Pola_2 24.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 DZIĘKUJĘ !!!!! Teraz to już czuję że jestem na własnym podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Pola 2 działka przecudna a i omało co byśmy byli sąsiadami lecznie wyszło trzymamy kciuki za start http://img196.imageshack.us/img196/7271/1sd4.th.jpghttp://img288.imageshack.us/img288/2840/2qp3.th.jpghttp://img125.imageshack.us/img125/6443/3dk1.th.jpg JEST początek DACHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 24.10.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 paweł i renia oj to szkoda, ale i tak chyba mamy bilsko ) a tak z innej beczki to Wy chyba też nie macie jeszcze prądu? pięknie rośnie Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 25.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 paweł i renia Taki widok to oko cieszy!!!! Oby tak dalej,a domek rośnie jak na drożdzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.10.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Paweł i Renia-chałupka rośnie jak na drożdzach, więźba też szybko, czyli chłopaki terminów dotrzymują Szkoda tylko, że pogoda się zepsuła, ale u nas niestety też jak więźbę robili, to było okropnie. Ale co tam deszcz podleje, Wy opijecie i na głowę napewno nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 serdecznie dzięki za ciepłe słowa i POZDRO....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubik_1975 29.10.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Witajcie, nooo Paweł i Renia jak zwykle piękne zdjęcia nam tu serwują, dom rośnie w oczach i trzeba przyznać, że z przyjemnoscią ogląda się wszystkie fotki z Waszej budowy. My mamy teraz okres wykańczania wnętrza, zrobiliśmy tarasy w międzyczasie i teraz chłopcy walczą z dociepleniem poddasza i rozpinaniem konstrukcji pod sufity podwieszane oraz wszelkie konstrukcje z płyt karton-gips. Wybraliśmy i zakupiliśmy materiał na podłogi na parterze... ale dopiero jak będą gotowe to pokażemy wszystkim Tymczasem wklejam nasz domek oświetlony promieniami jesiennego słońca. http://images4.fotosik.pl/187/807e46885f2e51f7med.jpg Pozdrowienia dla wszystkich z naszej Grupy Nieporęckiej, H&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 30.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Hubik_1975 gratulacje piękny domek , a my właśnie dopiero zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 31.10.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Hubik No,no,no szybciutko uwinęliście się z budową domku.Moje gratulacje.Dach jest piękny,zresztą domek też zgrabniutki.A jakie parapety zewnętrzne dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubik_1975 01.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Hubik No,no,no szybciutko uwinęliście się z budową domku.Moje gratulacje.Dach jest piękny,zresztą domek też zgrabniutki.A jakie parapety zewnętrzne dałeś? Bardzo dziękujemy za miłe słowa pod adresem naszego domku Jeśli chodzi o parapety to płytki kupiliśmy w LEROY MERLIN, takie same ma też ZAKPOL. Kolor dobieraliśmy pod okna w złotym dębie - taki miodowy, cieniowany. Nie mam zdjęcia z bliska, gdy już były okna całe odsłonięte, ale może te dwa zdjęcia pozwolą ocenić efekt. H. http://images1.fotosik.pl/237/6908e39d02cbeaf5med.jpg http://images4.fotosik.pl/191/6cc72ab0616c8161med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 02.11.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Wow... fajnie te okienka wyglądają. Hubik, czy te okna są z ALUPLAST? Strasznie podobają mi się te wzorki na szybie. Czy takie się zamawia razem z oknem, czy można np. samemu potem jakoś to na szybkę wrzucić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubik_1975 02.11.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Wow... fajnie te okienka wyglądają. Hubik, czy te okna są z ALUPLAST? Strasznie podobają mi się te wzorki na szybie. Czy takie się zamawia razem z oknem, czy można np. samemu potem jakoś to na szybkę wrzucić? Pozdrawiam Okienka są na profilu REHAU, przyjechały z Poznania. Jeśli chodzi o wzorki na szybach - to szprosy w takim układzie. Są firmowo włożone pomiędzy szyby, więc nie ma problemu z myciem czy ewentualnym uszkodzeniem z którejkolwiek strony okna. Samemu trudno by chyba takie zrobić H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.11.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Hubik Czy te wasze parapety zew.macie wpuszczone pod listwę okienną czy na równo z oknem.Wyglądają jak by były na równi .Czytałam,ze powinny być wpuszczone pod listwę i nie wiem czy takie wykładane da się wkleić pod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.11.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 http://img171.imageshack.us/img171/4374/1oh9.th.jpg mamy WIECHE teraz tylko deskowanie,papowanie i KONIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubik_1975 04.11.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Hubik Czy te wasze parapety zew.macie wpuszczone pod listwę okienną czy na równo z oknem.Wyglądają jak by były na równi .Czytałam,ze powinny być wpuszczone pod listwę i nie wiem czy takie wykładane da się wkleić pod. Parapety (płytki) są wpuszczone pod listwę okienną na jakieś 2,5cm. Pod oknem jest listwa (coś w rodzaju ogranicznika) do którego dosuwasz płytki od zewnątrz a od środka parapety wewnętrzne i wszystko jest jak należy. Linię podokienną, którą widać na płytkach tworzy silikon w kolorze fugi. Paweł i Renia - gratulujemy wiechy! Byliśmy u Was na budowie kilka dni temu i oglądaliśmy wszystko dookoła - okolica bardzo nam się podoba, dużo nowych domków się buduje... a Wasz bardzo ciekawie się prezentuje! Teren wokół też elegancko ogrodzony i uporządkowany Życzymy szybkich postępów!!! S&H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Paweł i Renia- GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aragatka 05.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam Wszystkich!!! Zamierzam wstawić okna w moim domku. Poszukuję taniej i solidnej firmy z naszej okolicy. Za wszelkie informację będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 05.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 cześć napisz do mago a może coś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 06.11.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam Wszystkich!!! Zamierzam wstawić okna w moim domku. Poszukuję taniej i solidnej firmy z naszej okolicy. Za wszelkie informację będę bardzo wdzięczna Wysłałam tel. na e-maila Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 08.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mam pytanie ,czy ocieplenie styropianem ma dochdzić do desek nad wieńcem czy trzeba zostawić przerwę a od środka dopchnąć wełną min.Bardzo proszę o odpowiedzi.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts