thalex 28.04.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Mając 05l spirytusu i 075-litrową butelkę wody można; Przepis nr. 1 05l spirytusu ( dobrego jakosciowo) 0.75l przegotowanej wody. Sładniki wymieszaćGotowe do spożycia następnego dnia (krótszy termin tez możliwy) Przepis nr. 2te same proporcje ale dodać trzy pokrojone niedojrzałe orzechy włoskie zerwane w czerwu. (dotyczy objętości 0,5 litra) Przepis nr. 3 proporcje jak w nr.1 ale dodać miodu (1-2 łyżki na 0,5 litra) Podajcie więcej przepisów Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 29.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Proporcje jak wyżej , z 2 łyżek cukru zrobić karmel dodać do wódki, zamieszać i mamy palonkę [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-629108 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 03.05.2005 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Proporcje jak wyżej , z 2 łyżek cukru zrobić karmel dodać do wódki, zamieszać i mamy palonkę [/code] Nie ma więcej chętnych??? to pijmy we dwoje! Zdrowie Wciornastek! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-633063 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.05.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 ee... i tak rozcienczac..i psuc spirytus.. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-634323 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 mając te same początkowe składniki dodać pokrojone ananasy i brzoskwinie z puszki, pół kilograma pomarańczy, kompot z wisni i szczyptę wanilli.........mniam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-635080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 05.05.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Przepis trzeci - Miodzio! (nomen omen) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-635131 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 05.05.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 mając te same początkowe składniki dodać pokrojone ananasy i brzoskwinie z puszki, pół kilograma pomarańczy, kompot z wisni i szczyptę wanilli.........mniam Eee, coś niedowierzam.Tyle grzybów w barszcz ... ? Egzotyczne, ale czy strawne ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-635689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.05.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 mając te same początkowe składniki dodać pokrojone ananasy i brzoskwinie z puszki, pół kilograma pomarańczy, kompot z wisni i szczyptę wanilli.........mniam Hm...az mi slinka leci jak sobie o takich pysznosciach pomysle. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-635697 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 05.05.2005 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 No nareszczie imprezka się rozkręca. Bardzo miło mi w tak wspaniałym towarzystwie. Nie mówcie nic małżom niech na budowie działają ...a żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-635896 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ara, przetestuj , ale pamiętaj, że szybko zwala z nóg Po wymieszaniu składników powinno wstawić wazę do lodówki, aby sie "przeegryzło" Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-636136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 To ja proponuje 50-tke syropu malinowego/porzeczkowego i 150 -tke wódki czystej. Zamieszać ,dodać lodu i...chlup. Ostatnio zrobiłem tak przez pomyłke ze spiritem...ojojoj. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-636616 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.05.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A co powiecie na żytko pędzone w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-656081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 19.05.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no wiec majac ten spirytus mozna dobra nalewke zrobic z mojego emblematu P.S. szczegolow nie podam bo mnie jeszce ktos gotowy zabanowac Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-657834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 0,5 literka spirytusu1 piwko portermniej niz pol szklanki cukru spirytusik wymieszamy z podgrzanym piwkiem i rozpuszczonym cukrem... Pychota....mamay porterówke... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-657881 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a drineczek prosze limoka pokrojona w kosteczke, łyzeczka ciemnego cukru, cała szklanka skruszonego lodu, wodeczka.... limonke mieszamy ugniatamy z cukrem wsypujemy całą szklankę skruszonego lodu i zalewamy wódeczką.....uch.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-657882 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 31.05.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Od niedawna mam sporo drzewek śliwkowych (węgierka), jak winko zrobić w teorii już wiem, ale chciałbym jeszcze zrobić taki bimberek oczywiście ze śliwek . Może ktoś ma przepis stosowany , taki pewniaczek coby zacieru nie wylewać bo "be" wyszło. W marketach można cały sprzęt kupić, spróbować strasznie korci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-674930 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.06.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a drineczek prosze limoka pokrojona w kosteczke, łyzeczka ciemnego cukru, cała szklanka skruszonego lodu, wodeczka.... limonke mieszamy ugniatamy z cukrem wsypujemy całą szklankę skruszonego lodu i zalewamy wódeczką.....uch.... Właśnie o tym tez chciałem napisać. Zamiast limonki może byc cytryna,a łód najlepiej roztłuc na proszek. Mniam mniam. No i kacyk mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-679353 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 02.06.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Właśnie popieram Peterka i może sie ktoś z branży z Łącka wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-679763 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 02.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 @Peterek => https://hyperreal.info/drugs/go.to/art/751 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-679792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 06.06.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Invx ze strony technicznej pędzenia bimbru to ze mną nie jest tak źle. Gorzej z przepisami (nie prawnymi ). Czego i ile do beki zapodać by dobry zacier ze śliwek wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/32613-przepis-na-dobr%C4%85-gorza%C5%82k%C4%99/#findComment-684914 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.