Peterek 02.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 U mnie w tym roku też kiepsko ze śliwkami. Chyba jakieś owoce kupię i i nastawię na winko. W zeszłym roku gąsiory puste stały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.08.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 przeczytałem wątek. Duzo tego nie ma ale i tak jęzor wisi mi na brodzie i kapie z niego ślina. Ja przedwczoraj zalałem spirtem 1,5 kg wiśni i wciąz nie wiem czy dobrze zrobiłem że ich nie wypestkowałem. Ponoć na nalewkę ze spirytusu nie mozna pestkowac owoców bo tracą na smaku ale spirytus jakoś opieszale łapie kolor od wiśni. jakie są Wasze opinie na temat pestkowania do nalewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Spirytusem się nie zalewa,bo wychodzi gorycz.Wystarczy czysta wódka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts