xmxax 18.12.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkich! W związku z nieuchronnie zbliżającym się czasem wykańczania naszego domku (łącznie ze sobą... ) proszę forumowiczów o sprawdzone namiary na wszelkiej maści wykończeniowców, a w szczególności: - glazurników, - parkieciarzy, - karton-gipsiarzy, - malarzy, - itp. Z góry dziękuję za wszelkie informacje w imieniu swoim, żony i dwumiesięcznego zarodka . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola 73 19.12.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich . We wrześniu zakupiliśmy od developera domek w Łajskim - czy ktos może tam obecnie buduje się bądź budował ? Obecnie szukamy kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 20.12.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkich . We wrześniu zakupiliśmy od developera domek w Łajskim - czy ktos może tam obecnie buduje się bądź budował ? Obecnie szukamy kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam serdecznie Cześć a to tam chyba bliżej masz do grupy Chotomów,bo to chyba blisko Legionowa. Kierownika nie polecę , ale inspektora mam w porządku, tyle że drogi. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 21.12.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam wszystkich . We wrześniu zakupiliśmy od developera domek w Łajskim - czy ktos może tam obecnie buduje się bądź budował ? Obecnie szukamy kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam serdecznie Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.trojmiasto.pl/kartki/pliki/kartka_39.gif Z okazji zbliżających się Świąt i Nowego Roku Życzymy wszystkim wszystkiego najlepszego. Paweł,Renata,Wiktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 22.12.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Pogodnych Świąt )) Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 22.12.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wesołych Świąt bliższym i dalszym Sąsiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 23.12.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by szczęśliwe było życie! http://www.wrss.mse.agh.edu.pl/mse2/images/gfx/366.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Szampańskiej zabawy dziś w nocy i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy Magda z Rodzinką ( my już mieszkamy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 01.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Szampańskiej zabawy dziś w nocy i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy Magda z Rodzinką ( my już mieszkamy ) uff...gratulacje! i wyrazy zazdrości Wszystkim wszelkiej pomyślności w 2008 roku!!! Adam z familią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 03.01.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich forumowiczów. Z nowym rokiem nowe zadania a więc poszukuję sprawdzonych fachowców.Tym razem szukam namiaru na projektanta wnętrz, ewentualnie namiaru na dobrą hurtownię glazury i terakoty która współpracuje z projektantami. Pozdrawiam.Sharpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMarek 05.01.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego w nowym roku ... aby budowanie było tańsze niż zakładacie aby wszyscy wykonawcy byli uczciwi itd ... A teraz z innej beczki ... Czy zdarzyło się wam że coś wam wymontowali i ukradli ...chodzi mi o okolice Michałowa - Grabiny ... ? Pozdrawiam Marek PS. Szukam fachowca od instalacji alarmowych , jak ktoś może kogoś polecić to bardzo proszę o kontakt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego w nowym roku ... aby budowanie było tańsze niż zakładacie aby wszyscy wykonawcy byli uczciwi itd ... A teraz z innej beczki ... Czy zdarzyło się wam że coś wam wymontowali i ukradli ...chodzi mi o okolice Michałowa - Grabiny ... ? Pozdrawiam Marek PS. Szukam fachowca od instalacji alarmowych , jak ktoś może kogoś polecić to bardzo proszę o kontakt ... Alarmy Bogusław Balicki 509262371 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMarek 06.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 kris19 , Bardzo dziękuję za namiar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frustrat 06.01.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam wszyskich budujących w okolicach Nieporętu. My również ruszamy z budową, a włąściwie już ruszyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 07.01.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Potrzebuję pomocy bardziej zaawansowanych Mam otwór na okno balkonowe o wysokości 230 cm. Podpowiedzcie mi proszę czy okno wstawiam w całym świetle otworu, czy on mi się zmniejszy na wysokość - nie wiem, styropian, posadzka - w tej chwili mam wylewkę, opaskę z cegły czerwonej i papę na niej. Będę wdzięczna za pomoc i wskazówki. Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 20.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Potrzebuję pomocy bardziej zaawansowanych Mam otwór na okno balkonowe o wysokości 230 cm. Podpowiedzcie mi proszę czy okno wstawiam w całym świetle otworu, czy on mi się zmniejszy na wysokość - nie wiem, styropian, posadzka - w tej chwili mam wylewkę, opaskę z cegły czerwonej i papę na niej. Będę wdzięczna za pomoc i wskazówki. Pozdrawiam Małgosia nie wiem czy dobrze rozumiem Twój opis, ale wg mnie okno powinnaś wstawić z uwzględnieniem ostatecznej wysokości podłogi, zostawiając przerwę od dołu (czyli równając do nadproża) i licując okno z zewnętrzną stroną ściany w projekcie powinnaś mieć podaną grubość wylewek i okładzin podłogowych zaznaczam, że ja nie z tych zaawansowanych - ten właśnie etap jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 20.01.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Drodzy, poszukuję pilnie namiarów na wykonawcę drzwi zewnętrznych - możliwie najbardziej bezpiecznych.Zależy mi również na szybkiej realizacji. Proszę też o namiary na sprawdzonych fachowców od tynków C-W oraz od wylewek. z góry dzięki no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 21.01.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Potrzebuję pomocy bardziej zaawansowanych Mam otwór na okno balkonowe o wysokości 230 cm. Podpowiedzcie mi proszę czy okno wstawiam w całym świetle otworu, czy on mi się zmniejszy na wysokość - nie wiem, styropian, posadzka - w tej chwili mam wylewkę, opaskę z cegły czerwonej i papę na niej. Będę wdzięczna za pomoc i wskazówki. Pozdrawiam Małgosia nie wiem czy dobrze rozumiem Twój opis, ale wg mnie okno powinnaś wstawić z uwzględnieniem ostatecznej wysokości podłogi, zostawiając przerwę od dołu (czyli równając do nadproża) i licując okno z zewnętrzną stroną ściany w projekcie powinnaś mieć podaną grubość wylewek i okładzin podłogowych zaznaczam, że ja nie z tych zaawansowanych - ten właśnie etap jeszcze przede mną Dziękuję za podpowiedź. Okna już zamówione i zapłacone. Dostałam info z pierwszej ręki, że miała być 20% podwyżka, więc postoją troszkę i się powietrzą... A drzwi szukaliśmy w wielu mejscach. Moim zdaniem totalna porażka. Po wielu podejściach zdecydowaliśmy się w końcu na stalowe. I już takie znaleźliśmy. Drewniane nigdy nie będą tak bezpieczne... Zresztą jak ktoś będzie chciał Cię odwiedzić podczas Twojej nieobecności wejdzie oknem. To bardziej kręci Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 21.01.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Drodzy, poszukuję pilnie namiarów na wykonawcę drzwi zewnętrznych - możliwie najbardziej bezpiecznych. Zależy mi również na szybkiej realizacji. Proszę też o namiary na sprawdzonych fachowców od tynków C-W oraz od wylewek. z góry dzięki no_kya Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts