boba 28.04.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 ...sami eksperci od kredytów...zacznę z innej strony o tych kredytach. Mam trojkę dzieci-stała praca ja i żona / nauczyciele / , dwójka dzieci w przedszkolu jedno w kl 1- jeszcze rok temu nikt nie chciał udzielić nam kredytu na budowę domu-jeżeli już to z żyrantami i to jeszcze pod wieloma różnymi warunkami - pozostały nam kredyty gotówkowe-konsumpcyjne - dostaliśmy 3 w różnych bankach, przez rok czsu nie dokładaliśmy do "wspólnego kotła" - efekt: dom w stanie surowym otwartym kredyt bez problemów w jednym z banków / o którym cały czas ktoś coś mówi i dobrze i żle / i na konsolidację i na wejście do domu...Wigilia 2005 u siebie! Nie lękajcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.04.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ha, ja myslalem nad kredytem 150K ale rodzinka straszy. Troche ich rozumiem. Sytuacja na rynku pracy nie jest zbyt stabilna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boba 28.04.2005 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 40tyś. konslidacyjny + stówa na wykończenie - mam już ekipy -kosztorysy +terminy...w przyszłym tygodniu wypłata konsolidacji a w następnym już na cele budowlane... rata na 20 lat 880 zł - tak wyszło we frankach... pozdrawiam, jestem po pracy i lecę po dzieciaki do przedszkola - jest pogoda to sobie usiądziemy przy kawie obok naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts