KonradJot 13.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Poproszę o namiary na skład drewna Pozdro było wcześniej- Michałów-Reginów ul.Warszawska 95. muszę tam podjechać w wolnej chwili. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 14.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Poproszę o namiary na skład drewna Pozdro Poleciało na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jestem obok i nie mam juwentusa, przy wjeździe z naszej drogi jest bliźniak tez z juwentusem, jak wyjedziesz, ze swojej drogi na nieporęt to po prawej stronie cała uliczka jest w juwentusie, więc to chyba nie ma różnicy Wysłałam wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 14.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Do Mago!!!!! Z tego co potwierdzają skłądy budolane to promocja na Creatona wynosi 10% na dachówke Kerra-phane i na karpiówkę. Wydaje mi się że w tej chwili kiedy na Rupp Ceramike jest podwyżka to ceny Creatona będą na tyle porównywalne że warto wziąć tego drugiego zakupić!! Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witajcie Mam pytanko: Czy wiecie, czy mając w pozwoleniu na budowę zatwierdzony budynek z szambem, chcąc zrobić oczyszczalnię, w jaki sposób trzeba dokonać tej zmiany w urzędzie, czy jest potrzebna zmiana pozwolenia na budowę (domyślam się że pewnie nie), czy robi się to w formie podania????????? Czy ktoś dokonywał takiej zmiany??????Proszę o podzielenie się wiedzą na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 14.03.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Więźba Czy ktoś z Was zamawiał może wieźbę impregnowaną ciśnieniowo? Jeżeli tak to gdzie i po ile? Jak stoją obecnie ceny więźby zanużeniowej? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 14.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witajcie Mam pytanko: Czy wiecie, czy mając w pozwoleniu na budowę zatwierdzony budynek z szambem, chcąc zrobić oczyszczalnię, w jaki sposób trzeba dokonać tej zmiany w urzędzie, czy jest potrzebna zmiana pozwolenia na budowę (domyślam się że pewnie nie), czy robi się to w formie podania????????? Czy ktoś dokonywał takiej zmiany??????Proszę o podzielenie się wiedzą na ten temat. Pozdrawiam podobno wystarczy zgłoszenie wraz z oryginałem mapki, na którą naniesiono oczyszczalnię wraz z legendą. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 14.03.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 KonradJot Dzięki za info Co do więżby impregnowanej ciśnieniowo ,to wiem ,że gdzieś w Piasecznie świadczą takie usługi.Mój kolega woził tam swoją więżbę.W okolicach Radomia (namiary na Radom wysyłam na priv.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 14.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 KonradJot Dzięki za info Co do więżby impregnowanej ciśnieniowo ,to wiem ,że gdzieś w Piasecznie świadczą takie usługi.Mój kolega woził tam swoją więżbę.W okolicach Radomia (namiary na Radom wysyłam na priv.) Pod Piasecznem to Antoninów, ale przenieśli się gdzieś pod Nadarzyn. Wystarczy wpisać w google : drewno, impregnacja ciśnieniowa, Antoninów. Konrad Cena 820 złotych netto, w tej chwili nie mają jeszcze uruchomionej produkcji ze względu na przeprowadzkę. Po świętach chyba ruszają. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.03.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 hmmmmmmmm, żeby było że jest powód pisania na forum to tak tylko napiszę czy ktoś z Was coś jutro wybiera się na działkę ? Ja się wybieram do siebie na troszkę, a wcześniej na Bartycką pobuszować. Konrad p.s. w końcu trzeba było podciągnać NAS z tej drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 17.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Paweł i Renia Jak u Was ?Kiedy ruszacie z następnym etapem? A tak wogóle to czyżby zima miała wrócić Wszyscy mamy pełno roboty a pogoda barowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moba 18.03.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a my wczoraj utopiliśmy w kanałku, a dokładnie w jego dopływie - marzannę i poprawiło się po południu, słoneczko wyszło na chwilkę jak każdy z Was codziennie utopi jedna to może przetrwamy do kwietnia:) a tak naprawdę to tę myślałam, że zimę mamy już za sobą, a tu ponoć w przyszłym tygodniu ma być ŚNIEG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 19.03.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam wszystkich po dłuuugiej przerwie, a szczególnie nowych forumowiczów, nieśmiała grupa się miło rozrasta bullish my mieliśmy więźbę impregnowaną ciśnieniowo za 810 z Drewpłytu z Sokołowa (k.Janek) więźba bardzo ładna - tak mówi kierownik budowy i ekipa, polecam długo nie wklejałam zdjeć bo nie było czasu, no i w końcu się doigraliśmy bo skradziono nam laptopa (a nie mielismy żadnych kopii ), a teraz właśnie jesteśmy po zmianie ekipy (były majster ma zbyt dużo do wyjaśnienia z policją) same miłe rzeczy po prostu nas spotykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Pola_2 jak miło wkońcu usłyszeć sąsiadkę jak tam bobas bo nasza VIKI już doczekać się nie może by poznać kawalera a co z planami ekipa już następna jest przy 1 słoneczku musimy się spotkać na ziemi niczyjej i może poznać całkiem rodzinnie serdecznie współczujemy kradzieży ale i nas to nie ominęło z budowy ukradli bezpieczniki i prondu niet na budowie POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_i_Aneta 19.03.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Szukam ekipy do stanu surowego na Bialolece. Czy ktos z forumowiczów ma kogoś godnego polecenia? Wiem, że dość późno ale moja poprzednia ekipa się rozpadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 20.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 pawel i renia bardzo dziękujemy koniecznie musimy się spotkać, może uda się w weekend bo pogoda ma być już ładniejsza co do planów to nowa ekipa ma skończyć więźbę i ścianki na górze w przyszłym tygodniu, a po nich wchodzi dekarz co do kradziezy (oczywiście tych drobnych ) to dwóch pustoszących nasze tereny już jest zamkniętych, więc może na chwilę będzie spokój my też bardzo serdecznie pozdrawiamy całą Rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 20.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 co do kradziezy (oczywiście tych drobnych ) to dwóch pustoszących nasze tereny już jest zamkniętych, więc może na chwilę będzie spokój Niestety obawiam się, ze nie będzie w tej kwestii lepiej. Mi zawineli niedawno nową rozdzielnę budowlanę a jeszcze nie wystartowałem z budową. Coraz więcej budów w okolicy i coraz wiecej typów się kręci więc bądźcie czujni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 20.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ojojoj.......to zaczynam się troszkę niepokoić........Wczoraj przyciągnąłem barakowóz dla budowlańców na działkę. Mam nadzieję że się uchowa w całości i nie rozkradną. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.03.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 lepiej żeby w nim nic cennego nie było bo licho nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 20.03.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Na razie nic cennego nie ma.Cenna będzie..........ekipa która będzie tam zamieszkiwać (przynajmniej mam taką nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts