Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Sąsiedzi poszukuje wykonawcy przydomowej oczyszczalni ścieków, najlepiej system z bioreaktorem. Jeśli macie kogoś takiego to please podzielcie się namiarami. Jest chyba w tym temacie nisza na naszym rynku lokalnym bo za Chiny niemoge znaleść w necie firmy z Warszawy lub okolic (poza wid-budem ale oni robia tylko oczyszczalnie drenażowe a na to u mnie miejsca na działce niema...).

Będę wdzięczny za kazdy namiar. Pozdrawiam Q

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w temacie oczyszczalni mogę się podzielić nieciekawą informacją, że Gmina Nieporęt na razie nie ma pieniędzy na dofinansowywanie kosztów przydomowych oczyszczalni w tym roku.

W Kątach Węgierskich przy drodze na Legionowo jest jakaś firma co wystawiła przykładową oczyszczalnię- jak złapię kontakt to dam znać

pozdrawiam

Jarek

• 2 weeks później...

witam,

Ja korzystałam z kontaktu do wylewek z forum i jestem bardzo zadowolona.

Poniżej namiary>

511625098

Pozdrawiam

Witam,

pilnie poszukuję "sprawdzonej" ekipy do zrobienia wylewek na ogrzewanie podłogowe... za wszelkie namiary z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Jacek

Czy ktoś z Sąsiadów podzieli się opinią co do sensowności połączenia pieca na pelety z kominkiem z płaszczem wodnym ?

Każdy z fachowców ma inne zdanie na ten temat

Wszyscy stosują płaszcz przy piecach gazowych czy oleju co ma uzasadnienie ale przy peletach czy ma to sens?

Oj długo mnie tu nie było, a my już mieszkamy.

Na razie jeśli chodzi o wrażenia to ----sprzątamy.

Jak ktoś się znajdzie zainteresowany to mam na zbyciu druty różnego kalibru- w przystępnej cenie

Asiu,

Jak tak Ci dobrze idzie ze sprzątaniem to możesz wpaść do nas w lipcu :D

A na kilka drutów to my się piszemy - przydadzą się do ogrodzenia :)

Pozdrawiamy zza miedzy,

Sąsiedzi

Sąsiedzi moi mili

jako że mam nadzieje skończyć do lipca - to nie ma sprawy mogę pomóc, jako jedno palczasta :lol: - doświadczenie na pewno Wam się przyda. A jeśli chodzi o druty to się dogadamy. Życzymy dużo wody. pa

Witam,

Do tej pory tylko czytałam forum Muratora, ale ponieważ niedługo chcę ruszyć z budową domu w okolicach Legionowa, to miałabym serdeczną prośbę o podanie namiarów na sprawdzone przez Was ekipy od stanu surowego otwartego, cieśli, dekarzy, a także dobrego studniarza.

Pozdrawiam,

velvet

Wkrótce będę musiał zamówić więźbę. Poszukuję namiarów na jakiś sprawdzony tartak.

PS. Czy może ktoś kupował drewno w firmach "Drew-ko" lub w tartaku Wojtka Kowalczyka? Ogłaszają się na Allegro i wygląda to sensownie.