siwy84 28.04.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Czesc,jestem studentem 1 roku,mam pewien problem gdyz moja wiedza nie jest jeszcze zbyt duza na temat budownictwa.Mam dach z gontów bitumicznych,w domku o poddaszu nie uzytkowym,dach nie jest ocieplony,tylko strop,musze zrobic w dachu wentylacje,aby przestrzen miedzy stropem a dachem byla dobrze wentylowana,z góry dziekuje za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 28.04.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 studia sa po to żeby studiować. a studiować znaczy szukać, sprawdzać, analizować, a nie wyciągać rękę po gotowe rozwiązania jak w ogólniaku. to ci ludzie powinni się od ciebie uczyć a nie odwrotnie. weź mądrą książkę np poradnik majstra budowlanego i znajdź szczegóły. w niektórych reklamówkach np. koramika też są. i ucz się, bo wiecznie żyć nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 28.04.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 siwy84- poczytaj - http://szkielet.com.pl/wymagania/17.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy84 29.04.2005 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 30.04.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Ta informacja że jesteś studentem 1 roku - jest bardzo ważna, inaczej nie dostał byś tylu odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts