Qciniak 22.04.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam.Sąsiedzi poszukuje wykonawcy przydomowej oczyszczalni ścieków, najlepiej system z bioreaktorem. Jeśli macie kogoś takiego to please podzielcie się namiarami. Jest chyba w tym temacie nisza na naszym rynku lokalnym bo za Chiny niemoge znaleść w necie firmy z Warszawy lub okolic (poza wid-budem ale oni robia tylko oczyszczalnie drenażowe a na to u mnie miejsca na działce niema...).Będę wdzięczny za kazdy namiar. Pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 22.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 w temacie oczyszczalni mogę się podzielić nieciekawą informacją, że Gmina Nieporęt na razie nie ma pieniędzy na dofinansowywanie kosztów przydomowych oczyszczalni w tym roku. W Kątach Węgierskich przy drodze na Legionowo jest jakaś firma co wystawiła przykładową oczyszczalnię- jak złapię kontakt to dam znać pozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 22.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 My zdecydowaliśmy się na oczyszczalnię biologiczną firmy JPR montowaną przez pana Łukasza Gorczycę. Montaż niebawem. Koszt ok 8,5 tys. Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 22.04.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dzięki jakby nie było wniosek o dofinansowanie trzeba myślę zlozyć i czekać...decyduje chyba kolejność wpływów wniosków. pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 22.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A jeszcze powiedzcie mi czy pracująca oczyszczalnia śmierdzi? Trzeba ją lokować z dala od budynku (okien, drzwi itd)???pozdr Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 http://www.bioires.pl co do tego czy śmierdzi - zależy od prawidłowego uruchomienia i używania odpowiednich bakterii i środków chemicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 04.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam, pilnie poszukuję "sprawdzonej" ekipy do zrobienia wylewek na ogrzewanie podłogowe... za wszelkie namiary z góry dziękuję. PozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FRULIK 04.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 witam, Ja korzystałam z kontaktu do wylewek z forum i jestem bardzo zadowolona. Poniżej namiary> 511625098 Pozdrawiam Witam, pilnie poszukuję "sprawdzonej" ekipy do zrobienia wylewek na ogrzewanie podłogowe... za wszelkie namiary z góry dziękuję. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Poszukuję namiarów na fachowca do obłożenia komina, słupa itp. piaskowcem. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 05.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 witam, Ja korzystałam z kontaktu do wylewek z forum i jestem bardzo zadowolona. Poniżej namiary> 511625098 Pozdrawiam ... wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 05.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja również korzystałam z tej ekipy - podłogówka na całej powierzchni domu - jesteśmy bardzo zadowoleni, polecamy! Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 08.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Czy ktoś z Sąsiadów podzieli się opinią co do sensowności połączenia pieca na pelety z kominkiem z płaszczem wodnym ?Każdy z fachowców ma inne zdanie na ten tematWszyscy stosują płaszcz przy piecach gazowych czy oleju co ma uzasadnienie ale przy peletach czy ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 08.05.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziękujemy za namiar na Pana Bogdana od alarmów, skorzystaliśmy i naprawdę jeden z fachowców, którego nie trzeba było ścigać, wydzwaniać, wszystko czasowo i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 13.05.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Oj długo mnie tu nie było, a my już mieszkamy.Na razie jeśli chodzi o wrażenia to ----sprzątamy.Jak ktoś się znajdzie zainteresowany to mam na zbyciu druty różnego kalibru- w przystępnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 15.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Asiu, Jak tak Ci dobrze idzie ze sprzątaniem to możesz wpaść do nas w lipcu A na kilka drutów to my się piszemy - przydadzą się do ogrodzenia Pozdrawiamy zza miedzy, Sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 18.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam a wrzucę mały spamik tutaj. Jeśli ktoś poszukuję elektryka na stan surowy , polecam swoje usługi. Solidnie i terminowo. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 18.05.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Sąsiedzi moi mili jako że mam nadzieje skończyć do lipca - to nie ma sprawy mogę pomóc, jako jedno palczasta - doświadczenie na pewno Wam się przyda. A jeśli chodzi o druty to się dogadamy. Życzymy dużo wody. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 20.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam, pilnie poszukuje sprawdzonych wykonawców do tzw. kompleksowej wykończeniówki,a w szczególności docieplenia poddasza Pozdrawiam, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velvet 27.05.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam, Do tej pory tylko czytałam forum Muratora, ale ponieważ niedługo chcę ruszyć z budową domu w okolicach Legionowa, to miałabym serdeczną prośbę o podanie namiarów na sprawdzone przez Was ekipy od stanu surowego otwartego, cieśli, dekarzy, a także dobrego studniarza.Pozdrawiam,velvet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 28.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Wkrótce będę musiał zamówić więźbę. Poszukuję namiarów na jakiś sprawdzony tartak. PS. Czy może ktoś kupował drewno w firmach "Drew-ko" lub w tartaku Wojtka Kowalczyka? Ogłaszają się na Allegro i wygląda to sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts