pawlaczynski 03.04.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Hmmmm, niby mam namiary na faceta, który zrobił nam grodzenie - dokładnie takie, jak chcesz (podmórówka + siatka na bokach, beton + sztachety z przodu). Płot niby stoii ... ale ni to dobrze zrobione, ni tanio. Jeżeli przypadkiem trafisz na tego Pana (Pan Andrzej, firma z okolicy) to koniecznie umów się co do finansów i ustalaj każdy szczegół 'budowy'. Inczej mogą być kwiatki i dlatego wolę nie polecać. PozdrawiamP.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.04.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dziękując za pomoc w znalezieniu wykonawcy kominka zwracam się z kolejną prośbą - tym razem o namiary na sprawdzonego glazurnika. Rozsądne ceny mile widziane Praca w Józefowie, gm Nieporęt. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Blanka zależy jakie to rozsadne ceny , bo ja mogę polecić tylko, że oni to raczej górna półka cenowo , ale wykonanie i wszystko 1 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 09.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam, Mam do sprzedania ok 240 szt. stempli długość ok. 2,5 m. Odbiór w Markach. cena 3,5 za szt. Do negocjacji [email protected] Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 09.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Drodzy Sąsiedzi Gdzie kupowaliście tanie a solidne drzwi wejsciowe i bramy garażowe ? I ciekawi jesteśmy głosów czy w garażach dwustanowiskowych decydowaliście się na bramę jedną czy dwie ? Szukamy także cały czas hydraulika sensownego i jakoś nie możemy na takowego trafić za rady z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 09.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 AAA i jeszcze mamy stemple do sprzedania, tanie, ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Drodzy Sąsiedzi Gdzie kupowaliście tanie a solidne drzwi wejsciowe i bramy garażowe ? I ciekawi jesteśmy głosów czy w garażach dwustanowiskowych decydowaliście się na bramę jedną czy dwie ? Szukamy także cały czas hydraulika sensownego i jakoś nie możemy na takowego trafić za rady z góry dziękujemy Hydraulik: Paweł: 603-033-749 Brama: Koliber (Chotomów/Jabłonna): http://www.coliber.com.pl/ Drzwi Gerda: 602-332-667 pzdr t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Oddam poniżej kosztów: STYROPIAN na podłogę: - 6 paczek grubość - 3 cm (1.5 m3) - 4 paczek 4 cm (1 m3) Firma Yetico - styropan EPS 100 (dach, podłoga) http://yetico.com/txt_yetico_pl/yetico.php (125 pln/m3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 09.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Tinus i Linka dzięki dzięki za jednym zamachem wszystko ,to się nazywa SĄSIAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 10.04.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Drodzy Sąsiedzi Gdzie kupowaliście tanie a solidne drzwi wejsciowe i bramy garażowe ? I ciekawi jesteśmy głosów czy w garażach dwustanowiskowych decydowaliście się na bramę jedną czy dwie ? Szukamy także cały czas hydraulika sensownego i jakoś nie możemy na takowego trafić za rady z góry dziękujemy Potwierdzam Gerdę na wejściowe, choć mamy inne - upieprzyły mi się drewniane. Mamy garaż dwustanowiskowy i dwie bramy. Wyszło na to, że koszt podobny - jedna brama musi być szersza - a jest dużo wygodniej. Jednyne, na czym można stracić to automat. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJNOCY ŻYCZY MAGDA Z RODZINKĄ http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-82.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 14.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam szanownych grupowiczów i sąsiadów.Wiosna nastała i przyszedł czas na dokończenie elewacji tzn. gruntowanie i nałożenie tynku cienkowarstwowego.Macie może jakieś sprawdzone namiary na ekipy które zrobią to porządnie w rozsądnych cenach ?Za wszelkie namiary z góry dziękuję. Pozdrawiam.Sharpie PS.Po elewacji .... akcja kostka brukowa....namiary na ekipy także mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 14.04.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 WitamCzy ktoś z sąsiadów ma kocioł na pelety i chciałby się podzielić wrażeniami z ogrzewania domu tym paliwem? Jak pewni sami doświadczyliście każdy dystrybutor pieców zachwala własne rozwiązania (od gazu, przez ekogroszek po kocioł na olej) pozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 14.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Jarek właśnie chcieliśmy zapytać Sąsiadów o pelety jesteś szybszy:wink: To czekamy na wrażenia od peletowców ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek72 15.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania ogrodzenia z klinkieru. Możecie jakąś polecić? Te które mi znajomi podpowiadali, jednocześnie odradzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 17.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam!Mam pytanie: ile płaciliście za montaż i materiał na podbitkę dachową (drewnianą jak i PVC), no i za wykonanie tynku silikonowego (na już wykonanym tynku cem-wap)?Z góry dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 17.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam, Ja otrzymałam wycenę z Orobel na pobitkę PCV kolor brąz 103 na 2815 brutto za 60m2 (panele pdst, wentylacyjne, jotki, H, etc.). Stawkę za robociznę poznam jutro STEMPLE, SCHIEDEL, KOTWY HABE Przy okazji małe ogłoszenie do sąsiadów rozpoczynających budowę - sprzedam: - ponad 400 solidnych stempli o różnych długościach (2,80 - 3m) w dobrej cenie - 3 moduły komina Schiedel Rondo Plus fi 20 bez wentylacji - kotwy do ścian 3W o dł. 34 m firmy HABE - krążki mocujące do wełny do ścian 3W firmy HABE Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Odbiór osobisty. Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca1981 19.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam wszystkich,mam do oddania 500 karp zupełnie za darmo. Chętnych zapraszam do Kątów Węgierskich k. Nieporętu. 696 38 38 56 więcej in formacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 21.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Drodzy inwestorzy obecni i przyszli poniżej kilka namiarów na ludzi i firmy z którymi współpraca podczas budowy była bezproblemowa i przynosiła wiele satysfakcji z dobrze wydanych pieniędzy. Dodatkowo kilka kontaktów w moim dzienniku. Wykończeniówka DWIE EKIPY (tych fachowców należało by sklonować)Glazura, terakota, zabudowa karton - gips, sztablatura, malowanie, biały montaż, renowacja kamienia, biały montaż i wiele innych.GORĄCO POLECAM – SUPER EKIPA – DOSKONAŁA WSPÓŁPRACA (uratowali mi życie po poprzedniej ekipie) 1. PAN JAREK PLUS EKIPA509 237 944 2.PAN ANDRZEJ I PAN PIOTR 500 186 854 STAN SUROWY z Więźbą plus ELEWACJA (styropian plus tynk)Pan Jan – wielokrotnie polecany na forum504 009 293 DACHÓWKA plus super wykonawcaMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux0 500 116 2920 608 475 793Oferta p. Michała była najlepsza Polecam super ekipę od podbitki.U mnie Panowie robili 1,5 dnia i wyszło super fajnie i co najważniejsze - tanio.PolecamMożna się powołać na Krzysztofa z ul. BieszczadzkiejArtur Niedźwiecki, Lares ,501-662-245 POLECAM FIRME OD PORECZY I BARIEREK SCHODOWYCHRozsądne ceny i terminy, szybki i dokładny montażKontakt 774 81 81 Z czystym sumieniem mogę polecić: GEODEZJA- Pan Marcin 607 156 380- Pan Jakub 601 812 084Obaj panowie są z firmy MK GEO- polecam od początku do końca inwestycji- terminowi i słowni i bardzo dobra cena- zawsze przygotowani np. szkic wytyczenia co ułatwia i przyspiesza pracę- Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD NASIŁOWSKI (przyłącza gazowe, kanalizacyjne, wodociągowe i inne ) Proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 22.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witajcie,Pilnie szukam solidnej ekipy do ułożenia kostki brukowej nieopodal Białołęki - ok 100m2. Z góry dziękuję za rekomendacje. A odnośnie wątku o podbitce - dokończę jeszcze, że ułożenie kosztowało nas 20zł/m2. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts