wadera 31.07.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Cześć Quciniak Chyba możesz - piszę "chyba", bo ja nie z Mazowsza i topografii jeszcze nie mam na tyle opracowanej by wiedzieć gdzie ten Aleksandrów Pytałam ostatnio o ludzi, którzy robią projekty przyłączy wodociągowych - ale jakoś nikt mi odpowiedzi nie udzielił - więc udzieliłam sobie sama i podaje namiary również tutaj. Stępień Andrzej 600-927-323 Niesłuchowska 0508-050-267 774-01-47 Kowalczyk 772-43-37 Acha, "Michałowcy-Reginowcy" - słyszeliście że od 1 stycznia my już nie gmina Nieporęt tylko Wieliszew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 31.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam sprzedam stemple budowlane o długości 3m - około 250 sztuk oraz 4m około 30 sztuk. Deski szalunkowe calowe i 32mm , pozbijane w blaty jak i osobno. Wszystko używane 1 raz u mnie na budowie. Cena do uzgodnienia , towar będzie dostępny od 2 sierpnia. Transport we własnym zakresie. Odbiór okolice Nieporętu k/Warszawy. tel. 602 313 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 31.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam sprzedam stemple budowlane o długości 3m - około 250 sztuk oraz 4m około 30 sztuk. Deski szalunkowe calowe i 32mm , pozbijane w blaty jak i osobno. Wszystko używane 1 raz u mnie na budowie. Cena do uzgodnienia , towar będzie dostępny od 2 sierpnia. Transport we własnym zakresie. Odbiór okolice Nieporętu k/Warszawy. tel. 602 313 200 przegadam to jeszcze ze swoją ekipą ale możliwe że się do Ciebie po nie zgłoszę daj propozycję ceny na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 01.08.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Wadera, za sklepem Anna w prawo (jadąc z Wawy) przez most i pierwsza w lewo to własnie Aleksandrów. W lewo masz Stanisławów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieu 01.08.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektrykta i ekipy od elewacji (ocieplenie i tynk)? Z góry dziękigrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 01.08.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam sprzedam stemple budowlane o długości 3m - około 250 sztuk oraz 4m około 30 sztuk. Deski szalunkowe calowe i 32mm , pozbijane w blaty jak i osobno. Wszystko używane 1 raz u mnie na budowie. Cena do uzgodnienia , towar będzie dostępny od 2 sierpnia. Transport we własnym zakresie. Odbiór okolice Nieporętu k/Warszawy. tel. 602 313 200 przegadam to jeszcze ze swoją ekipą ale możliwe że się do Ciebie po nie zgłoszę daj propozycję ceny na priva 3 poszło na priva Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.08.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektrykta i ekipy od elewacji (ocieplenie i tynk)? Z góry dzięki grzegorz podeśle wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 01.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 W tychże przepięknych okolicznościach przyrody odebraliśmy dzisiaj... POZWOLENIE NA BUDOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 01.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Wadera, za sklepem Anna w prawo (jadąc z Wawy) przez most i pierwsza w lewo to własnie Aleksandrów. W lewo masz Stanisławów. Sklepu Anna nie kojarzę, ale Stanisławów - owszem No to witam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W tychże przepięknych okolicznościach przyrody odebraliśmy dzisiaj... POZWOLENIE NA BUDOWE GRATULACJE ......teraz to już poleci ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.08.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 http://img218.imageshack.us/img218/8387/dsc00003rv2.th.jpg polecam jak by ktoś szukał ELEKTRYKA powoływać sie oczywiście na Pawła z Kątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 02.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W tychże przepięknych okolicznościach przyrody odebraliśmy dzisiaj... POZWOLENIE NA BUDOWE GRATULACJE ......teraz to już poleci ....... Mamy taką cichą nadzieję Słyszeliśmy, że byliście już naszej działce Może w końcu kiedyś będzie nam dane poznać się osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiafila 02.08.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam, Pozwalam sobie udzielic się na tym wątku, ponieważ poszukuje ekipy i może ktos z Was "po sasiedzku" mógłby pomóc. Nasza ekipa własnie nam oznajmiła, że nie przyjedzie i pilnie szukujemy innej. Chodzi o stan surowy, domek pietrowy, 170m , na Białołęce. Czy ktoś z Was ma moze namiary na jakąs ekipę albo może u kogoś z Was kończa i będą wolni za niedługi czas? Byłabym ogromnie wdzieczna za pomoc. Bardzo proszę o info na priv albo adres [email protected]. Z góry ogromne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 02.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W tychże przepięknych okolicznościach przyrody odebraliśmy dzisiaj... POZWOLENIE NA BUDOWE G R A T U L U J Ę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witajcie Wróciłam właśnie niedawno z działeczki Taras, schody i balkonik wylane, górna łazienka wygładzona do końca, kartongipsy pozakładane, trzeba tylko zagipsować. Jutro ekipa do poddasza wraca do pracy, więc po weekendzie pewnie będzie już większość poddasza wykończona. W sobotę, jak się nic nie zmieni, wchodzą glazurnicy. Dzisiaj przyjechało jeszcze trochę płytek, do końca na taras i schody i na podłogę do dolnej łazienki, a także wszystkie sanitariaty, z wanną Love Story na czele W przyszłym tygodniu ma przyjechać też ekipa do podwieszanych sufitów na parterze. To tyle dobrego A ze złych rzeczy, to nikt nie chce kupić mojego mieszkania, kominek nieobudowany, forsy malutko a 30-31 sierpnia wyprowadzka Będzie wesoło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 02.08.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 My również w okolicy - Aleksandrów. Czy może ktoś podzielić się z nami namiarami na hydraulika? Na razie budowlańcy kręcą druty, a my potrzebujemy wyciągnąć kilka rurek z fundamentu. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 02.08.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 każdy o swoim więc i ja tak samo ZACZĘŁO SIĘ!!! :) :) http://img184.imageshack.us/img184/8729/p1000413dl1.jpg http://img238.imageshack.us/img238/338/p1000428qa8.jpg http://img299.imageshack.us/img299/2254/p1000438hp9.jpg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witajcie Wróciłam właśnie niedawno z działeczki Taras, schody i balkonik wylane, górna łazienka wygładzona do końca, kartongipsy pozakładane, trzeba tylko zagipsować. Jutro ekipa do poddasza wraca do pracy, więc po weekendzie pewnie będzie już większość poddasza wykończona. W sobotę, jak się nic nie zmieni, wchodzą glazurnicy. Dzisiaj przyjechało jeszcze trochę płytek, do końca na taras i schody i na podłogę do dolnej łazienki, a także wszystkie sanitariaty, z wanną Love Story na czele W przyszłym tygodniu ma przyjechać też ekipa do podwieszanych sufitów na parterze. To tyle dobrego A ze złych rzeczy, to nikt nie chce kupić mojego mieszkania, kominek nieobudowany, forsy malutko a 30-31 sierpnia wyprowadzka Będzie wesoło Pozdrawiam czy mogę się usmiechnąć o namiary na ekipę od poddaszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kris19 wysłałam wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.08.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No_kya super Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts