Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIEŚMIAŁO GRUPA NIEPORĘT I OKOLICE

jaspio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej,

mam pytanko ... czy mozecie polecic fachowca, ktory bylby tak mily i odplatnie ocieplil mi poddasze :)

welna 20 cm, folia i koniec, bez plyt gk - poddasze nieuzytkowe

za namiary z gory dziekuje,

pozdr, p

Witam!

Mogę polecić Ci chłopaków którzy u mnie deskowali i papowali mój daszek (coś ponad 400 m2). Chłopaki są z Ostrowii Mazowieckiej, są solidni, uczciwi i dokładni. Ja jestem z nich bardzo, ale to bardzo zadowolony.

Nr telefonu: 0 692 003 339.

Mówiłem im o tym, że dam Tobie ich namiar.

Pozdrawiam,

Hej

Jaką papę najlepiej dać na dach?

jakieś pomysly , sugestie.

pozdrawiam

Asia

Hej!

U mnie właśnie chłopaki zakończyli papowanie. Ja zakupiłem papę wierzchniego krycia W400/1200. Wydaje się że jest to dobry stosunek ceny do jakości. W Castoramie cena za rolkę (15 m2) oscyluje około 50 zł.

Pozdrawiam,

KOMINKI

Moi Drodzy! pilnie, ale to bardzo potrzebuję jakichś wskazań na producentów/dystrybutorów kominków

Bardzo Was proszę o pomoc.

W moim projekcie przewidziane są dwa kominki: jeden z płaszczem wodnym (do ogrzania jakichś 250 m2) a drugi z DGP (do ogrzania jakichś 90 m2). Okazuje się że już na etapie budowy ścian nośnych musze przewidzieć miejsce na te kominki a prace postępują tak szybko że niedługo będą mi zalewać strop.

Kominek z płaszczem wodnym będzie docelowo funkcjonował w jednym układzie w podłogówką i kaloryferami zasilanym również alternatywnie kotłem kondensacyjnym (gaz).

z góry wielkie dzięki za podpowiedzi

no_kya

Ahoj Budowniczy!

Pilnie poszukuję desek szalunkowych! Do podmurówki ogrodzenia! Może ktoś odstąpi tanio?

Poza tym tych, którzy zastanawiają się nad wyborem okien drewnianych przestrzegam przed firmą GORAN a konkretnie ich przedstawicielem handlowym z MILANÓWKA!!

Okna robią piękne ale zawalają terminy dostaw, a okna wykuszowe przerastają ich możliwości montażowe.

jeśli szukacie firmy co by wam zrobiła KUCHNIE to możemy się podzielić dość ciekawym namiarem na takową firmę ....taniej to się już chyba nie da zrobić....

oczywiście podczas kontaktu z właścicielami trzeba powołać się że namiar od Pawła z Kątów

są w stanie zrobic każdy projekt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poprosimy o namiar. Z góry wielkie dzięki,

poleciało na PRV....

a i oczywiście zapraszam na oględziny :wink: :wink:

POZDRO....

.... jeśli ktoś planuje z was MARMURY,GRES,KONGLOMERAT w domu to już niedługo tez podeśle ciekawy namiar jak tylko coś wywalcze na znane HASŁO ... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

....i jeszcze jedno czy ktoś z was planuje SOLARY PRÓRZNIOWE bo z chęcią podłoncze się do zamówienia ...... :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)

poleciało na PRV....

a i oczywiście zapraszam na oględziny :wink: :wink:

POZDRO....

.... jeśli ktoś planuje z was MARMURY,GRES,KONGLOMERAT w domu to już niedługo tez podeśle ciekawy namiar jak tylko coś wywalcze na znane HASŁO ... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

....i jeszcze jedno czy ktoś z was planuje SOLARY PRÓRZNIOWE bo z chęcią podłoncze się do zamówienia ...... :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)

Dzięki :D

Granity, marmurki może kiedyś :-?

W sprawie solarów trzeba pogadać z Paulo, może podzieli się swoimi rabatami.

mi po głowie chodzi WOLF ale cena katalogowa 12 000 za 3 szt.

a ja jestem ciekaw gdzie kupujecie cegłe kilnkierową

ja potrzebuje na kominy

słupki i ogrodzenie

na tych wystawach przed składami budowalnymi to się coś wybierze

a potem się okazuje że takiego kolou nie ma ... !

jestem ciekaw gdzie wy dokonywaliście wyborów

i zakupów

cegły klinkierowej...

pozdrawiam

k*

witamy

jeśli szukacie firmy co by wam zrobiła KUCHNIE to możemy się podzielić dość ciekawym namiarem na takową firmę ....taniej to się już chyba nie da zrobić....

oczywiście podczas kontaktu z właścicielami trzeba powołać się że namiar od Pawła z Kątów

są w stanie zrobic każdy projekt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To ja poproszę o kontakt :lol: