kris19 03.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kris19 wysłałam wiadomość na priv Dzięki super ale musze szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 byłem widziałem poprostu pięknie no_kya czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 03.08.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No_kya super Gratulacje dzięki, dzięki ale niestety już na początku pierwsza wtopa: tuż przed wejściem na plac ekipy zleciłem miejscowemu zaoranie działki i posianej na niej gorczycy; nie pomyślałem, że rozluźniony w ten sposób grunt uniemożliwi wjazd jakiemukolwiek ciężkiemu sprzętowi z dostawą materiałów budowlanych będzie jazda, kurka wodna w poniedziałek zaczynają kopanie pod ławy fundamentowe worek z pieniędzmi już się rozsupłał e, jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 03.08.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No_kya super Gratulacje dzięki, dzięki ale niestety już na początku pierwsza wtopa: tuż przed wejściem na plac ekipy zleciłem miejscowemu zaoranie działki i posianej na niej gorczycy; nie pomyślałem, że rozluźniony w ten sposób grunt uniemożliwi wjazd jakiemukolwiek ciężkiemu sprzętowi z dostawą materiałów budowlanych będzie jazda, kurka wodna w poniedziałek zaczynają kopanie pod ławy fundamentowe worek z pieniędzmi już się rozsupłał e, jakoś to będzie ee nie jakoś, tylko dobrze będzie, jak na początku są jakieś obsuwy to potem juz nie powinno być, nie? w końcu liczba problemów i "wtop" powinna być zrównoważona a jak juz jestem przy obsuwach, to nam np obsunęła się ziemia w wykopie pod fundamenty i piwnice ii pewnie jeszcze się obsunie, bo byliśmy przedwczoraj na działce i są kolejne pęknięcia ... za chwile sie okaże,że wykop pod dom zajmuje całą powierzchnie działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam poszukuję na wczoraj cieślę, czy może ktoś z WAS polecić jakiegoś porządnego fachowca ??Z góry serdecznie dziękuję .Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 05.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Będę wdzięczny za namiary na tynkarzy (wnętrza) - jeżeli ktoś z Was poleca swoich wykonawców to dziękuję z góry za przesłane kontakty.Mogę zrewanżować się namiarami na bdb cieślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witajcie po weekendzie Jak to zwykle bywa nic się nie może ułożyć zgodnie z planem i tak o to wczoraj nasi "pierdzieleni" glazurnicy obudzili się, że oni nie mają jak dojeźdzać na naszą działkę żeby robić, więc jesteśmy bez glazurników na 3 tygodnie przed przeprowadzką, więc jak łatwo się domyślić z przeprowadzki nici I co ja mam teraz kur....................... zrobić?????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.08.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witajcie po weekendzie Jak to zwykle bywa nic się nie może ułożyć zgodnie z planem i tak o to wczoraj nasi "pierdzieleni" glazurnicy obudzili się, że oni nie mają jak dojeźdzać na naszą działkę żeby robić, więc jesteśmy bez glazurników na 3 tygodnie przed przeprowadzką, więc jak łatwo się domyślić z przeprowadzki nici I co ja mam teraz kur....................... zrobić?????????????????????????????? HMMM . wprowadzić się do glazurników?? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.08.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Zostało jeszcze ponad 300 naprawdę extra stępli 3 - 3,08m Do odbioru w przyszłym tygodniu. Cena 3 pln Aha do odbioru teraz 50 pustaków teriva cena do uzgodnienia _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.08.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 W związku z zaistaniałą sytuacją pilnie poszukuję namiarów na dobrych, tanich glazurników z wolnymi terminami od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.08.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witajcie po weekendzie Jak to zwykle bywa nic się nie może ułożyć zgodnie z planem i tak o to wczoraj nasi "pierdzieleni" glazurnicy obudzili się, że oni nie mają jak dojeźdzać na naszą działkę żeby robić, więc jesteśmy bez glazurników na 3 tygodnie przed przeprowadzką, więc jak łatwo się domyślić z przeprowadzki nici I co ja mam teraz kur....................... zrobić?????????????????????????????? HMMM . wprowadzić się do glazurników?? Konrad No bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 07.08.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 BETOOON, BEEEETOOOON!!!! :o:o:o Kochanieńcy, na gwałt potrzebuję betonu 36 m3 B20 najlepiej na sobotę ( 11.08 ) i oczywiście ze sprawdzonej betoniarni muszę zalać fundamenty a polecane kontakty przyjmują zamówienia na 20.08 :cry::cry: pomożecie?? z góry bardzo dzięki no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 07.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 BETOOON, BEEEETOOOON!!!! :o:o:o Kochanieńcy, na gwałt potrzebuję betonu 36 m3 B20 najlepiej na sobotę ( 11.08 ) i oczywiście ze sprawdzonej betoniarni muszę zalać fundamenty a polecane kontakty przyjmują zamówienia na 20.08 :cry::cry: pomożecie?? z góry bardzo dzięki no_kya już mam, ufff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 07.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Zostało jeszcze ponad 300 naprawdę extra stępli 3 - 3,08m Do odbioru w przyszłym tygodniu. Cena 3 pln Aha do odbioru teraz 50 pustaków teriva cena do uzgodnienia _________________ kurcze, jak chętnie bym je zakupił...ale czy potrzymasz do połowy września? chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 07.08.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 BUDET (z Legionowa) - - czy ktoś z Was brał od nich bloczki fundamentowe?macie jakieś refleksje na temat ich jakości? dzięki z góry za informacje no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.08.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 bloczki braliśmy z ZAKPOL-u niestety ale są BARDZO DOBRE i warte polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 08.08.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zostało jeszcze ponad 300 naprawdę extra stępli 3 - 3,08m Do odbioru w przyszłym tygodniu. Cena 3 pln Aha do odbioru teraz 50 pustaków teriva cena do uzgodnienia _________________ kurcze, jak chętnie bym je zakupił...ale czy potrzymasz do połowy września? chyba nie... Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 08.08.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie forumowicze.Mamy już daszek. [/img] [/img] NO_KYA ...... Bloczki brałem z BUDET'u pod koniec marca - jakość moim zdaniem OK Poszukuję ekipy do wykonania elewacji. Jeśli ktoś ma namiary na sprawdzoną i niedrogą ekipę to poproszę. Jeśli macie namiary na gościa od klimatyzacji to też by mi się przydał kontakt bo chciałbym przed tynkami wykonać "orurowanie" pod klimkę. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 08.08.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 BUDET (z Legionowa) - - czy ktoś z Was brał od nich bloczki fundamentowe? macie jakieś refleksje na temat ich jakości? dzięki z góry za informacje no_kya Bloczki betonowe B20 były najtańsze (3,1-3,50), jak kupowałem w hurtowni Darecki w Michałowie-Reginowie albo w Aglobetonie w Nowym Dworze (ale tytaj, zeby nie płacić transportu trzeba brać cały samochód - czesto sie opłaca). Co do jakosci wykonania to na pewno nie wyglądają tak pięknie, równitko jak te wibrowane z certusa ale są 1-1,5 zł tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 sharpie jeśli ma być styropian albo klinkier to może coś poradze a co do klimatyzacji to w najbliższym czasie będe miał spotkanie z gościem od Rekuperatora i może coś ciekawego powie{ kasa} zadzwoń to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts