Agutek 05.02.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 A nasz domek powstanie w Pustelniku, gmina Stanisławów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 05.02.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Hejka wszystkim. Jetseśmy z Bielska, a budujemy pod Wrocławiem - Smardzów. Czekamy na mapkę MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 05.02.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 kazdy sie wpisuje a mapa kiedy bedzie? Moze nikt jej nie tworzy. Uaktualniona i nawet trochę rozbudowana wersja: http://republika.pl/przeciecia/murator/pl-murator.htm inne warianty: http://republika.pl/przeciecia/murator/pl-mid-murator.jpg http://republika.pl/przeciecia/murator/pl-big-murator.jpg Mam nadzieję że administrator forum ściągnie je na serwer muratora i nie będzie się trzeba martwić że zostanie przekroczony godzinny limit transferu darmowego konta. Grzegorz Niestety prosba ta chyba nie zostala spelniona. Jeszcze jakies pol roku temu mapka ta byla dostepna w sieci. Polanka wykonal mrowcza prace i teraz szkoda, aby poszlo to na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 06.02.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Za jakiś czas będę z Marcinkowic - pod Wrocławiem. emango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Jestesmy z Warszawy, a budujemy sie w Klauynie w gminie Stare Babice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.02.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wkrótce Dąbrowa Leśna. Okolice Warszawy na wysokości Łomianek w drodze ze stolicy do Gdańska................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 08.02.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 zaznaczam sobie dokąd doszedłem z aktualizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 09.02.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 POLANKA daj znać gdzie mogłabym zobaczyć tą mapke ja jestem jeszcze z Warszawy ale już niedłgu za miesiecy pare migruje sobie do Kań k. Pruszkowa (na trasie kolejki WKD). Jestem ciekawa czy ktoś jest jeszcze z tej milutkiej wioski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.03.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.03.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 kazdy sie wpisuje a mapa kiedy bedzie? Moze nikt jej nie tworzy. Uaktualniona i nawet trochę rozbudowana wersja: http://republika.pl/przeciecia/murator/pl-murator.htm inne warianty: http://republika.pl/przeciecia/murator/pl-mid-murator.jpg http://republika.pl/przeciecia/murator/pl-big-murator.jpg Mam nadzieję że administrator forum ściągnie je na serwer muratora i nie będzie się trzeba martwić że zostanie przekroczony godzinny limit transferu darmowego konta. Grzegorz Niestety prosba ta chyba nie zostala spelniona. Jeszcze jakies pol roku temu mapka ta byla dostepna w sieci. Polanka wykonal mrowcza prace i teraz szkoda, aby poszlo to na marne. ej te stronki nie istnieja to mozna gdzies ta mape zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 03.03.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Melduje się Kraków!!!!! Pozdrowionka dla wszystkich a w szczególności krakowian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 08.03.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Mosty, gm. Kosakowo, koło Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.03.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Teraz Warszawa - Bródno a za jakiś czas (oby krótki) - Białołęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Góreczka 09.03.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Buduję w górach- Szklarska Poręba woj. dolnośląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.03.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 WitamBuduję w Słomnikach północne okolice Krakowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imann 10.03.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witajcie ! Buduję Siemianowice Śąskie na Śląsku oczywiście...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 11.03.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ja mieszkam w Radwanicach pod Wrocławiem i tu zaczynam budować Marylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 12.03.2005 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 witam i pozdrwiam, parterowy BM 81 bez użytkowego poddasza, okolice Sokołowa Młp. , podkarpackie , ok. 30 km na północ od "stolycy" czyli dużej wsi Rzeszów.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 14.03.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Budowa będzie w Gdyni.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 17.03.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Dobrzykowice juz raz byłam na mapie ale mnie wycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts