pawel i renia 20.05.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 no_kya ALE TA WASZA CHATA WIELKA a co do reszty to na PRV.... POZDRO..... MAGO jesteśmy pod wrażeniem nowej kuchni BARDZO NAM SIĘ PODOBA --GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 20.05.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 no_kya ALE TA WASZA CHATA WIELKA mnie też to przeraża gdy śledzę dzisiejsze ceny :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 20.05.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 no_kya bardzo dziękuję za czytelne zlokalizowanie Waszej działki, :D , a dom... ooooooogromny i nieźle zakręcony oczywiście w pozytywnym znaczeniu układ części dziennej mamy prawie taki sam, więc ma się rozumieć, że dom super zaprojektowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 20.05.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 słuchajcie potrzebuję elektryka co by mnie puścił prąd budowlanypozdrawiamJoannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 20.05.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 mmhm ja też chciałabym się pochwalić moim projektem tylko nie wiem jak to zrobić - nadmienie że mam rzuty i domek w jpg bardzo proszę o jakąś podpowiedź z góry dziękuję Joannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.05.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Joannkapoleciało na PRV.... A TO TAK DLA CIEKAWOŚCI:http://video.google.pl/videoplay?docid=-1021577951376816292 http://video.google.pl/videoplay?docid=2024903908780359992 http://video.google.pl/videoplay?docid=-7393106439857937260http://video.google.pl/videoplay?docid=4408015177319780358 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 21.05.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Cześć a u mnie już ściany pną się do góry, muszę czekać aż MInox towar mi dowiezie -samochody im nawaliły. Chłopaki prawie wszystkie ścianki już powyprowadzali. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cześć a u mnie już ściany pną się do góry, muszę czekać aż MInox towar mi dowiezie -samochody im nawaliły. Chłopaki prawie wszystkie ścianki już powyprowadzali. Pozdrawiam Konrad No to super i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.05.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cześć a u mnie już ściany pną się do góry, muszę czekać aż MInox towar mi dowiezie -samochody im nawaliły. Chłopaki prawie wszystkie ścianki już powyprowadzali. Pozdrawiam Konrad GRATULACJE to może jakieś fotki kolega by wkleił co by się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No właśnie Konrad - fotki fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 22.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Macie namiary na skład stali tańszy niż Domur4 gdzie cena żebrowanej fi 12 to 3500 zł/t brutto?Poszukuję też namairy na tartak z dobrym drewnem na wieźbę,łaty,kontrłaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 22.05.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 WOW No i proszę,tylko przez parę dni nie zaglądałam na nasze forum a tutaj aż tyle zmian. Najpierw to witamy wszystkich forumowiczów ,którzy dołączyli do naszej już całkiem sporej grupki. Faktycznie w Kątach na mapce robi się ciasnawo. Szkoda ,że i my nie mogliśmy spotkać się z Wami wszystkimi u Pawła i Reni ale małe kłopoty z PC sprawiły ,że musieliśmy siedzieć na naszej działeczce aż pan Leszek naprawił to i owo. Poza tym panowie kończyli zabudowę kominka i takie tam........ Może jutro skończą układać nam dachóweczkę Oczywiście już zaczęliśmy pomieszkiwać w nowym jeszcze nie wykończonym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 22.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam i wklejam trochę nowych fotek: Magi77Imponujące postępy......no,no,no....oby tak dalej Paweł i Renia Dziękuję i żałuję,że akurat mnie nie było no-kya-domek faktycznie spory ale przeciez ma być dla dwóch rodzin. Ciekawy rozstaw pomieszczeń,chociaż ja wolała bym większe pomieszczenia użytkowe a mniej holi,korytarzy(to chyba dlatego ,że w Wawie mam duży przedpokój a za małe pokoje) KonradJot U Ciebie też szybko budowa postępuje,jestem pod wrażeniem Postaram się wrzucić parę zdjęć,jak tylko skończą z moim dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 WOW No i proszę,tylko przez parę dni nie zaglądałam na nasze forum a tutaj aż tyle zmian. Poza tym panowie kończyli zabudowę kominka i takie tam........ Oczywiście już zaczęliśmy pomieszkiwać w nowym jeszcze nie wykończonym domu No no widzę, że wszystko idzie do przodu, już niedługo zamiast pomieszkiwać, zamieszkacie na dobre Mam pytanie co do zabudowy kominka, prosiłabym o namiar na firmę i chciałabym zobaczyć fotkę, bo u nas był ostatnio Pan ale on robi głównie marmurowe i niezbyt mi się te jego dzieła podobają Pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 22.05.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 WOW Mam pytanie co do zabudowy kominka, prosiłabym o namiar na firmę i chciałabym zobaczyć fotkę, bo u nas był ostatnio Pan ale on robi głównie marmurowe i niezbyt mi się te jego dzieła podobają Pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Poleciało na priv,Cenowo rozsądny i uczciwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.05.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Macie namiary na skład stali tańszy niż Domur4 gdzie cena żebrowanej fi 12 to 3500 zł/t brutto? Poszukuję też namairy na tartak z dobrym drewnem na wieźbę,łaty,kontrłaty... my w zeszłym roku braliśmy tutaj : -stali na modlińskiej nr 156A Stawex Stal- oczywiście z 5%rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 22.05.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 < U Ciebie też szybko budowa postępuje,jestem pod wrażeniem >>>>>> u mnie szybko, ee mi się wydaję że bardzo wolno, ale mam pewność że tak jak powinno być, inwestor czuwa i w zasadzie to mają ze mną przerąbane i pewnie będą moją budowę pamiętać do końca swej kariery. A co do fotek to co tu wrzucać stan zero i trochę porothermu na tym żadna atrakcja. Jak będzie coś więcej to się obaczy. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Szukam fachowca od instlacji gazowej z uprawnieniami, bo mieliśmy jednego ale coś się przestał odzywać Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Poleciało na priv,Cenowo rozsądny i uczciwy Dzięki bardzo, zadzwonimy napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 23.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witam a u mnie powoli rosną mury, chłopaki w międzyczasie naciągają styrodur siatką i klejem. Pozdrawiam Konrad tak z ciekawości zapytam mieszkańców Kątów Węgierskich czemu to chętnie wybierają pompę ciepła ?? Czy nie ma innej , np gazowej opcji dostępnej ? czy uważacie ze się bardziej to opłaca ?? Jeśli tak to może podpowiedźcie coś w tym temacie !!! Konrad [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts