Gość 28.04.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam Jestem zainteresowany zakupem stolu bilardowego, czy ktos moze mi pomoc przy wybieraniu firmy zajmujacej sie sprzedaza tego typu rzeczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 28.04.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam !!!! Wejdź sobie na forum Eurosportu i wybierz zakładkę "inne sporty" potem snooker -tam siedzi mnóstwo ludzi znających się na rzeczy . pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.04.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Dekarz ...a z jakiej czesci naszego piknego kraju ?PozdroJ ...no i jakiego stolu szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Witam Stolu szukam do gry w poola (debowego) z obszaru woj. mazowieckiego, za rozsadna cene !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.04.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Adam ...w Wwie we Wlochach ( niedaleko stacji PKP ) jest producent stolów i to chyba calkiem niezlych. Jak znajde adres to dam ..PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej.ficon98 08.06.2018 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 (edytowane) A co myślicie o opcji bilarda zorganizowanego w ogrodzie? Trochę mnie kusi taka opcja. Szczególnie, że sezon grillowy w pełni, to fajnie by było sobie przy okazji z kumplami rozegrać to i owo. Widziałem ostatnio stoły bilardowe takie typowo do ogrodu Edytowane 8 Czerwca 2018 przez Tomaszs131 Reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts