kris19 12.12.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Dziekuje Pola_2 Co do projektu to skłaniamy się ku SEKWOJI. AGNIESZKA tez jest super ale troche zbyt szeroka na naszą działkę. Musielibysmy zlikwidować wykusz. Ale i tak wybiorę się na waszą budowę Pozdrawiam i jeszce trochę pogody Dziekuje mago Dzieło zacznie powstawać na wiosnę, jeszce trochę papierków Pozdrawiam Dziękuję pawel i renia Tak trzeba najpierw zrobić porządek z dechami co mi je sąsiadka podrzuciła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 12.12.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam!!! Dawno mnie tutaj nie było..... Ile zmian, ilu nowych budowniczych Ja na ten rok finiszuje z robotą. Udało nam się wykonać plan w 150 %. Nie dość że powstał domek, to został zadaszony, oszklony (wstawione okna) i zamknięty!!!!!!! No i oczywiście zabezpieczony firmą SOLID!!!! Dalsze prace już w Nowym Roku!!! http://pwdzialka.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.12.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 pwbelfer serdecznie gratulujemy i jesteśmy pełni podziwu z tych 150% a za roczek nie cały piwko,grill,najazdy rodziny, cisza i spokój................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 13.12.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ... No i oczywiście zabezpieczony firmą SOLID!!!! ... No i nasunęło mi się pytanie. Czy instalacje alarmową zakładała firma polecana przez SOLID, czy miałeś swojego zaufanego wykonawcę? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.12.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Piotruś a za roczek nie cały piwko,grill, cisza i spokój................. z sąsiadami zza płotu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 13.12.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Magi77 z toba zawsze i wszędzie..... Ale w tym największy jest ambaraz coby dwoje chciało na raz..... Moominek Solid sam zakłada całą instalacje, nie ma problemu. Umawiają się najpierw na okablowanie, a dopiero później, kiedy chcesz przyjeżdżają i podłanczają. Ale niestety jak to wszędzie w życiu, schrzanić też potrafią (jak u mnie, ale już jest oki) pawel i renia W szczególności ta cisza i spokój przy piwku, grilu........ mając takich sąsiadów jak np. Magi77 (madzieńko, to oczywiście zart, nie gniewaj sie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.12.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Piotruś ale ja z Tobą też zawsze i wszędzie A w przyszłym roku będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 13.12.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Magi77 trzymam cie za słowo..... oj będzie sie działo Tylko nie wycofaj sie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 14.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 pwbelfer wiem, że SOLID sam zakłąda instalację ale niestety trochę sie ostatnio nasłuchałem (plotki?) o zasadzie, że firma ochroniarska (monitorująca) nie powinna znać systemu ochrony. Z kolei słyszałem również, że są trzy mafie: wołomińska, pruszkowska i SOLID... ja niestety skazany jestem na firmę SOLID - umowa dewelopera. Co do ich działania na wypadek nie mam wątpliwościa ale co do instalacji i owszem. Tych których znam i SOLID montował im system od podstaw, zawsze coś spaprali, by po kilku(nastu) poprawkach podsunać propozycję odpłatnej opieki nad instalacją - przeglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 14.12.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 moominek Solid jak będzie zakładać czujki, bo i tak oni muszą założyć, to i tak poznają okablowanie. System jest Solidu, i tak będzie go znał. Co do skuteczności podpięcia systemu, to masz racje.... Ja też już tego doświadczyłem. Pierwszego dnia po podłączeniu juz do nich dzwoniłem z reklamacją że zwalili system. Teraz juz działa bez problemu (narazie?). Sąsziad który założył już yeż, działa mu bez zażutu. Może to kwestia tylko instalatorów?? Na jaką grupę montażową się trafi?? Nie potrafie ci tego doradzić. Ale bądź dobrej mysli, ktoś musi pilnować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 15.12.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 hmmm, a nie jest tak, ze umowa z solidem moze obejmowac tylko montaz centralki i uslugę monitoringu? Szczerze to ja bym wolal taka forme umowy z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 15.12.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Chyba raczej nie.... chociaż nie wiem do końca. Ale wydaje mi sie, że nikt nie podpisze umowy..... zlogiczne wydaje się, że zakładając centralke musza wiedzieć jakie są czójki. A jak okarze sie że dana centralka nie obejmuje jakiejś tam czójeczki???? Co wtedy?? Nie wiem, dowiedz się sam rozmawiając z nimi. W sumie nie jest tak źle. jedna firma odpowiada za całość, a tak jedni będą zwalali na innych. "To nie my, to nie nasze czójki, to nie nasz system, my odpowiadamy tylko za..... itd." Czyli tak zwana spychoterapia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 15.12.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 CZEŚĆ mam na imie VIKTORIA jestem dużą 54cm dziewczynką o dość sporej wadze 3550 urodziłam się wczoraj i TATUŚ z MAMUSIĄ namówił mnie bym się przedstawiła . Od następnego roczku razem z rodzicami też będę budowała DOMEK,serdecznie pozdrawiam bliskich i dalekich sąsiadów w doli i niedoli budowlańca . http://img184.imageshack.us/img184/7676/vikiwy1.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 15.12.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 pawel i renia !!!!!!!! Gratulacje, piekna córeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.12.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Paweł i Renia - moje gratulacje Piękna córa i imię jakieś takie znajome Całuję Was mocno i trzymajcie się (jednak miałeś rację co do tego tygodnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 15.12.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 WITAJ VICTORIO NIE MARTW SIĘ MIMO BUDOWY ŚWIAT JEST PIĘKNY RODZICE -MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZCZEGÓLNE UŚCISKI DLA DZIELNEJ MAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS WIDZE ŻE NA WAS MOŻNA LICZYĆ W ABSOLUTNIE KAŻDEJ SYTUACJI ROCZNIK 2006 GÓRĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 15.12.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 To ja jeszcze raz ,a co..... Paweł,Renia i Viktoria jeszcze raz wszystkiego naj,naj,najlepszego......... Cieszymy się razem z Wami .Niech dzieciątko rośnie jak na drożdzach i wyrośnie na tak pękną kobietę jak mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 15.12.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Pawel i Renia Szczere gratulacje!!!!!! Niech rośnie jak na drożdżach i oczywiście zdrowo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 15.12.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 OCH JAK BYM MÓGŁ TO BYM WAS WSZYSTKICH WYCAŁOWAŁ SERDECZNE DZIEKI I POZDRO.................. kurcze jaka ona świetna jest robi takie miny że normalnie WYMIĘKAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 15.12.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Gratuluję WAM !!! Teraz rodzinka w komplecie, akurat na lato będzie się już we własnej piaskownicy bawić, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts