Andero 13.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wszystkich, Będziemy budować w Niepołomicach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1971KJ 13.03.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam buduje w DZIERZONIOWIE woj. DOLNOSLASKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 15.03.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam, a my budujemy w Miroszowicach, wioska pod Lubiniem, województwo dolnośląskie. pozdrawiamy wszystkich budujących... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 15.03.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 gm. Joniec, wieś Joniec Kolonia, powiat Płońsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 15.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Sząbruk , gmina Gietrzwałd, woj. warmińsko-mazurskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 16.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Chwilowo SOPOT ale za niedlugo Gdynia Wiczlino Woj. pomorskie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 16.03.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Czesc, jestem z Wawy , dokladnie z Wawra i zamierzam sie niedlugo budowac ale powala mnie wzrost cen. No coz ale nie o to, nie o to ...Witam przy okazji sie ze Wszystkimi na forum (z tymi ktorzy to czytaja i nie czytaja) vel piwopijca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Mieszkamy też w Rudzie Śląskiej.Budować sie mamy (kiedy??????,może nie za długi czas )w miejscowości Kalety-Zielona tez na Śląsku).Pozdrawiamy budujacych się Ślązaków. to ja cie zaskocze mieszkamy kolo Rudy -w Bytomiu a budowac sie bedziemy w Psarach -kolo Kalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 20.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 A ja Marki k/ W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 21.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam wszystkich cieplutko My lada dzien ruszamy w Bielsku-Białej, woj. ślaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 21.03.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witamy ciepło. Mieszkamy we Włocławku (kujawsko-pomorskie) a budowa trwa od października 2006 roku w Nasiegniewie koło Włocławka. Wraz z wiosną rozpoczęliśmy kolejny etap budowy - elektryka, okna, drzwi i system alarmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagachrzanow 21.03.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cześć ! Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z budowaniem, chociaż trochę mnie to przeraża. Budowa będzie w Balinie koło Chrzanowa (woj. małopolskie). Pozdrawiam wszystkich czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbq112 21.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam wszystkich!! U mnie narazie papierkolagia(przyłącza warunki zabudowy itd) Budowę planuję zacząć wiosną 2008 w Ozorowicach koło Wrocławia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cobra 27.03.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Cześć wszystkim! My budujemy w Radziejowicach-Kamionce, woj. mazowieckie Pozdrawiam, Cobra --"Kupię dom od radnego w cenie deklarowanej w oświadczeniu majątkowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freeride21 28.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Zduńska Wola pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Olsztyn - warmińsko - mazurskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynka75 03.04.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 woj warmińsko-mazurskie - Sząbruk, gm. Gietrzwałd pozdrawiam wszystkich - szczegolnie sąsiadke Kropeczke27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 03.04.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 witam wszystkich! ja buduje się w Sieradzu. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 04.04.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 woj warmińsko-mazurskie - Sząbruk, gm. Gietrzwałd pozdrawiam wszystkich - szczegolnie sąsiadke Kropeczke27 Jak miło widzieć przyszłą sąsiadkę Pozdrowka Martynka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ballah 06.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A ja zdradzę skąd jestem, dopiero jak wygram przetarg na dzialkę! Wolę szczegółów strategicznych nie zdradzać zawczasie. Byle do lipca ! Witam wszystkich, szczególnie serdecznie nowoprzybywających, dopierozaczynających, świeżonawróconych na nową(starą) filozofię "bylenaswoim". Tutaj jestem DZIENNIK ale czy BUDOWY ? To się okaże. Marzeniem moim jest, aby ktoś chociaż "cześć" mi powiedział... Jaki byłbym szczęśliwy... A teraz, skoro zdobyłem już chwilę Waszej uwagi, już na serio: mamy ponad czterdzieści lat na karku, dwie córki - starsza to zbuntowana szesnastka, młodsza o cztery lata - też nie da sobie w kaszę dmuchać . Mieszkamy w malutkim miasteczku, w bloku, na 50 m2 w dwóch pokojach z kuchnią przerobionych na kuchnię z trzema pokojami z niepełnosprawną "Babcią" (SM). Kto wie o co chodzi - chylę mą siwą głowę. Więc zbrzydła nam po dwudziestu latach ta ciasnota, obijanie się o meble ble ble ble... i zrodził się - a właściwie zmartwychstał - szalony pomysł, aby na następne dwadzieścia lat pogrążyć się w nędzy i rozpaczy - czyli dołączyć do sekty Budujących Własny Dom. Niniejszym chciałbym złożyć kondolencje współwyznawcom, natchnionym Braciom i Siostrom z odłamu "Jakoś Musi Się Udać" a w szczególności ortodoksom z "Nie Mam Wyścia" w powodu zadziałania prawa popytu i podaży na rynku materiałów i usług budowlanuych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts