morrigan 20.02.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam serdecznie! Izabelin gm. Nieporęt z tej strony!! Pozwolenie już jest, więc jak dobrze pójdzie (Bóg da, a partia pozwoli...) na wiosnę ruszamy Co taka cisza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 23.02.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Co taka cisza??? Wszyscy szykują się na imprę na Kamionkowskiej u Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 17.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 jeśli ktoś ma numer telefonu do składu piachu i innego kruszywa z płochocimskiej (chociaż na tym odcinku to już może się inaczej ulica nazywać) przed nieporętem, tego dużego z tymi łupkami i kamieniami to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 20.05.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.05.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 witamy jeśli chodzi o działki to namiary prześle na PRV.. zapraszam do Grupy Chotomowskiej bo w końcu kupie Taniej POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.05.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 WITAMY sąsiadów w końcu zaczeło się coś dziać w tej naszej nieśmiałej GRUPIE jakie plany budowlane na ten rok macie {my byśmy chcieli stan otwarty postawić ale jescze trwa papierologia } gdzie wasze działeczki może jakąś mapkę stworzymy dzielmy się pomysłami i wiedzą a może będzie łatwiej i taniej wybudować nasze upragnione gniazdko POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrigan 23.05.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 zaczynają 'iść' ściany...3majcie kciuki! Pa PS. Izabelin, gm. Nieporęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.05.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 TEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.05.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 TEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.05.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A MOŻE BY TAK MAPE STWORZYĆhttp://img143.imageshack.us/img143/231/mapakv4.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 28.05.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam Grupę Nieporęt Budujemy w Michałowie -Reginowie w naszej wspólnej gminie.Widzę ,ze na forum są dwie grupki nieporęckie.Może by tak w jedną połączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moba 29.05.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 WITAMY sąsiadów w końcu zaczeło się coś dziać w tej naszej nieśmiałej GRUPIE jakie plany budowlane na ten rok macie {my byśmy chcieli stan otwarty postawić ale jescze trwa papierologia } gdzie wasze działeczki może jakąś mapkę stworzymy dzielmy się pomysłami i wiedzą a może będzie łatwiej i taniej wybudować nasze upragnione gniazdko POZDRO.... Witam dawno juz tu nie zaglądałam, może teraz będzie częściej w tej chwili mam robiony dach , a konkretnie deskowanie i papa więc powoli już widac to coś gdzie będę mieszkać a buduję się w stanisławowie I pozdrawiam wszystkich budujących z gminy Nieporęt i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.05.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 MAGO I MOBA posłałem na PRV... zapytanie ps. MOBA witamy ponownie i fajnie że coś na tej Grupie zaczyna się dziać POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 29.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 MAGO I MOBA posłałem na PRV... zapytanie paweł i renia odpowiedz na prv. działeczka -mapa chotomowska ,kwadracik'"["jsc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 29.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 W jaki sposób wkleic na mapce swoj kwadracik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 http://img239.imageshack.us/my.php?image=13hw2.jpg myślę że taka forma NASZEJ MAPY będzie lepsza i nie będzie zajmowała dużo miejsca POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 MAGO mam nadzieję że poprawnie cię umieściłem na MAPIE co do umieszczania zdjęć to SUPER PROGRAM nosi nazwę IMAGESHACK.US wystarczy wpisać w google i na pewno się pojawi mała ŻABKA wielkość obrazka nie może być większa niż 1,5mega obrazek najlepiej wygląda gdy jest w wielkości 800/600 lub 1024/768 można też zrobić tak by w POŚCIE widniał tylko odnośnik do obrazka {adres}lub jego zdjęcie POZATYM TO SAM JESZCZE KOMBINUJE JAK TO WSZYSTKO ROZGRYŚĆ BY BYŁO ŁADNE I PRZEJRZYSTE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moba 30.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bardzo proszę o umieszczenie mnie na mapie chcę być z Wami pełną gębą a tak wogóle to czy nie lepiej nasze nazwy wpisywać na czerwono albo jakoś kolorowy żeby były lepiej widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 MAPA i oto pojawił się kolejny KWADRACIKhttp://img112.imageshack.us/my.php?image=nieport2my.jpg a co do kolorów to zaraz popróbuję coś pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 30.05.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 MAGO mam nadzieję że poprawnie cię umieściłem na MAPIE pawełi renia-gdybyś dał jeszcze ciut wyżej kwadracik,na zielonym tle tuz pod napisem Kolonia Wieliszew a nad podpisem jsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts