Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIEŚMIAŁO GRUPA NIEPORĘT I OKOLICE

jaspio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

levior

a tak po polskiemu

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

bylem przekonany ze okna z fotki to avante ... ale jak widac pomylilem sie :(

famix to dystrybutor tych okien w wawie ...

pozdr

pawel

OTO INFO

Jak by ktoś szukał OKIEN to polecam

- w profilu REHAU p.MARCIN 0695-292-193

- od Jezierskiego p.ŁUKASZ 0698-035-168

nam udało się wynegocjiować SUPER CENE i rabacik dla INNYCH na hasło "od PAWŁA z FORUM"

no_kya

poleciało na PRV..... myśle że pomoże troche

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alle się porobiło! Z dziką radością stwierdziłam że podciągnęli nam prąd :D i zaraz potem wlazłam na forum i dowiedziałam się,że Generała okradli :evil: . My frycowe bo też już zapłaciliśmy kiedy nam Veluxy rąbneli. Solid solidem, ale żaluzje trzeba będzie zamontować. No i straż sasiedzka by się przydała! Kiedy zaczynamy manewry? Co do zbiornika na gaz płynny: zamierzamy go wkopać częściowo wlaśnie ze względu na wody gruntowe, a powstały pagórek zamaskować skalniakiem. Gaspol chyba wybierzemy.

Pozdrowienia

Alle się porobiło! Z dziką radością stwierdziłam że podciągnęli nam prąd :D i zaraz potem wlazłam na forum i dowiedziałam się,że Generała okradli :evil: . My frycowe bo też już zapłaciliśmy kiedy nam Veluxy rąbneli. Solid solidem, ale żaluzje trzeba będzie zamontować. No i straż sasiedzka by się przydała! Kiedy zaczynamy manewry? Co do zbiornika na gaz płynny: zamierzamy go wkopać częściowo wlaśnie ze względu na wody gruntowe, a powstały pagórek zamaskować skalniakiem. Gaspol chyba wybierzemy.

Pozdrowienia

WITAMY SĄSIADÓW

dawno was TU nie było a tyle się wydarzyło :cry: :roll: :cry: :roll:

a jak tam przygotowania do wykończeniówki - kiedy startujecie z robotą bo my przymierzamy sie na początku Lipca

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przez tydzien bylismy poza zasięgiem, zbieralismy siły i myśli po rozmowach z hydraulikiem, elektrykiem firmami od gazu, okien, wylewek....itd itp. Może się uda za jakieś 2 tyg.

Facet od ogrodzenia mi sie gdzieś zagubił więc szukam nowego.

To tyle z placu boju. UDANEGO STARTU I ROWNIE UDANEGO LADOWANIA !!

kupię barak w rozsądnej cenie

jako lokum dla budowlańców

Wieliszew - ok. legionowa

Ps. Pozdrawiam Nieporęt i okolice...

Cześć

moja koleżanka właśnie skończyła stan surowy więc być może będzie chciała się pozbyć barakowozu, tyle że nie wiem czy będzie Ciebie intersowało sprowadzanie tego sprzętu aż z Warszawy z ul.Bartyckiej

Pozdrawiam

Konrad :wink:

Witam.

Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie mógłbym zakupić coś w rodzaju długich stempli drewnianych 6 metrowych ?

Ekipa musi zmontować sobie wyciąg do wciągania zaprawy itp.

Może ktoś z szanownych grupowiczów ma do odsprzedania ?

Pozdrawiam.

Paweł.

takich długich to w sprzedaży nie widziałem, ale widziałem sosenki w lesie o takiej długości hehe.

Konrad :D :wink:

Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe??

Pozdrawiam

hmmm..... 8 lat temu trochę się bawiłem w zakładanie ludziom anten satelitarnych i Cyfry i Wizji takie tam pierdoły. Wtedy było wiadomo, że przy każdym telewizorze był potrzebny dekoder, nawet jeśli był na antenie zamontowany konwerter z podwójnym wyjściem właśnie na 2 pokoje .

No ale sporo lat minęło i może coś wymyślili coś podobnego jak internet bezprzewodowy.

Pozdrawiam

Konrad :wink: :D