KonradJot 17.05.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 A u mnie jutro zalewają chudziak na fundamencie !!! Gdzie kupujecie cement I ? ?? Bo jakoś się ostatnio zrobił niedostępny. Pozdrawiam Konrad Dzisiaj byłem w składzie Kwapisz PSB koło OBI na ul. Radzymińskiej. Widziałem palety z I z Ożarowa. Dzięki , już kupiłem na Białostockiej i transport gratisowy. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 18.05.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Gdzie zamawialiście strop Teriva I? Będę wdzieczny, za informacje i kontakty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 18.05.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 wlasnie dzis zlozylem zamowienie w mark-bud na ostrodzkiej na strop. zdaje sie ze najtansi nie sa, ale sasiadowi zostalo troche pustakow i tanio odkupie, wiec zalezalo mi na tym sasmym producencie (certus)ceny nastepujacepustak keramzytowy (trzy komory) 5,80belki:2,10m 45pln3,00m 653,30m 703,90m 974,20m 1066,60m 221 ceny brutto, czas oczekiwania (od 2 do 4 tygodni)http://www.mark-bud.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 18.05.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a jaka godzina pasuje SĄSIADOM bo nam 15-16 my będziemy o 15 bo o 18 musimy być w Radości, no chyba że... nasz starszy potomek nas uziemi - dziś rano miał lekką gorączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 bullishpoleciało na PRV.............oczywiście warto się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 19.05.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Magi77, no_kya bardzo nam było miło Was poznać, dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy na dokładniejsze oględziny jak tylko sobie poradzimy z obecnym rozgardiaszem pozdrawiamy bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 19.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 pawel i renia o Was nie zapomnieliśmy jak zwykle było nam ogromnie przyjemnie znów Was zobaczyć pozdrawiamy całą Rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 19.05.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Niestety w ferworze murowania słupków, nie udało nam sie dotrzeć poznać sąsiadów.Może innym razem się uda. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.05.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 kurcze ale było fajowo już następnego razu nie możemy sie doczekać POZDRO.....i miło było poznać nowych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 19.05.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Niestety w ferworze murowania słupków, nie udało nam sie dotrzeć poznać sąsiadów. Może innym razem się uda. Pozdrawiamy też mamy taką nadzieję, czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.05.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Magi77, no_kya bardzo nam było miło Was poznać, dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy na dokładniejsze oględziny jak tylko sobie poradzimy z obecnym rozgardiaszem pozdrawiamy bardzo serdecznie Mi również było bardzo miło trochę dalszych Sąsiadów i również zapraszamy do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 19.05.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Magi77, no_kya bardzo nam było miło Was poznać, dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy na dokładniejsze oględziny jak tylko sobie poradzimy z obecnym rozgardiaszem pozdrawiamy bardzo serdecznie no to teraz ja Maggi77, pola_2, paweł_i_renia - fajnie było się z Wami spotkać - szykuje się naprawdę bardzo fajne i zgrane sądziedztwo; Paweł: wielkie podziękowania za tyle rad i refleksji - są naprawdę bardzo użyteczne; mam nadzieję, że dzięki Waszym doświadczeniom będzie nam łatwiej; mam też nadzieję, że wkrótce spotkamy sie znowu - może tym razem uda się pójście w stronę biesiady (grill?) jeszcze raz dziękujemy!!! Ania, Adam i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 19.05.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Magi77, no_kya bardzo nam było miło Was poznać, dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy na dokładniejsze oględziny jak tylko sobie poradzimy z obecnym rozgardiaszem pozdrawiamy bardzo serdecznie no to teraz ja Maggi77, pola_2, paweł_i_renia - fajnie było się z Wami spotkać - szykuje się naprawdę bardzo fajne i zgrane sądziedztwo; Paweł: wielkie podziękowania za tyle rad i refleksji - są naprawdę bardzo użyteczne; mam nadzieję, że dzięki Waszym doświadczeniom będzie nam łatwiej; mam też nadzieję, że wkrótce spotkamy sie znowu - może tym razem uda się pójście w stronę biesiady (grill?) jeszcze raz dziękujemy!!! Ania, Adam i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 19.05.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 no kurcze, szkoda ,że nie mogliśmy się z Wami spotkać i poznać troszkę dalszych sąsiadów , ale córcia miała imprezę urodzinową ale nic straconego , jeszcze się kiedyś do Was wprosimy ,a i zaprosimy ,ale jak będzie do czego pozdrawiam Joannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 19.05.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Magi77, no_kya bardzo nam było miło Was poznać, dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy na dokładniejsze oględziny jak tylko sobie poradzimy z obecnym rozgardiaszem pozdrawiamy bardzo serdecznie no to teraz ja Magi77, pola_2, paweł_i_renia - fajnie było się z Wami spotkać - szykuje się naprawdę bardzo fajne i zgrane sądziedztwo; Paweł: wielkie podziękowania za tyle rad i refleksji - są naprawdę bardzo użyteczne; mam nadzieję, że dzięki Waszym doświadczeniom będzie nam łatwiej; mam też nadzieję, że wkrótce spotkamy sie znowu - może tym razem uda się pójście w stronę biesiady (grill?) jeszcze raz dziękujemy!!! Ania, Adam i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 19.05.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 no kurcze, szkoda ,że nie mogliśmy się z Wami spotkać i poznać troszkę dalszych sąsiadów , ale córcia miała imprezę urodzinową ale nic straconego , jeszcze się kiedyś do Was wprosimy ,a i zaprosimy ,ale jak będzie do czego pozdrawiam Joannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 19.05.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Magi77, no_kya bardzo nam było miło Was poznać, dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy na dokładniejsze oględziny jak tylko sobie poradzimy z obecnym rozgardiaszem pozdrawiamy bardzo serdecznie no to teraz ja Magi77, pola_2, paweł_i_renia - fajnie było się z Wami spotkać - szykuje się naprawdę bardzo fajne i zgrane sądziedztwo; Paweł: wielkie podziękowania za tyle rad i refleksji - są naprawdę bardzo użyteczne; mam nadzieję, że dzięki Waszym doświadczeniom będzie nam łatwiej; mam też nadzieję, że wkrótce spotkamy sie znowu - może tym razem uda się pójście w stronę biesiady (grill?) jeszcze raz dziękujemy!!! Ania, Adam i chłopaki przepraszam za te powtórki, ale forum dziś coś wolno działa (ale działa w odróżnieniu od dnia wczorajszego ) a ja niecierpliwy kliknąłem 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 19.05.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 to teraz dla Poli_2, tak żeby łatwiej nas było zlokalizować... http://img261.imageshack.us/img261/5656/img19771eo6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 19.05.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 a teraz dla Pawła, rzuty kondygnacji (to co prawda nie jest ostateczna wersja, ale kosmetyka była już naprawdę niewielka): PARTER http://img504.imageshack.us/img504/6885/partersr4.jpg PIETRO http://img513.imageshack.us/img513/114/pietrodn5.jpg czekamy na info o pompach ciepła no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 19.05.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 trochę rozjechałem obraz na tej stonie, przepraszam za niedogodność, ale w przeciwnym razie rzuty byłyby nieczytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts