blaniek 02.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja mam umówioną sprawdzoną ekipę do cem-wap 20zł/m2 za robociznę (bez materiału, cena umówiona w zeszłym roku). Zależy kiedy chcesz te tynki robić, ale sądzę, że mają odległe terminy. Pzdr,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 02.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Gdzie zamawialiście kuchnie -chodzi oczywiście o nasze okolice --będę wdzieczna za namiary Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 02.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 miło nam że mogliśmy pomóc To ja też uśmiecham się na namiary na pana od kuchni Pzdr, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 napisze tak ogólnie dla wszystkich ...nic nie łączy nas z żadną firmą lub osobami które polecamy... ...robimy to tylko dla własnej satysfakcji bo wiemy jak czasami jest ciężko cokolwiek sprawdzonego { nie koniecznie dobrego } odszukać na forum ... co do pana od kuchni to oczywiście na początek trzeba mieć wycenę naszej {waszej }kuchni od jakieś firmy z WAWY lub okolic a dopiero potem dzwonić do nich i cisnąć,cisnąć,cisnąć aby cena była zadowalająca dla obu stron - taka była nasza strategia i nie żałujemy ps... jeśli na ten post trafi pan od kuchni to oczywiście gorąco pozdrawiamy reszta na PRV.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FRULIK 03.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam Was serdecznie na forum. Jestem pod wrażeniem fantastycznej bazy wiedzy z rynku nieporęckiego.Pozdrawiam Was wszystkichNowa sąsiadka;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 oczywiście że witamy nową osobę na forum w kopalni wiedzy i pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 04.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 na pewno nie będziecie żałować a rurki w podłodze proponuje co 10 cm będzie cieplej i milej w stopy i coś dla majsterkowiczów http://forum.muratordom.pl/kominek-z-plaszczem-wodnym,t153015.htm Wylewki mamy już zrobione - ekipa rzeczywiście godna polecenia, ukłony w stronę Pawła i Reni oraz Eugeniusza z Białołęki za rekomendację - sprawnie i dokładnie, wygładzone do bólu Odnośnie rurek - niewiele mieliśmy do powiedzenia - ale w jak najbardziej pozytywnym słowa znaczeniu. I tu słowa uznania pod adresem naszej firmy projektowo-wykonawczej BEGOM z Gdańska. Powierzyliśmy im hydraulikę i cały system ogrzewania w domu. Doświadczeni i ... błyskawiczni. Gorąco polecamy Nasz dom zasilany będzie PC i podłogówkę mamy w całym domu z wyjątkiem garażu. W związku z tym całe przedsięwzięcie zostało zaprojektowane - począwszy od precyzyjnego wyliczenia zapotrzebowania domu na ciepło (z uwzględnieniem analizy gruntu na działce, usytuowania domu pod kątem stron świata, wartości U wszystkich przegród, planowanych okładzin podłóg, okien, a nawet rodzaju płyty w kuchni ) aż po rozstaw i niezbędną długość rurek w każdym pomieszczeniu, tak aby pokryć to zapotrzebowanie. A tak na oko laika rurki są dość gęsto Test niebawem. Jak już tak litanię wypominek zaczęłam to dorzucić mogę jeszcze inne rekomendacje, polecam: - mojego wykonawcę stanu surowego - ekipę pana Teski - współpracującego z nim dekarza - pana Bogusława od alarmu - ekipę pana Piotra od elektryki - tartak w Jachrance (najlepsze drewno miałam właśnie stamtąd) Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 04.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam czy ktokolwiek budował, buduje lub będzie w najbliższym czasie budował z thermomuru lub może w podobnym systemie np izodom.Szukam wszelkich danych na taki temat. Doświadczeń z budowy i z mieszkania. No i szukam kierownka budowy, który ma doświadczenie w domach w tym systemieInfo proszę bezpośrednio na maila [email protected]pozdrawiamLiseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 05.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam. Jakby kto miał do oddania w dobre ręce ziemie z wykopów to chętnie przyjmę pare wywrotek pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam. Jakby kto miał do oddania w dobre ręce ziemie z wykopów to chętnie przyjmę pare wywrotek pozdrawiam Q Witam ja również się podepnę pod ten post , też potrzebuję kilka sztuk. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Czy ktoś z Was ma namiary na jakiś tartak czy innego producenta sztachet najchętniej z olchy. Oczywiście najlepiej u nas w okolicy. Wiem że jest koleś z drewnem wszelakim na Jana Kazimierza po drodze od NIeporętu, ale szukam alternatywy. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 06.03.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Konrad, Sztachetki z olchy można nabyć od ręki w zakładzie w Jachrance (dł. od 1.50m do 1.70m), cena wg mojego pobieżnego rozeznania przystępna. Wykończenie góry sztachet (okrągłe, proste, etc) wg życzenia. Sztachet ososbiście nie widziałam, ale braliśmy od nich trochę krokwi i desek do deskowania i drewno było bardzo dobrej jakości. Tel: 608 083 978 Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 06.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Jestem nowa. Trochę mnie to przeraża ale na wiosnę chcę zacząć budowę domu w okolicy ul. Białołęckiej szukam namiarów na dobrego kierownika budowy oraz dobrą i sprawdzoną ekipę do stanu surowego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Zuzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Michas1719502273 09.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam wszystkich. zastanawiam się, czy ktoś z grupowiczów zaopatruje się w brykiet drzewny. Jeśli tak, to proszę o informację skąd, jaki i w jakiej cenie. Druga sprawa - jako że nie jest mi już potrzebny - mam na sprzedaż garaż 5x3m ocynk 1 gatunek, używany 1,5 roku, stan bardzo dobry. Zapłaciłem za niego 1,5 tysiąca, sprzedam za połowę ceny. Pozdrawiam,Michał507 009 850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 09.03.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Konrad, Sztachetki z olchy można nabyć od ręki w zakładzie w Jachrance (dł. od 1.50m do 1.70m), cena wg mojego pobieżnego rozeznania przystępna. Wykończenie góry sztachet (okrągłe, proste, etc) wg życzenia. Sztachet ososbiście nie widziałam, ale braliśmy od nich trochę krokwi i desek do deskowania i drewno było bardzo dobrej jakości. Tel: 608 083 978 Pozdrawiam, Blanka dzięki będę musiał podjechać tam kiedy. Jak się jedzie od mostu i skręca na Jachrankę to jak się dalej zorientować z tym tartakiem, dawno tamtędy nie przejeżdżałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania_nowa 10.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 http://www.serockinfo.pl/ oraz wszystkich zainteresowanych okolicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 10.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Konrad, Sztachetki z olchy można nabyć od ręki w zakładzie w Jachrance (dł. od 1.50m do 1.70m), cena wg mojego pobieżnego rozeznania przystępna. Wykończenie góry sztachet (okrągłe, proste, etc) wg życzenia. Sztachet ososbiście nie widziałam, ale braliśmy od nich trochę krokwi i desek do deskowania i drewno było bardzo dobrej jakości. Tel: 608 083 978 Pozdrawiam, Blanka dzięki będę musiał podjechać tam kiedy. Jak się jedzie od mostu i skręca na Jachrankę to jak się dalej zorientować z tym tartakiem, dawno tamtędy nie przejeżdżałem. Dojechać do Jachranki (tak jak byś jechał do Aquaparku) i mniej więcej tam gdzie jest zjazd w lewo na aquapark to skręcasz w prawo w drogę nieutwardzoną. Po prawej stronie u góry jest mało rzucająca się w oczy tablica TARTAK. Szerokiej drogi. Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 10.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Drodzy,Proszę o namiary na sprawdzonego kominkarza - do montażu wkładu, dgp i obudowy. Ewentualnie podzielcie się również gdzie kupiliście wkłady. Dzięki serdeczne!Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 11.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam! Parę fotek wykończeniowych. Takie fajności robiła nam dziewczyna z Supraśla, artystka "pełną gębą". Jak ktoś "wykańczający się" jest czymś takim zainteresowany to mogę podesłać namiary (uprzedzam, że motyw z różami jest zastrzeżony przez moją żonkę ). http://img228.imageshack.us/img228/4531/dsc05086r.jpg http://img24.imageshack.us/img24/5926/dsc05087d.jpg http://img26.imageshack.us/img26/135/dsc05088k.jpg http://img211.imageshack.us/img211/7544/dsc05096.jpg http://img26.imageshack.us/img26/8572/dsc05098.jpg http://img17.imageshack.us/img17/7126/dsc05100t.jpg http://img17.imageshack.us/img17/8004/dsc05102e.jpg http://img527.imageshack.us/img527/3546/dsc05103.jpg Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 12.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 KonradJot - z tą olchą ostrożnie. My wprawdzie kupiliśmy gdzieś w Legionowie (za pośrednictwem 'lokalnego' Pana Andrzeja) ale drewno chyba mokre bo w poprzednią wiosnę strzelało jak miło. Efekt taki, że zebrało się jedno przęsło sztachet, które padły. Efekt widać przy ul Przyszłość. Jak się zrobi cieplej to musimy poprawić mocowanie każdej deski Przy okazji - ktoś ostatnio załatwił internet bezprzewodowy w Stanisławowie Pierwszym? Spawdziłem już chyba wszystko i zaraz się cofnę do ery przed-internetowej. Pozdrawiam P.R. ps - witam sąsiadów ze Stanisławowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts