levior 02.06.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 levior a tak po polskiemu bylem przekonany ze okna z fotki to avante ... ale jak widac pomylilem sie famix to dystrybutor tych okien w wawie ... pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.06.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 levior a tak po polskiemu bylem przekonany ze okna z fotki to avante ... ale jak widac pomylilem sie famix to dystrybutor tych okien w wawie ... pozdr pawel OTO INFO Jak by ktoś szukał OKIEN to polecam - w profilu REHAU p.MARCIN 0695-292-193 - od Jezierskiego p.ŁUKASZ 0698-035-168 nam udało się wynegocjiować SUPER CENE i rabacik dla INNYCH na hasło "od PAWŁA z FORUM" no_kya poleciało na PRV..... myśle że pomoże troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 02.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 no_kya poleciało na PRV..... myśle że pomoże troche Paweł dzięki, nieoceniony sąsiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaciszanka 03.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Alle się porobiło! Z dziką radością stwierdziłam że podciągnęli nam prąd i zaraz potem wlazłam na forum i dowiedziałam się,że Generała okradli . My frycowe bo też już zapłaciliśmy kiedy nam Veluxy rąbneli. Solid solidem, ale żaluzje trzeba będzie zamontować. No i straż sasiedzka by się przydała! Kiedy zaczynamy manewry? Co do zbiornika na gaz płynny: zamierzamy go wkopać częściowo wlaśnie ze względu na wody gruntowe, a powstały pagórek zamaskować skalniakiem. Gaspol chyba wybierzemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.06.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Alle się porobiło! Z dziką radością stwierdziłam że podciągnęli nam prąd i zaraz potem wlazłam na forum i dowiedziałam się,że Generała okradli . My frycowe bo też już zapłaciliśmy kiedy nam Veluxy rąbneli. Solid solidem, ale żaluzje trzeba będzie zamontować. No i straż sasiedzka by się przydała! Kiedy zaczynamy manewry? Co do zbiornika na gaz płynny: zamierzamy go wkopać częściowo wlaśnie ze względu na wody gruntowe, a powstały pagórek zamaskować skalniakiem. Gaspol chyba wybierzemy. Pozdrowienia WITAMY SĄSIADÓW dawno was TU nie było a tyle się wydarzyło a jak tam przygotowania do wykończeniówki - kiedy startujecie z robotą bo my przymierzamy sie na początku Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaciszanka 03.06.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Przez tydzien bylismy poza zasięgiem, zbieralismy siły i myśli po rozmowach z hydraulikiem, elektrykiem firmami od gazu, okien, wylewek....itd itp. Może się uda za jakieś 2 tyg.Facet od ogrodzenia mi sie gdzieś zagubił więc szukam nowego. To tyle z placu boju. UDANEGO STARTU I ROWNIE UDANEGO LADOWANIA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 03.06.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 kupię barak w rozsądnej cenie jako lokum dla budowlańcówWieliszew - ok. legionowaPs. Pozdrawiam Nieporęt i okolice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.06.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kupię barak w rozsądnej cenie jako lokum dla budowlańców Wieliszew - ok. legionowa Ps. Pozdrawiam Nieporęt i okolice... Cześć moja koleżanka właśnie skończyła stan surowy więc być może będzie chciała się pozbyć barakowozu, tyle że nie wiem czy będzie Ciebie intersowało sprowadzanie tego sprzętu aż z Warszawy z ul.Bartyckiej Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka10 04.06.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam. Od dawna przyglądam się waszym wypowiedziom i jestem pod wrażeniem jaką fajną tworzycie grupę . Ja mam dom w Woli Aleksandra i teraz została już tylko wykończeniówka i w związku z tym mam prośbę o namiary na wykonawcę mebli kuchennych.Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.06.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 witamy serdecznie a co do reszty to poleciało na PRV..... POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 06.06.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Bardzo serdecznie witam wszystkich bliższych i dalszych przyszłych sąsiadów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.06.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Bardzo serdecznie witam wszystkich bliższych i dalszych przyszłych sąsiadów . Witam rówież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 06.06.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Bardzo serdecznie witam wszystkich bliższych i dalszych przyszłych sąsiadów . my też witamy serdecznie i ciekawe kto będzia miał bliżej a kto dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 06.06.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam.Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie mógłbym zakupić coś w rodzaju długich stempli drewnianych 6 metrowych ?Ekipa musi zmontować sobie wyciąg do wciągania zaprawy itp.Może ktoś z szanownych grupowiczów ma do odsprzedania ? Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.06.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam. Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie mógłbym zakupić coś w rodzaju długich stempli drewnianych 6 metrowych ? Ekipa musi zmontować sobie wyciąg do wciągania zaprawy itp. Może ktoś z szanownych grupowiczów ma do odsprzedania ? Pozdrawiam. Paweł. takich długich to w sprzedaży nie widziałem, ale widziałem sosenki w lesie o takiej długości hehe. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 07.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 KonradJot ..............He He, ekipa powiedziała to samo Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka10 08.06.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Czy ma ktoś kogoś do zrobienia podbitki dachowej . Ja mogę polecić jedynie do tynków tradycyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.06.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Czy ma ktoś kogoś do zrobienia podbitki dachowej . Ja mogę polecić jedynie do tynków tradycyjnych jeśli masz kogoś sprawdzonego to poproszę o namiar na priva Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 10.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam hmmm..... 8 lat temu trochę się bawiłem w zakładanie ludziom anten satelitarnych i Cyfry i Wizji takie tam pierdoły. Wtedy było wiadomo, że przy każdym telewizorze był potrzebny dekoder, nawet jeśli był na antenie zamontowany konwerter z podwójnym wyjściem właśnie na 2 pokoje . No ale sporo lat minęło i może coś wymyślili coś podobnego jak internet bezprzewodowy. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts