Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIEŚMIAŁO GRUPA NIEPORĘT I OKOLICE

jaspio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WOW

No i proszę,tylko przez parę dni nie zaglądałam na nasze forum a tutaj aż tyle zmian.

Najpierw to witamy wszystkich forumowiczów ,którzy dołączyli do naszej już całkiem sporej grupki.

Faktycznie w Kątach na mapce robi się ciasnawo. :p :p :p

Szkoda ,że i my nie mogliśmy spotkać się z Wami wszystkimi u Pawła i Reni ale małe kłopoty z PC sprawiły ,że musieliśmy siedzieć na naszej działeczce aż pan Leszek naprawił to i owo. :evil: :wink:

Poza tym panowie kończyli zabudowę kominka :p :p :p :p :D :D :D :D :D i takie tam........

Może jutro skończą układać nam dachóweczkę :lol: :lol: :lol: :lol:

Oczywiście już zaczęliśmy pomieszkiwać w nowym jeszcze nie wykończonym domu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Witam i wklejam trochę nowych fotek: :roll:

Magi77Imponujące postępy......no,no,no....oby tak dalej :p

Paweł i Renia Dziękuję i żałuję,że akurat mnie nie było :( :( :(

no-kya-domek faktycznie spory ale przeciez ma być dla dwóch rodzin. :p

Ciekawy rozstaw pomieszczeń,chociaż ja wolała bym większe pomieszczenia użytkowe a mniej holi,korytarzy(to chyba dlatego ,że w Wawie mam duży przedpokój a za małe pokoje) :wink: :wink: :wink:

KonradJot

U Ciebie też szybko budowa postępuje,jestem pod wrażeniem :p :p :p

Postaram się wrzucić parę zdjęć,jak tylko skończą z moim dachem.

WOW

No i proszę,tylko przez parę dni nie zaglądałam na nasze forum a tutaj aż tyle zmian.

Poza tym panowie kończyli zabudowę kominka :p :p :p :p :D :D :D :D :D i takie tam........

Oczywiście już zaczęliśmy pomieszkiwać w nowym jeszcze nie wykończonym domu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No no widzę, że wszystko idzie do przodu, już niedługo zamiast pomieszkiwać, zamieszkacie na dobre :p

Mam pytanie co do zabudowy kominka, prosiłabym o namiar na firmę i chciałabym zobaczyć fotkę, bo u nas był ostatnio Pan ale on robi głównie marmurowe i niezbyt mi się te jego dzieła podobają :roll:

Pozdrawiam i czekam na zdjęcia.

WOW

Mam pytanie co do zabudowy kominka, prosiłabym o namiar na firmę i chciałabym zobaczyć fotkę, bo u nas był ostatnio Pan ale on robi głównie marmurowe i niezbyt mi się te jego dzieła podobają :roll:

Pozdrawiam i czekam na zdjęcia.

Poleciało na priv,Cenowo rozsądny i uczciwy :p

<

U Ciebie też szybko budowa postępuje,jestem pod wrażeniem :p :p :p>>>>>>

u mnie szybko, ee mi się wydaję że bardzo wolno, ale mam pewność że tak jak powinno być, inwestor czuwa i w zasadzie to mają ze mną przerąbane i pewnie będą moją budowę pamiętać do końca swej kariery.

A co do fotek to co tu wrzucać stan zero i trochę porothermu na tym żadna atrakcja. Jak będzie coś więcej to się obaczy.

:wink: :D

Konrad

Witam

a u mnie powoli rosną mury, chłopaki w międzyczasie naciągają styrodur siatką i klejem. :wink:

Pozdrawiam

Konrad

tak z ciekawości zapytam mieszkańców Kątów Węgierskich czemu to chętnie wybierają pompę ciepła ??

Czy nie ma innej , np gazowej opcji dostępnej ? czy uważacie ze się bardziej to opłaca ?? Jeśli tak to może podpowiedźcie coś w tym temacie !!!

Konrad :wink: [/b]