Magi77 28.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no i zaczeło się rozpoczeli prace na dachu a za tydzień będzie super dachóweczka na dachu http://img108.imageshack.us/img108/3830/dsc05961tl1.th.jpg Super super super i oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 28.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAMAWIANIE DRWENA W FIRMIE: http://www.impregnacja-drewna.pl Stara Wieś, ul. Grodziska 112 05-830 Nadarzyn, woj. mazowieckie Koszmar, drewno na więźbę zamówiłem 10.05.2007 DO TEJ PORY ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE !!! Przy zamówieniu pani mówiła że koniec maja początek czerwca bedzie już u nich i jak tylko dam sygnał to przywożą na budowę. EKIPA STOI Z ROBOTĄ - kiszka na maxa. Wkur...łem się na Pozdrawiam. Paweł. Że od 10.05 stoją z zepsutą maszyną??? Coś mi tu nie gra. Podobno maszyna czy coś takiego do impregnacji im się popsuła i potwra to kilka dni zanim się naprawi. Więc nie pękaj wkrótce przywiozą . Ja też zamówiłem u nich impregnację więźby. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.06.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAMAWIANIE DRWENA W FIRMIE: http://www.impregnacja-drewna.pl Stara Wieś, ul. Grodziska 112 05-830 Nadarzyn, woj. mazowieckie Koszmar, drewno na więźbę zamówiłem 10.05.2007 DO TEJ PORY ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE !!! Przy zamówieniu pani mówiła że koniec maja początek czerwca bedzie już u nich i jak tylko dam sygnał to przywożą na budowę. EKIPA STOI Z ROBOTĄ - kiszka na maxa. Wkur...łem się na Pozdrawiam. Paweł. Że od 10.05 stoją z zepsutą maszyną??? Coś mi tu nie gra. Podobno maszyna czy coś takiego do impregnacji im się popsuła i potwra to kilka dni zanim się naprawi. Więc nie pękaj wkrótce przywiozą . Ja też zamówiłem u nich impregnację więźby. Pozdrawiam Konrad carpedjem ?? że niby co chciałeś napisać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 28.06.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no i zaczeło się rozpoczeli prace na dachu a za tydzień będzie super dachóweczka na dachu http:/</p><p> img108.imageshack.us/img108/3830/dsc05961tl1.th.jpg Wczoraj jadąc,widziałam z daleka wasz dach z częścią łat......Myślałam,że mi się cosik przewidziało ha,ha .....a tu proszę faktycznie już ruszyliście.........Teraz to czekamy z ciekawością na kolejne zdjęcia i etapy budowy. Mam nadzieję,że w niedługim czasie dpgonicie nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 28.06.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 KonradJotOjojoj....obyś z długim wyprzedzeniem zamawiał. Ja wiem tylko tyle że to nie maszyna im nawala tylko DOSTAWCA drewna.Jak masz czas to ciśnij ich na maxa żeby szybko mieli u siebie.Po ile płacisz za m3 ? Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 28.06.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no i zaczeło się rozpoczeli prace na dachu a za tydzień będzie super dachóweczka na dachu http:/</p><p> img108.imageshack.us/img108/3830/dsc05961tl1.th.jpg Wczoraj jadąc,widziałam z daleka wasz dach z częścią łat......Myślałam,że mi się cosik przewidziało ha,ha .....a tu proszę faktycznie już ruszyliście.........Teraz to czekamy z ciekawością na kolejne zdjęcia i etapy budowy. Mam nadzieję,że w niedługim czasie dpgonicie nas przeciesz wiesz Małgosiu że na pewno postaramy się was dogonić choć nie przegonić od pon. kładą dachówkę oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 28.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no i zaczeło się rozpoczeli prace na dachu a za tydzień będzie super dachóweczka na dachu http:/</p><p> img108.imageshack.us/img108/3830/dsc05961tl1.th.jpg Wczoraj jadąc,widziałam z daleka wasz dach z częścią łat......Myślałam,że mi się cosik przewidziało ha,ha .....a tu proszę faktycznie już ruszyliście.........Teraz to czekamy z ciekawością na kolejne zdjęcia i etapy budowy. Mam nadzieję,że w niedługim czasie dpgonicie nas przeciesz wiesz Małgosiu że na pewno postaramy się was dogonić choć nie przegonić od pon. kładą dachówkę oj będzie się działo he, he...też widziałem dziś pracujących; uwijają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 28.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAMAWIANIE DRWENA W FIRMIE: http://www.impregnacja-drewna.pl Stara Wieś, ul. Grodziska 112 05-830 Nadarzyn, woj. mazowieckie Koszmar, drewno na więźbę zamówiłem 10.05.2007 DO TEJ PORY ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE !!! Przy zamówieniu pani mówiła że koniec maja początek czerwca bedzie już u nich i jak tylko dam sygnał to przywożą na budowę. EKIPA STOI Z ROBOTĄ - kiszka na maxa. Wkur...łem się na Pozdrawiam. Paweł. Że od 10.05 stoją z zepsutą maszyną??? Coś mi tu nie gra. Podobno maszyna czy coś takiego do impregnacji im się popsuła i potwra to kilka dni zanim się naprawi. Więc nie pękaj wkrótce przywiozą . Ja też zamówiłem u nich impregnację więźby. Pozdrawiam Konrad carpedjem ?? że niby co chciałeś napisać ???? Że od 10.05 stoją z zepsutą maszyną??? Coś mi tu nie gra. - To chciałam napisać, tylko mi się gdzieś w środek wkleiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 28.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 witam Sąsiadów poszukuję pilnie ziemię do wyrównania działki. Czy możecie mi przesłać jakieś namiary? P.S. Jeśli Ktoś jest zainteresowany, mam też do sprzedania pozostałe z budowy pustaki terriva (130szt.), pustaki suporex-gazobeton biały (300szt. - 24x24x59 oraz 210szt.-12x24x59cm) - na paletach. pozdrawiam I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 28.06.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 witam Sąsiadów poszukuję pilnie ziemię do wyrównania działki. Czy możecie mi przesłać jakieś namiary? I 1.Tel.501-239-225 2.Tel.602-294-569 3.Tel.604-803-729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 28.06.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich budowlańców!! Mam pytanko do tych bardziej "wykończonych": Ile płaciliście za tynki wewnętrzne?? Proszę o odpowiedzi na różne typy tynków wewnętrznych (począwszy od tradycyjnych cem-wap, gipsowych, tradycyjnych + gładź gipsowa do tynków kwarcowych). Mam ostry dylemat jaki rodzaj tynków zrobić u siebie... (żona optowała za cem-wap + gładź żeby było tak gładziutko , ja natomiast widziałem u kolegi wykonane tynki kwarcowe i bardzo mi się podobały , a co najważniejsze mam możliwość skorzystania z tej samej ekipy w październiku za jakieś 26 zł/m2 z materiałem). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.06.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> carpedjem ?? że niby co chciałeś napisać ???? Że od 10.05 stoją z zepsutą maszyną??? Coś mi tu nie gra. - To chciałam napisać, tylko mi się gdzieś w środek wkleiło.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<, Przecież Sharpie nie napisał że czeka od 10 maja , tylko że wtedy zamawiał więźbę na dach. Czytajmy ze zrozumieniem tego co czytamy!!! Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.06.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 KonradJot Ojojoj....obyś z długim wyprzedzeniem zamawiał. Ja wiem tylko tyle że to nie maszyna im nawala tylko DOSTAWCA drewna. Jak masz czas to ciśnij ich na maxa żeby szybko mieli u siebie. Po ile płacisz za m3 ? Pozdrawiam. Paweł. JA zamówiłem a Sokołowie K/Janek , tam można kupić za cenę netto całą dostawę , a impregnację robią mi tam gdzie Tobie.Cenę będę wiedział w dniu dostawy, nie chcieli mi przyjąć zamówienia po konkretnej cenie, ponieważ się rozliczają z tartakiem po cenach z dnia dostawy towaru do nich na plac. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.06.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich budowlańców!! Mam pytanko do tych bardziej "wykończonych": Ile płaciliście za tynki wewnętrzne?? Proszę o odpowiedzi na różne typy tynków wewnętrznych (począwszy od tradycyjnych cem-wap, gipsowych, tradycyjnych + gładź gipsowa do tynków kwarcowych). Mam ostry dylemat jaki rodzaj tynków zrobić u siebie... (żona optowała za cem-wap + gładź żeby było tak gładziutko , ja natomiast widziałem u kolegi wykonane tynki kwarcowe i bardzo mi się podobały , a co najważniejsze mam możliwość skorzystania z tej samej ekipy w październiku za jakieś 26 zł/m2 z materiałem). Pozdrawiam, cem-wap + zacieranie piaskiem kwarcowym 14 pln/m2 oczywiście bez materiału i innych nie chcemy a dlatego że szybciej schną i można robić dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich budowlańców!! Mam pytanko do tych bardziej "wykończonych": Ile płaciliście za tynki wewnętrzne?? Proszę o odpowiedzi na różne typy tynków wewnętrznych (począwszy od tradycyjnych cem-wap, gipsowych, tradycyjnych + gładź gipsowa do tynków kwarcowych). Mam ostry dylemat jaki rodzaj tynków zrobić u siebie... (żona optowała za cem-wap + gładź żeby było tak gładziutko , ja natomiast widziałem u kolegi wykonane tynki kwarcowe i bardzo mi się podobały , a co najważniejsze mam możliwość skorzystania z tej samej ekipy w październiku za jakieś 26 zł/m2 z materiałem). Pozdrawiam, cem-wap + zacieranie piaskiem kwarcowym 14 pln/m2 oczywiście bez materiału i innych nie chcemy a dlatego że szybciej schną i można robić dalsze prace My tak samo jak Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 29.06.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Wieści z placu boju. Dzisiaj o godzinie 6.45 dotarło drewno na więźbę.........wreeeeszcie. W sobotę zacznie się składanie tych "zapałek" w całość. Chętnie w sobotę bym się do kogoś wprosił na chwilkę żeby zobaczyć jak wyglądają tynki cementowo-wapienne zacierane piaskiem kwarcowym Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.06.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 u nas tynki dopiero po 15 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 29.06.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 UWAGA MOI DRODZY! poszukuję pilnie elektryka, który mi postawi skrzynkę z PRUNDEM na mojej działce z doprowadzeniem do skrzynki przyłączeniowej. poszukuję też fachowca od studni, który mi również doradzi ile wierceń, jak głęboko i jaką/jakie pompę/pompy. Od sierpnia zaczynają się u mnie prace budowlane i chcę zaopatrzyć ekipę w niezbędne media. Mam trochę wyrzuty sumienia, że tak zdawkowo i nie przeszukuję forum (ktoś na pewno pisał coś o studniach), ale jestem koszmarnie zapracowany ostatnio. Paweł pisałeś mi na priva o elektrykach, wiem, ale może ktoś ma jakieś świeże doświadczenia... dzięki no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 29.06.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich budowlańców!! Mam pytanko do tych bardziej "wykończonych": Ile płaciliście za tynki wewnętrzne?? Proszę o odpowiedzi na różne typy tynków wewnętrznych (począwszy od tradycyjnych cem-wap, gipsowych, tradycyjnych + gładź gipsowa do tynków kwarcowych). Mam ostry dylemat jaki rodzaj tynków zrobić u siebie... (żona optowała za cem-wap + gładź żeby było tak gładziutko , ja natomiast widziałem u kolegi wykonane tynki kwarcowe i bardzo mi się podobały , a co najważniejsze mam możliwość skorzystania z tej samej ekipy w październiku za jakieś 26 zł/m2 z materiałem). Pozdrawiam, my mamy cem-wap. zacierane piaskiem kwarcowym,na to pójdzie jeszcze kolorek i finito,płaciliśmy 15 zł za m2 bez materiału póżną jesienią ubiegłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 29.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 UWAGA MOI DRODZY! poszukuję pilnie elektryka, który mi postawi skrzynkę z PRUNDEM na mojej działce z doprowadzeniem do skrzynki przyłączeniowej. poszukuję też fachowca od studni, który mi również doradzi ile wierceń, jak głęboko i jaką/jakie pompę/pompy. Od sierpnia zaczynają się u mnie prace budowlane i chcę zaopatrzyć ekipę w niezbędne media. Mam trochę wyrzuty sumienia, że tak zdawkowo i nie przeszukuję forum (ktoś na pewno pisał coś o studniach), ale jestem koszmarnie zapracowany ostatnio. Paweł pisałeś mi na priva o elektrykach, wiem, ale może ktoś ma jakieś świeże doświadczenia... dzięki no_kya Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts