pawel i renia 14.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Serdecznie witamy nowego FORUMOWICZA arturtunerpodeślij namiary a postewimy twój Kwadracik pytaj,pytaj i jeszcze raz pytaj a wszyscy postaramy się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 14.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witamy,witamy nowych forumowiczów. Widzę ,że coraz więcej osób decyduje się na budowę w Michałowie -Grabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturtuner 15.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Żywiczna .....nie wiem dokładnia jak opisać . Jadąc szkolną ( kwiatową ) od płochocińskiej po prawej stronie mijamy hurtownię elektryczną GRODNO za hurtownią po prawej jest łąka na której często są konie ....podjeżdzamy pod niewelkie wzniesienie i na tym wzniesieniu jest uliczka w prawo ( w stronę lasu ) z napisem ustawionym przy szkolnej ( kwiatowej) Żywiczna ......skręcamy i po ok 80 m po prawej jest moja działka ( pusta jeszcze .....ale niedługo Apropos urzędu Nieporęt projekt mam ale jeszcze nie złożyłem ale nasi znajomi , którzy też będą w tym roku budować na Zywicznej tylko bliżej lasu czekali na pozwolenie 14 dni wię krótko. W gminie Nieporęt pozwoleniami zajmuje się Pan Kwiatowski ( o ile się\nie mylę ) i raczej nie ma problemów. Mój dom to czysta parterówka bez poddasza użytkowego 220 mkw. Jest bardzo podobny do projektu Pana Szewczyka : bungalow z siłownią wkejam link do projektu. http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzs1/bzs1.html Ale niestety Pan Szewczyk nie był zainteresowany pewnymi zmianami tak więc projekt został przerobiony ( a właściciwe wykonany ) od podstaw u kogoś innego na podstawie powyższego bungalowa. pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturtuner 15.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Pomyliłem się na wzniesieniu zakręcamy w lewo w stronę lasu nie w prawo ....przepraszam i pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 15.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Pomyliłem się na wzniesieniu zakręcamy w lewo w stronę lasu nie w prawo .... przepraszam i pozdrawiam Piotr hej, ... w prawo daleko bysmy nie zajechali wiem juz dokladnie gdzie bedzie ta budowa tez slyszalem, ze kwiatkowski jest OK i jestem w stanie potwierdzic te 14 dni (taka jest rowniez moja wiedza na ten temat). ... ja jeszcze przed zakupem projektu. w sobote mialem spotkanie z architektem wnetrz i kobietka jeszcze walczy ze zmianami w projekcie ... tak by kupic juz na gotowo pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 15.01.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam, coraz nas więcej na Grabinie Kwiatek jest OK, chociaż teraz jest sam ( szuka kogos do pomocy , jakby co ) i może iść mu troche wolniej z wydawaniem pozwoleń, a ma ich sporo. Ale i tak, aby więcej takich urzędników było w tym urzędzie. Aktualnie czekam na pozwolenie na budowę sieci wodociągowej do naszych działek, a to jest dopieeeero inwestycja, zganiani jesteśmy okrutnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_30 15.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam po bardzo długiej przerwie. Tym razem szukam ekipy od tynków wewnętrznych albo i całej do wykończenia (domu nie mnie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 16.01.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jeśli ktoś z was przymierzał się do zakupu okien Jezierskiego to niech się spieszy.Słyszałam ,że mają pójść w górę o 10% od lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jeśli ktoś z was przymierzał się do zakupu okien Jezierskiego to niech się spieszy.Słyszałam ,że mają pójść w górę o 10% od lutego A możesz mi powiedzieć co Ciebie skłoniło do zakupu okienek plastikowych, bo ja się cały czas waham pomiędzy drewnianymi a plastikami. Tylko nie mów mi że chodzi tylko o mycie ich, please. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemo76 16.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam.Jeśłi ktoś z Was widział ogłoszenie sprzedaży działki lub zna namiary na kogoś kto sprzedaje działki w gminie Nieporet to proszę o informacje na priv. pozdrawiamRafał W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 17.01.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam. Jeśłi ktoś z Was widział ogłoszenie sprzedaży działki lub zna namiary na kogoś kto sprzedaje działki w gminie Nieporet to proszę o informacje na priv. pozdrawiam Rafał W. Ja ostatnio widziałem sporo tabliczek z ogłoszeniem o sprzedaży gruntu, wystarczy się przejchać, okolice Stanisławów Pierwszy, Wola Aleksandra , Aleksandrów. Albo pod sklepem spożywczym się zapytać,miejscowych pijaczków hehe.Też rozwiązanie. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 17.01.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam Wszystkich Forumowiczów, przepraszam,iż piszę w tym wątku,ale może ktoś z Was jest zainteresowany zakupem dachu wraz z robocizną.Jeśli tak to zapraszam do końca tygodnia do obejrzenia jak wykonuje dach ekipa,którą polecam dla forumowiczów w Państwa okolicach(dokładniej Białołeka).Jest to ekipa Pana Janusza Kępy vel Diabła.Budowa jest przy ulicu Olesin,jest to karpiówka Rupp Ceramiki w kolorze grafitowym układana w koronkę.Budowa charakterystyczna,gdyż jest przy ulicy i jest duży banner Rupp Ceramiki. Pozdrawiam serdecznieMIchał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux0 608 475 7930 500 116 292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 18.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jeśli ktoś z was przymierzał się do zakupu okien Jezierskiego to niech się spieszy.Słyszałam ,że mają pójść w górę o 10% od lutego. To prawda, Jezierski podnosi ceny od poniedziałku - w górę idzie szkło. My własnie wczoraj zamówilismy - (Mago dzięki za kontakt do p. Zbyszka - rzeczywiście dał nam najlepsze ceny i dobre sprawił wrażenie). Masz juz zamontowane te okna, jestem ciekawa czy jestes zadowolona i jaki wybrałas profil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 18.01.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jeśli ktoś z was przymierzał się do zakupu okien Jezierskiego to niech się spieszy.Słyszałam ,że mają pójść w górę o 10% od lutego A możesz mi powiedzieć co Ciebie skłoniło do zakupu okienek plastikowych, bo ja się cały czas waham pomiędzy drewnianymi a plastikami. Tylko nie mów mi że chodzi tylko o mycie ich, please. Konrad Po pierwsze cena .Po drugie konserwacja okien,co kilka lat drewniane trzeba malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 18.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jeśli ktoś z was przymierzał się do zakupu okien Jezierskiego to niech się spieszy.Słyszałam ,że mają pójść w górę o 10% od lutego. To prawda, Jezierski podnosi ceny od poniedziałku - w górę idzie szkło. My własnie wczoraj zamówilismy - (Mago dzięki za kontakt do p. Zbyszka - rzeczywiście dał nam najlepsze ceny i dobre sprawił wrażenie). Masz juz zamontowane te okna, jestem ciekawa czy jestes zadowolona i jaki wybrałas profil ? Okna mam zamocowane od pażdziernika 2006.Jeśli chcesz obejrzeć to zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 18.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jeśli ktoś z was przymierzał się do zakupu okien Jezierskiego to niech się spieszy.Słyszałam ,że mają pójść w górę o 10% od lutego. ... Mago dzięki za kontakt do p. Zbyszka - rzeczywiście dał nam najlepsze ceny i dobre sprawił wrażenie hej, co prawda mi do tego etapu jeszcze chwile brakuje, ale bede wdzieczny za kontakt do Pana Zbyszka wczesniej czy pozniej przydac sie musi z gory dzieki i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 18.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Levior, wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_30 18.01.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam, szukam porządnych fachowców od tynków gispowych z agregatu i wylewek pomożecie a co do cen u Jezierskiego - potwierdzam, dlatego wczoraj dopięłam umowę na okna. pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja też poproszę o namiar na Pana Zbyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 19.01.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja też poproszę o namiar na Pana Zbyszka Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts