wiosennej , obstawiamy, że kiedyś zmienią nazwę, ale na razie jest to Wiosenna, numerka nie pamiętam). Witamy Sąsiadkę ! My też z Wiosennej ! A z budową nie ma co czekać, też z mężem długo myśleliśmy nad rozpoczęciem prac ( wiadomo finanse ) a teraz satysfakcja, że już pewien etap mamy za sobą. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 12.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Muszę zakwaterować przyjezdną 5-os. ekipę od ogrzewania i hydrauliki na 4 dni - nocleg i wyżywienie - czy ktoś z Was mógłby polecić jakieś miejsce w naszej okolicy w przyzwoitych cenach? Pzdr,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 14.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 czy ktoś z Sąsiadów mógłby polecic firmę, która zrobi tymczasowe przyłącze elektryczne do dzialki?Ile to moze kosztować?W ZEWT Legionowo powiedzieli mi ze oni tylko przyjadą podłączyć licznik. PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 16.02.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dla tych co myślą o budowie domu :http://biznes.onet.pl/5,1532427,prasa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Muszę zakwaterować przyjezdną 5-os. ekipę od ogrzewania i hydrauliki na 4 dni - nocleg i wyżywienie - czy ktoś z Was mógłby polecić jakieś miejsce w naszej okolicy w przyzwoitych cenach? Pzdr, Blanka Koło mnie jest taki hotelik przy Jana Kazimierza jak jedziesz od rondek w Rembelszczyźnie w kierunku Nieporętu to zaraz za Świerkową to jest przy głównej ulicy, od rondek jakieś 300-400 m. Cen nie znam, ale zdaje się że tam mieszkali moi panowie od ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 20.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam. Sąsiedzi szukam ekipy do tynków i wylewek. Podzielcie się namiarami Pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wylewki 0511625098 gładkie jak lustro {namiar od Pawła z Katów W.a może taniej będzie } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek72 20.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jeśli trafisz na ekipę spod numeru 600 274 750 - od razu wyrzuć do kosza... wylewka na dużej płaszczyźnie nie została kontrolnie nacięta, w efekcie mam terrakotę.... na szczęście na tarasie, więc do zrzucenia Próba dodzwonienia się do nich kończyła się odrzucaniem połączeń z mojego numeru... Natomiast mogę polecić naprawdę dobrą ekipę z Piaseczna do wylewek: 604 064 734 - wiedzą ile styropianu, gdzie bardziej wzmocnić i co zrobić by nie powstawały mostki ciepła i takie tak inne, o których dowiedziałem się właśnie od nich {namiar od Pawła z Katów W.a może taniej będzie } Dzięki Pawle za namiary na meble kuchenne Było nieco taniej i solidnie do tego stopnia, że "obskoczyli" u nas już dwa domki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.02.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 miło nam że mogliśmy pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 23.02.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja także dziękuję za namiary Obdzwoniłem i jestem umówiony na spotkanie ws. ceny. Póki co wygląda nieźle pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 25.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Muszę zakwaterować przyjezdną 5-os. ekipę od ogrzewania i hydrauliki na 4 dni - nocleg i wyżywienie - czy ktoś z Was mógłby polecić jakieś miejsce w naszej okolicy w przyzwoitych cenach? Pzdr, Blanka Koło mnie jest taki hotelik przy Jana Kazimierza jak jedziesz od rondek w Rembelszczyźnie w kierunku Nieporętu to zaraz za Świerkową to jest przy głównej ulicy, od rondek jakieś 300-400 m. Cen nie znam, ale zdaje się że tam mieszkali moi panowie od ogrodzenia. Wielkie dzięki za pomoc - udało się nam znaleźć lokum na Kobiałce. Hydraulika i podłogówka idą więc pełną parą. Pawle i Reniu, Na wylewki umówiliśmy się z Waszą ekipą. Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 na pewno nie będziecie żałować a rurki w podłodze proponuje co 10 cm będzie cieplej i milej w stopy i coś dla majsterkowiczów http://forum.muratordom.pl/kominek-z-plaszczem-wodnym,t153015.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 26.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Cześć. Możecie podzielić się informacją, po ile płaciliście za m2 tynków wewnętrznych? mnie powiedzieli 29 zł z materiałem za gipsowe i 28 zł z materiałem za cementowo-wapienne i tu myślę trochę dużo. Tak mi się wydaje ale zupełnie niewiem jakie są teraz ceny...Paweł i Renia może Wy wiecie bo to tynkarze od tej pani co robiła Wam wylewki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 co do tynków od niej to nie mam wiedzy i nie będę zachwalał - wiem jedno wylewki robią EXTRA ( na pewno robili 2 i rok temu) my za tynki cem/wap płaciliśmy 17pln ale to dawno było (2 lata) myślę że możesz spróbować np.w kotłowni albo garażu tylko pamiętaj sprawdzaj KĄTY proste,poziomy i światłem po ścianie i już na koniec niech ci od czasu do czasu udowodnią jak grubo kładą gips na ścianę. POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 27.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzięki Paweł. kurka to teraz ceny prawie x 2...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts