pwbelfer 10.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Magi77 Przypominam sie o namiar na kuchnie Pozdrawiam Pewnie jutro będziemy na działeczce !!! pwbelfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.06.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Magi77 Przypominam sie o namiar na kuchnie Pozdrawiam Pewnie jutro będziemy na działeczce !!! pwbelfer Wysłałam smsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 11.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 cześć mam takie zapytanko czy ktoś może wie albo orientuje się gdzie czegoś takiego szukać---tynki cementowo-wapienne z dodatkiem gliny jak to się robi??????????? bardzo chciałabym mieć takie u siebie a po za tym chciałam się pochwalić moim projektem ale nic z tego nie wyszło bo mi się to cholerstwo nie chce załadować pozdro Joannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 11.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Kolejny gówniany dzień,ale po obejrzeniu kolejnej galerii z budowy jednego z forumowiczów poprawił mi się humor, hehe. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 12.06.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 paweł i renia, dzięki za namiary magi77 sms też dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kolejny gówniany dzień,ale po obejrzeniu kolejnej galerii z budowy jednego z forumowiczów poprawił mi się humor, hehe. Pozdrawiam Konrad A co tam znowu strasznego się stanęło??, Czyżby się jednak nie wyrobili na poniedziałek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 12.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 cześć czy ktoś z Was może mi polecić wykonawcę ogrodzenia ? Mam teraz ogrodzenie tymczasowe tzn. siatka na podmurówce,, a chodzi mi o wykonanie i montaz przęseł, myslę o sztachetach .... moze jakis dobry tartak ktos ma/zna ? aha, mam dobrego wykonawce od ocieplenia poddasza - szybki, dokładny, porządny pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 magi77 sms też dostałem Nie ma sprawy, dostałam dopiero wczoraj ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 12.06.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 magi77 sms też dostałem Nie ma sprawy, dostałam dopiero wczoraj ten telefon Nie ma sprawy, będzie sąd grodzki........ A i "przyszły szwagier" twój dzwonił, umówiliśmy się na niedziele żeby dograć sprawe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 12.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kolejny gówniany dzień,ale po obejrzeniu kolejnej galerii z budowy jednego z forumowiczów poprawił mi się humor, hehe. Pozdrawiam Konrad A co tam znowu strasznego się stanęło??, Czyżby się jednak nie wyrobili na poniedziałek ?? A nic takiego, wyrobić się wyrobili ale nie do końca na tę godzinę co potrzeba.Pies ich jebał ja i tak nie popuszczę ja będę się męczył jeszcze do końca lipca z nimi a oni będą pamięteć moją budowę do końca życia. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 magi77 sms też dostałem Nie ma sprawy, dostałam dopiero wczoraj ten telefon Nie ma sprawy, będzie sąd grodzki........ A i "przyszły szwagier" twój dzwonił, umówiliśmy się na niedziele żeby dograć sprawe.... No to super, pozbędziecie się kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 12.06.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A u nas kolejny etap za nami: zalewanie stropu nad domem i zalane schody: Tu główna inwestorka:)http://sharpie.republika.pl/images/nieporet/19.jpgPolewanie stropu:http://sharpie.republika.pl/images/nieporet/20.jpgWidok z góry:http://sharpie.republika.pl/images/nieporet/21.jpgSchody:http://sharpie.republika.pl/images/nieporet/22.jpghttp://sharpie.republika.pl/images/nieporet/23.jpgWidok na schody i sąsiadów:)http://sharpie.republika.pl/images/nieporet/24.jpg Od dziś zaczynają stawiać ścianki na poddaszu, a my czekamy na drewno na daszek i wybieramy okna, drzwi i bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 12.06.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Cześć Sharpie Ja w kwestii wyprowadzenia słupków zbrojonych te pionowe ze stropu. Możesz mi powiedzieć czy dobrze widzę że nie ma ich w narożnikach stropu tylko jakąś odległość od "winkli" ?? A może masz jakieś zdjęcie zrobione na narożniku stropu gdzie widać te słupy ?? P.S. rozgryzam temat właśnie tego rodzaju zbrojenia. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 12.06.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Aha jeszcze jedno jak długo u Ciebie stał strop od momentu wylania do momentu wejścia na niego murarzy aby murować ściany ??? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.06.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 witam wszystkich bliskich sąsiadów! W dobie globalnej wioski odległośc kilkunastu kilometrów nie gra roli, no chyba że musielibyśmy je przejść na piechotę . Mam działeczkę w Stanisławowie I mniej więcej w połowie ul.Przyszłość, przy kanale. Ponieważ dni laby na słonecznych mazurach się skończyły, czas brać się do roboty. Wdzięczny będę za kontakty do geodety, architekta /adaptacja projektu i plan zagospodarowania działki, kierownika budowy i kogo tam jeszcze potrzeba do ruszenia z budową (majstrowie, ekipy budowlane do poszczególnych etapów robót itp.). dzięki Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 12.06.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 marnia witamy serdecznie nowego inwestora wszelkie przydatne INFO poleciało na PRV....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 witam wszystkich bliskich sąsiadów! W dobie globalnej wioski odległośc kilkunastu kilometrów nie gra roli, no chyba że musielibyśmy je przejść na piechotę . Mam działeczkę w Stanisławowie I mniej więcej w połowie ul.Przyszłość, przy kanale. Ponieważ dni laby na słonecznych mazurach się skończyły, czas brać się do roboty. Wdzięczny będę za kontakty do geodety, architekta /adaptacja projektu i plan zagospodarowania działki, kierownika budowy i kogo tam jeszcze potrzeba do ruszenia z budową (majstrowie, ekipy budowlane do poszczególnych etapów robót itp.). dzięki Marek Ja też buduję się w Stanisławowie Pierwszym, ale przy ulicy Słonecznej, w związku z tym witam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 cześć czy ktoś z Was może mi polecić wykonawcę ogrodzenia ? Mam teraz ogrodzenie tymczasowe tzn. siatka na podmurówce,, a chodzi mi o wykonanie i montaz przęseł, myslę o sztachetach .... moze jakis dobry tartak ktos ma/zna ? aha, mam dobrego wykonawce od ocieplenia poddasza - szybki, dokładny, porządny pzdr. To ja poproszę o namiary Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Sharpie Ależ Wy szybko budujecie. Postępy piorunujące Ja też mam takie zabiegowe schody.Zajmują mało miejsca marnia Również witam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 13.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 dzieki za wszystkie namiary.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts