Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIEŚMIAŁO GRUPA NIEPORĘT I OKOLICE

jaspio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do Mago!!!!!

Z tego co potwierdzają skłądy budolane to promocja na Creatona wynosi 10% na dachówke Kerra-phane i na karpiówkę.

Wydaje mi się że w tej chwili kiedy na Rupp Ceramike jest podwyżka to ceny Creatona będą na tyle porównywalne że warto wziąć tego drugiego zakupić!!

Pozdrawiam

Konrad :D

Witajcie :lol:

Mam pytanko: Czy wiecie, czy mając w pozwoleniu na budowę zatwierdzony budynek z szambem, chcąc zrobić oczyszczalnię, w jaki sposób trzeba dokonać tej zmiany w urzędzie, czy jest potrzebna zmiana pozwolenia na budowę (domyślam się że pewnie nie), czy robi się to w formie podania????????? Czy ktoś dokonywał takiej zmiany??????Proszę o podzielenie się wiedzą na ten temat.

Pozdrawiam

Witajcie :lol:

Mam pytanko: Czy wiecie, czy mając w pozwoleniu na budowę zatwierdzony budynek z szambem, chcąc zrobić oczyszczalnię, w jaki sposób trzeba dokonać tej zmiany w urzędzie, czy jest potrzebna zmiana pozwolenia na budowę (domyślam się że pewnie nie), czy robi się to w formie podania????????? Czy ktoś dokonywał takiej zmiany??????Proszę o podzielenie się wiedzą na ten temat.

Pozdrawiam

podobno wystarczy zgłoszenie wraz z oryginałem mapki, na którą naniesiono oczyszczalnię wraz z legendą.

Konrad :wink:

KonradJot

Dzięki za info :p :wink:

Co do więżby impregnowanej ciśnieniowo ,to wiem ,że gdzieś w Piasecznie świadczą takie usługi.Mój kolega woził tam swoją więżbę.W okolicach Radomia (namiary na Radom wysyłam na priv.)

Pod Piasecznem to Antoninów, ale przenieśli się gdzieś pod Nadarzyn. Wystarczy wpisać w google : drewno, impregnacja ciśnieniowa, Antoninów.

Konrad

Cena 820 złotych netto, w tej chwili nie mają jeszcze uruchomionej produkcji ze względu na przeprowadzkę. Po świętach chyba ruszają.

Konrad

a my wczoraj utopiliśmy w kanałku, a dokładnie w jego dopływie - marzannę i poprawiło się po południu, słoneczko wyszło na chwilkę:)

jak każdy z Was codziennie utopi jedna to może przetrwamy do kwietnia:)

a tak naprawdę to tę myślałam, że zimę mamy już za sobą, a tu ponoć w przyszłym tygodniu ma być ŚNIEG!

Witam wszystkich po dłuuugiej przerwie,

a szczególnie nowych forumowiczów, nieśmiała grupa się miło rozrasta :D

bullish

my mieliśmy więźbę impregnowaną ciśnieniowo za 810

z Drewpłytu z Sokołowa (k.Janek) więźba bardzo ładna - tak mówi kierownik budowy i ekipa, polecam

długo nie wklejałam zdjeć bo nie było czasu, no i w końcu się doigraliśmy bo skradziono nam laptopa :cry: (a nie mielismy żadnych kopii :cry: :cry: :cry: ), a teraz właśnie jesteśmy po zmianie ekipy (były majster ma zbyt dużo do wyjaśnienia z policją)

same miłe rzeczy po prostu nas spotykają :evil: :evil: :evil:

Pola_2

jak miło wkońcu usłyszeć sąsiadkę

jak tam bobas

bo nasza VIKI już doczekać się nie może by poznać kawalera :lol: :lol:

a co z planami ekipa już następna jest

przy 1 słoneczku musimy się spotkać na ziemi niczyjej i może poznać całkiem rodzinnie :lol:

serdecznie współczujemy kradzieży ale i nas to nie ominęło z budowy ukradli bezpieczniki i prondu niet na budowie

POZDRO... :wink:

pawel i renia

bardzo dziękujemy :lol: koniecznie musimy się spotkać, może uda się w weekend bo pogoda ma być już ładniejsza

co do planów to nowa ekipa ma skończyć więźbę i ścianki na górze w przyszłym tygodniu, a po nich wchodzi dekarz

co do kradziezy (oczywiście tych drobnych ) to dwóch pustoszących nasze tereny już jest zamkniętych, więc może na chwilę będzie spokój

my też bardzo serdecznie pozdrawiamy całą Rodzinkę

:lol: :lol: :lol:

co do kradziezy (oczywiście tych drobnych ) to dwóch pustoszących nasze tereny już jest zamkniętych, więc może na chwilę będzie spokój

Niestety obawiam się, ze nie będzie w tej kwestii lepiej. Mi zawineli niedawno nową rozdzielnę budowlanę :evil: :evil: a jeszcze nie wystartowałem z budową. Coraz więcej budów w okolicy i coraz wiecej typów się kręci :evil: więc bądźcie czujni.