Magi77 21.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Paweł i Renia-poprostu tempo piorunujące , zanim się obejrzycie ściany będą stały Gratuluję postępów i czekam na więcej zdjęć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubik_1975 21.09.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witajcie!!! Nooo Reniu i Pawełku to macie już pierwsze cegiełki!!! Super i oby tak dalej! Szybko i sprawnie do przodu! Niestety praca nie pozwala mi dotrzeć do Was na działeczkę - jak wracam do domu i jade do siebie na budowę, to w zasadzie już się ściemnia... myślę, że w sobotę na 100% odwiedzimy Was z Sylwią. Jeśli chodzi o okna to sprawa się przedłużyła bo zamawialiśmy je z roletami zewnętrznymi i były małe przesunięcia czasowe - ale w sobotę przybywa transport ze wszystkim i bedziemy się cieszyli oknami! Zapraszam zatem w przyszłym tygodniu to będzie mogli sobie pooglądać jak już będą wstawione. Na miejscu będzie też mój teść i ekipa od c.o./wod-kan/kominka z płaszczem wodnym etc... więc zawsze ktoś będzie żeby Was wpuścić na teren. Teraz kończymy elektrykę - mamy już światło w pokojach (narazie śmiesznie dyndają żarówki) a dzisiaj chłopcy montują anteny TV-SAT na dachu (zaprojektowałem tak by były dwa konwertery quattro (na dwie satelity) plus kierunkowe, w tablicy logicznej w domu dam multiswitcha - żeby w każdym pokoju można było odbierać wszystko po podłączeniu tunera) Przesyłam wszystkim z naszej grupy moc słonecznych pozdrowień, H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.09.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 zaczšł pojawiać się garaż http://img169.imageshack.us/img169/8575/garabz1.th.jpg no oczywicie zapraszamy Sylwie i Huberta na oględziny a i sami z chęciš bymy zobaczyli te OKNA bo kto wie gdzie będziemy zamawiali za roczek nie cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 21.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Hubik_1975 A możesz podzielić się informacjami jakie okna wybrałeś i ewentualnie z jakiej fimy. Na co zwrócić uwagę wybierając okna Jeśli możesz to proszę o informacje na priv.Ja jestem właśnie na etapie szukania ,wybierania i zamawiania okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moba 25.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 hej witam wszystkich po dość długiej mojej przymusowej nieobecności ja tu zaglądam i po prostu nie wierzę, jaki ruch na budowach, serdecznie gratuluję wszystkim tak szybkich postępów, u mnie troche się zatrzymało , ale mam nadzieję, że na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 26.09.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Cześć. Jestem z Białołęki. Szukam informacji o panu Marku Leszczyńskim, budowlańcu i jego ekipie. Jeżeli ktoś miał z nim do czynienia to poproszę o info na priv. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 my się z tym panem nie spotkalimy POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 26.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Cześć. Jestem z Białołęki. Szukam informacji o panu Marku Leszczyńskim, budowlańcu i jego ekipie. Jeżeli ktoś miał z nim do czynienia to poproszę o info na priv. Dzięki My równiez się nie spotkaliśmy z tym wykonawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Wiecie co mimo wszystko nawet czesc nikt nie powiedziął strasznie milo mi własnie mi zrobili wylewki w nieporecie na stokrotki można sie umówic i zobaczyc jak ktoś chce szukam tynkarzy bożę utopia :(O M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 27.09.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Wiecie co mimo wszystko nawet czesc nikt nie powiedziął strasznie milo mi własnie mi zrobili wylewki w nieporecie na stokrotki można sie umówic i zobaczyc jak ktoś chce szukam tynkarzy bożę utopia :(O M nestor Oczywiście WITAMY Cię W naszej grupie.Sorki,ze tak niezauważony poczułeś się. Po prostu każdy zajęty budową ,bieganiem po hurtowniach i szukaniem kolejnych wykonawców. Ale postaramy się poprawić Do jakich tynków szukasz ekipy?Wewn.czy zewn.? Powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 dzieki mago do zewnetrznych z agregatu gipsowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 wybrałes juz okna ? drewniane czy pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moba 27.09.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 dzieki mago do zewnetrznych z agregatu gipsowych zewnętrzne gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 oj nie ja durny jestem wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 27.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 nestor Wybrałam PCV są tańsze-kolor.Jeszcze waham się pomiędzy dwoma firmami.Co do tynków ,to ze znalezieniem do gipsowych nie powinienes mieć problemów,gorzej jest z fachowcami do tradycyjnych i ja takowych właśnie poszukuję.Możesz zadzwonić do mojej ekipy(wysyłam ci na priv),wiem ,ze gipsowe robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 28.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Znależliśmy dostawcę alarmów SATELA z 10% upustem . Gdyby ktoś chcial to podam na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 28.09.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam blizszych i dalszych sąsiadów ! ... no, ale nieśmiałych to ja tutaj jakoś nie zauważam Buduję w Michałowie Grabinie, a właściwie dopiero rozpoczęlismy i chcemy w tym roku zakonczyc stan surowy. Będe wdzieczna za namiary na hurtownie i ekipy. Obecnie szukamy dekarzy - możecie kogoś polecic ? temat gorący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 28.09.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 jak by kto szukał stropu i kominów to mamy ciekawe namiary dzięki MAGI77 i MAGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 30.09.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam blizszych i dalszych sąsiadów ! ... no, ale nieśmiałych to ja tutaj jakoś nie zauważam Buduję w Michałowie Grabinie, a właściwie dopiero rozpoczęlismy i chcemy w tym roku zakonczyc stan surowy. Witam sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.10.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 marhaba witamy nowego sšsiada , jeli chcesz to podelij namary a wkleimy twój kwadracik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts