BeataGa 10.07.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Witajcie!Od wczoraj jestem z Wami, nasz domek będzie powstawał na peryferiach Płocka, mam nadzieję, że już za tydzień zaczniemy wykopy. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.07.2003 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Ja jestem jak widać z Grodziska Maz. I też tu lub w jego bliskich okolicach chcę kupić działkę bud. na której to chcemy postawić swój domek...Z ogromną przyjemnością porozmawiałbym z kimś kto może już ma za sobą lub jest w trakcie budowy na tych terenach?Jeśli tak, to bardzo proszę o kontakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 16.07.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Czy rozbudowa także klasyfikuje się do mapy?? Mając cichutką nadzieję, że tak zgłaszam się wraz z mężem z Częstochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 21.07.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 mieszkam w Truskawiu gm Izabelin pod Warszawa, a budowac sie bede tuz obok tzn Hornowek tez gm Izabelin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 24.07.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Mieszkamy w Gdańsku. Będziemy mieszkać w Pomlewie, gm. Przywidz /25km od Gdańska/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redek 25.07.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Mieszkam w Krakowie. Budujemy we wsi Podolany, gm. Kalwaria Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wit 25.07.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dybawka, gm. Krasiczyn, pow. Przemyśl ziemski, woj. podkarpackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.07.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Jestem Z Jeleniej Góry właśnie dołączyłam do forum,może spotkam tu ludzi z okolic mam zamiar budować się w Jeżowie Sudeckim koło Jeleniej Góry woj. dolnośląskie. Pozdrawiam wszystkich Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 30.07.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Budowa Taciszów-Górny Śląsk- okolice Gliwic, Pyskowic. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 01.08.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Jestem z Dąbrowy Górniczej a buduje w Poraju koło Częstochowy.Pozdrawiam wszystkich i tych bliżej i tych dalej. Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 02.08.2003 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Wies Opypy, gm. i pow. Grodzisk Mazowiecki woj. Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 04.08.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich, niestety z daleeeeka, bo jak mi się zdaje nikt z Siedlec lub okolic jeszcze się tu nie zgłaszał.Cóż, rejon jest na tyle biedny i zacofany, że ludzie jeszcze migrują w kierunku ze wsi do miasta, jak za socjalizmu i elektryfikacji. My zdecydowaliśmy inaczej i zostaliśmy okrzyknięci wariatami (nie, przesadziłem: za wariatów uznano nas już osiem lat temu, kiedy wyrzuciliśmy z domu raz na zawsze telewizor). Nasza budowa (siedlisko) rusza właśnie w Żelkowie, 5 km od granicy Siedlec w kierunku na Garwolin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 05.08.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Witaj Trach, zerknij na adres: http://www.szalega.com/Forum/mapa.html to jest mapa forumowiczów grupy warszawskiej a po jej prawej stronie strałka prowadzi do Siedlec a konkretnie do Mario. To chyba Twój krajan? Zajrzyj do grupy warszawskiej, na pewno sie ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 06.08.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Nowa Dęba, woj. podkarpackie - wydawało mi się, że już skończyłem budowę, ale ... teraz się dopiero zaczęło ... najlepsze budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinG 06.08.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Łomianki koło Warszawy (a pochodzę spod Gdańska - Kartuzy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.08.2003 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Wykaz miejsc budowy "puchnie" coraz bardziej a obiecanej mapy jak nie ma tak nie ma ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.08.2003 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 A jest też może mapa grupy Warszawskiej? Ja jestem z Grodziska Maz. 35 km na zach. od W-WY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Senser - mapa jest pod tym adresem: http://www.szalega.com/Forum/mapa.html Mapkę tworzy Maco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipp 13.08.2003 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Kościerzyna w pomorskim. Pozdrowienia dla ewusi - jesteśmy prawie sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 17.08.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 A my walczymy o możliwość budowy naszego "domu marzeń" w Mysłowicach. Na razie jest to walka z administracją... mam nadzieję, że przy tym budowanie będzie już tylko przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts