Janussz 28.04.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Chcę znaleźć coś na temat porothermu tutaj na forum. Proszę mi powiedzieć krok po kroku jak tę wyszukiwarkę obsłużyć Po wstawieniu porotherm jest wszystko, całe forum, tylko porothermu nie ma Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 - wpisz 'porotherm' w pierwsze pole- niżej po prawej przy "Sortuj według:" zaznacz "Tytuł tematu" - kliknij "Szukaj"- jako pierwsze wyświetlą się tematy o ścianach. Sporo tego. Dokładniej o korzystaniu z wyszukiwarki tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.04.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 W wyszukiwarce wpisujesz "porotherm" , zaznacz "Pokaż wyniki jako: Posty" (po lewej stronie na dole), a obok wybierz "Pokaż pierwsze: 1000 znaków z postu". No a potem już tylko klawisz Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 28.04.2005 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Dziękuję. Sprawdzę w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 28.04.2005 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Wszystko gra oprócz jednego dźwięku Otóż mam już konkretny temat, post. Wchodzę. Jest oki. Cofam i znowu mam wyszukiwarkę. Jest na to sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.04.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 A nie chcesz wracać ? To kliknij na temat [zakładam że masz Internet Explorer] prawym przyciskiem myszy i potem "otwórz w nowym oknie". Chyba że chodzi o coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 28.04.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Wszystko gra oprócz jednego dźwięku Otóż mam już konkretny temat, post. Wchodzę. Jest oki. Cofam i znowu mam wyszukiwarkę. Jest na to sposób? Bo cofając powracasz do wyszukiwarki, to normalne W wyszukiwarce dla zmniejszenia wyników zaznacz przycisk Szukaj wszystkich słów Ja teraz wpisałem takie hasło; grubość ściany z porotermu i otrzymałem jeden wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts