Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIEŚMIAŁO GRUPA NIEPORĘT I OKOLICE

jaspio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witajcie!!!

Nooo Reniu i Pawełku to macie już pierwsze cegiełki!!! Super i oby tak dalej! Szybko i sprawnie do przodu! Niestety praca nie pozwala mi dotrzeć do Was na działeczkę - jak wracam do domu i jade do siebie na budowę, to w zasadzie już się ściemnia... myślę, że w sobotę na 100% odwiedzimy Was z Sylwią.

Jeśli chodzi o okna to sprawa się przedłużyła bo zamawialiśmy je z roletami zewnętrznymi i były małe przesunięcia czasowe - ale w sobotę przybywa transport ze wszystkim i bedziemy się cieszyli oknami! Zapraszam zatem w przyszłym tygodniu to będzie mogli sobie pooglądać jak już będą wstawione. Na miejscu będzie też mój teść i ekipa od c.o./wod-kan/kominka z płaszczem wodnym etc... więc zawsze ktoś będzie żeby Was wpuścić na teren. Teraz kończymy elektrykę - mamy już światło w pokojach (narazie śmiesznie dyndają żarówki) a dzisiaj chłopcy montują anteny TV-SAT na dachu (zaprojektowałem tak by były dwa konwertery quattro (na dwie satelity) plus kierunkowe, w tablicy logicznej w domu dam multiswitcha - żeby w każdym pokoju można było odbierać wszystko po podłączeniu tunera) :)

Przesyłam wszystkim z naszej grupy moc słonecznych pozdrowień,

H.

Wiecie co mimo wszystko nawet czesc nikt nie powiedziął :( strasznie milo mi :( własnie mi zrobili wylewki w nieporecie na stokrotki

można sie umówic i zobaczyc jak ktoś chce szukam tynkarzy bożę utopia :(O M

nestor

Oczywiście WITAMY Cię W naszej grupie.Sorki,ze tak niezauważony poczułeś się. :wink: Po prostu każdy zajęty budową ,bieganiem po hurtowniach i szukaniem kolejnych wykonawców. :oops: Ale postaramy się poprawić :wink:

Do jakich tynków szukasz ekipy?Wewn.czy zewn.?

Powodzenia w budowaniu :) :) :)

nestor

Wybrałam PCV są tańsze-kolor.Jeszcze waham się pomiędzy dwoma firmami.Co do tynków ,to ze znalezieniem do gipsowych nie powinienes mieć problemów,gorzej jest z fachowcami do tradycyjnych i ja takowych właśnie poszukuję.Możesz zadzwonić do mojej ekipy(wysyłam ci na priv),wiem ,ze gipsowe robią :wink:

Witam blizszych i dalszych sąsiadów !

... no, ale nieśmiałych to ja tutaj jakoś nie zauważam :lol:

Buduję w Michałowie Grabinie, a właściwie dopiero rozpoczęlismy i chcemy w tym roku zakonczyc stan surowy.

Będe wdzieczna za namiary na hurtownie i ekipy. Obecnie szukamy dekarzy - możecie kogoś polecic ? temat gorący!