kris19 16.05.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam ,buduję się w Chotomowie ,jestem na etapie kładzenia więżby dachowej .parter i piętro prawie skończone /stan surowy/.Poszukuję ARCHITEKTA WNĘTRZ ,w szczegulności do zaprojektowanie łazienek i oświetlenia ,taki ktoś z wizją całości,bo ja nie mam głowy do tego pozdrawiam. POOOleciało na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 16.05.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 http://img45.imageshack.us/img45/8062/nieportma3hp5.th.jpg oj ciasno się tam robi u nas ale to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 16.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 http://img45.imageshack.us/img45/8062/nieportma3hp5.th.jpg oj ciasno się tam robi u nas ale to fajnie a można jakoś tę mapę powiększyć? bo rzeczywiście ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 16.05.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 u nas było tak z ZE: - wystąpiliśmy o Warunki Podłączenia { potrzebne do Pozw.na Budowe} tam było napisane że ZE od momentu podpisania umowy ma 2 lata na podłączenie { dociągnięcie} prądu do działki chyba że wystąpią inne korzystne lub nie warunki . - u nas było o tyle łatwo bo przed naszą działką biegnie linia z prądem i wystarczyło się tylko wpiąć { to są te korzystne aspekty} - w innym wypadku pewnie byśmy czekali ustawowe 2 lata po prostu zadzwonię do Wielkiego Elektronika i go spytam tak będzie najprościej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 16.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 no_kya i zaciszanka poleciało na PRV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.05.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A u mnie jutro zalewają chudziak na fundamencie !!! Gdzie kupujecie cement I ? ?? Bo jakoś się ostatnio zrobił niedostępny. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 ja brałem w KR ISOBUD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 17.05.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Zbliża się weekend i w związku z sobotnim spotkankiem MURATORA mam pytanko??? Kto z naszej grupy się wybiera?? Może warto byłoby zrobić jakieś małe spotkanko na miejscu - wymienić się telefonami żebysmy mogli się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 17.05.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Acha i kolejne pytanie jeśli się ktoś wybiera to czy zabiera dziecko(i) - oczywiście jesli ktoś posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 my się wybieramy ale na działke po 15 oczywiście z Viki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Hallo, hallo mieszkańcy Kątów Węgierskich wpraszamy się do Was na sobotę, jakoś podjedziemy w ciągu dnia Pola 2 czy ty będziesz u siebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 oczywiście zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 17.05.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 A u mnie jutro zalewają chudziak na fundamencie !!! Gdzie kupujecie cement I ? ?? Bo jakoś się ostatnio zrobił niedostępny. Pozdrawiam Konrad Dzisiaj byłem w składzie Kwapisz PSB koło OBI na ul. Radzymińskiej. Widziałem palety z I z Ożarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 17.05.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Hallo, hallo mieszkańcy Kątów Węgierskich wpraszamy się do Was na sobotę, jakoś podjedziemy w ciągu dnia no to IMPREZKA!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 a jaka godzina pasuje SĄSIADOM bo nam 15-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 17.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam sąsiadów, U nas sie ruszyło ... troszke mamy już prawie kanciapke na szpadel itd , PRAWIE, bo jeszcze jutro bedzie wykańczana Mieliśmy dziś dostac projekt ale na szczescie kobieta zanim go wysłała zadzwoniła... i okazało sie, że im umknęło to, że projekt mam by w lustrzanym odbiciu...,ale podobno ma byc jutro. A w sobote też pewnie będziemy na działce, to może zajrzymy poznac sąsiadów... Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 17.05.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Hallo, hallo mieszkańcy Kątów Węgierskich wpraszamy się do Was na sobotę, jakoś podjedziemy w ciągu dnia Pola 2 czy ty będziesz u siebie?? oczywiście, impreza w Kątach a nas ma nie być - nigdy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 17.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 zapraszamy!!! nam też będzie miło poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 zapraszamy!!! nam też będzie miło poznać Będę napewno jak tylko mój chłop mnie puści, bo mi prace wynalazł w domu styropian mi kazał kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 17.05.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 zapraszamy!!! nam też będzie miło poznać Będę napewno jak tylko mój chłop mnie puści, bo mi prace wynalazł w domu styropian mi kazał kleić Klej ,klej , jak mnie nie będzie stać na ocieplenie to mi pokażesz jak to się robi , Ja wstępnie się wybieram na spotkanie Muratora w sobotę i jadę z dzieckiem. Telefon do mnie znasz. Właśnie mi chudziak skończyli wylewać o 21.40 , jutro stawiają pierwsze pustaki. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts