Marceli 23.10.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Cześć wszystkim!! Melduje się Poznańska Pyra, która już na wiosnę startuje z budową niedaleko Kicina - 8 km od Poznania w stronę na Wągrowiec.pozdrowionka!!!! Czy są tu jacyś krajanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 On 2002-10-19 22:30, babis wrote: Rzeszów budowa pod Rzeszowem, na południe to samo w zasadzie - 15 km od babisa pozdro babis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 23.10.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Budowa w Nowym Słupnie między Warszawą i Radzyminem, a mieszkamy tymczasowo w Markach k/ Warszawy (przeprowadziliśmy się na czas budowy trochę bliżej "placu boju" i to był genialny pomysł!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 23.10.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Witam pięknie wszystkich "forumowiczów" co prawda jestem z Wami od niedawna ale bardzo mi sie tu podoba szczególnie to picie szmpana na budowach skończonych. Niestety na mój szmpan trzeba będzie jeszcze troszkę poczekać bo jestem dopiero w bardzo początkowej fazie papierkowej a mianowicie zmiana planu zagospodarowania przestrzennego okolic Myślenic k/Krakowa. Więc jak biurokracja pozwoli to wystartujemy w przyszłym roku i tak do skutku. Tymczasem zgłaszamy budowę w Drogini k/Myślenic.Ciekawam ilu sąsiadów poznam tu na forum. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 23.10.2002 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Witam pięknie wszystkich "forumowiczów" co prawda jestem z Wami od niedawna ale bardzo mi sie tu podoba szczególnie to picie szmpana na budowach skończonych. Niestety na mój szmpan trzeba będzie jeszcze troszkę poczekać bo jestem dopiero w bardzo początkowej fazie papierkowej a mianowicie zmiana planu zagospodarowania przestrzennego okolic Myślenic k/Krakowa. Więc jak biurokracja pozwoli to wystartujemy w przyszłym roku i tak do skutku. Tymczasem zgłaszamy budowę w Drogini k/Myślenic.Ciekawam ilu sąsiadów poznam tu na forum. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 23.10.2002 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Agacik, fajnie, że piszesz, dołacz sie do grupy krakowskiej. Cieszę się, że w sprawie picia szampanów masz podobne zdanie. Szampan nie psuje sie, więc może czekać Buźka [ Ta wiadomość była edytowana przez: Gajka dnia 2002-10-23 11:47 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 23.10.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Dzięki Gajka za pokrzepienie ale jak widzisz mam chwilowo kłopoty z przesyłaniem moich wiadomości bo albo wysyłane są podwójnie albo wcale -czy Wam sie też to zdarza czy ze mnie taka wielka gapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 23.10.2002 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Zdarza się, a jakże Czasami wejść na to forum nie mogę, bądź idzie jak woda pod górę, wieć rezygnuję. Dzis słoneczko świeci i nawet komputer dobrze pracuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kielpik 23.10.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Mosty k/Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 23.10.2002 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Niemenczyn, Rejon Wilenski, Litwa Czy uda sie redakcji mnie na mape jakos wepchnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2002 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Oj, ładniutka była by taka mapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcieszko 23.10.2002 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Witam wszystkich. Pozdrawiam z Marek k/Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 24.10.2002 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 "Piękna nasza cała Polska od Chicago do Tobolska..." krzysztofj - góral swiętokrzyski z Leszczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 24.10.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Buduję w Żorach niedaleko Rybnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 24.10.2002 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Tarnowskie Góry pozdrawiają całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 24.10.2002 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Witam - znow mialam przerwę.... Melduje sie Pleszew wielkopolskie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 24.10.2002 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Witam wszystkich, pozdrowienia z okolic Krakowa , budujemy w Jeziorzanach(okolica bardzo ładna jak przystało na Jurajski Park krajobrazowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilk 24.10.2002 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Mieszkam w Kwidzynie, a buduję w Rakowcu. Nic tu nie ma, ale jakoś się przywiązałem do tych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2002 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 On 2002-10-22 14:01, agus wrote: Szczecin tez jestem ze Szczecina..buduje nieopodal miasta.. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 25.10.2002 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Ja mieszkam i buduję się w Zgorzelcu,budowę mam niedaleko Nysy Łużyckiej ,mam nadzieję ,że będzie to jeszcze Polska..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts