Thaurus 29.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam, tak wiele (szczególnie na jesieni i zimą) pisaliście o Waszych budowach według projektu Libra (z Domusa... dla jasności), a tu przyszła wiosna i... cisza. Czyżby zmiana decyzji, a może po prostu odwlekacie moment wbicia łopaty z powodu obiektywnych problemów natury urzędowej? Jeśli ktoś już zaczął to niech się pochwali. Osobiście po nieopisanej wewnętrznej walce, niezliczonych rozterkach, nieprzespanych nocach, podjąłem decyzję, że będzie to jednak LIBRA (ale dopiero planowany start na wiosnę 2006). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 29.04.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Thaurus, rozumiem twój smutek, tylko po co zakładasz nowy wątek. Nie lepiej podnieść stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thaurus 04.05.2005 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Dzięki Klaus za podzielenie mego żalu... Wydaje mi się, że poprzedni wątek umarł śmiercią naturalną (wraz z nastaniem zimy), więc wydawało mi się, że lepiej rozpocząć od nowa (wraz z nastaniem nowego sezonu budowlanego). I przyznam Ci się, że miałem nadzieję, że przeczytam co najmniej kilka postów od Librowców, którym udało się przebrnąć przez biurokratyczną machinę i zaczęli wreszcie budować, ale cóż... kolejne rozczarowanie Trudno... będę sam budował!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 05.05.2005 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Właśnie wybrałem projekt LIBRA, ruszam w lipcu po zakończeniu walki z papierami. Chętnie bym się dowiedział gdzie są lub powstają LIBRY, ewentualnie siostry Manuele. Mieszkam niedaleko Koszalina, często również jeżdżę do Bydgoszczy może gdzieś tam są te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thaurus 05.05.2005 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Właśnie wybrałem projekt LIBRA, ruszam w lipcu po zakończeniu walki z papierami. Chętnie bym się dowiedział gdzie są lub powstają LIBRY, ewentualnie siostry Manuele. No to jest nas DWÓCH!!! A poważnie... masz już kupiony projekt? Jakie planujesz zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 05.05.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Projekt dojdzie jutro. Zmiany będą raczej kosmetyczne:- rezygnuję ze spiżarki na konto większej łazienki na dole - w jadalni zamieniam jedne z drzwi wyjściowych przy kuchni na okno- likwiduję 1 balkon - boczny /ale to jeszcze muszę przemyśleć/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 05.05.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Właśnie wybrałem projekt LIBRA, ruszam w lipcu po zakończeniu walki z papierami. Chętnie bym się dowiedział gdzie są lub powstają LIBRY, ewentualnie siostry Manuele. Mieszkam niedaleko Koszalina, często również jeżdżę do Bydgoszczy może gdzieś tam są te cuda W Lublinie i w okolicy są/budują się Libry lub Manuele. Ale to chyba za daleko od Was. Ja natomiast buduję brata Libry Virgo II Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 06.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witam, ja rowniez zaczynam w lipcu jak juz przejde droge krzyzowa z papierami. Projekt juz posiadam. Jak narazie czekam na mapki od geodety a pozniej ZUD. Moja Libra bedzie budowana w Pegowie, 15 km od Wroclawia. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 06.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 A moja LIBRUSIA powstanie w Połczynie Zdroju - byłe woj. Koszalińskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 06.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 A moja LIBRUSIA powstanie w Połczynie Zdroju - byłe woj. Koszalińskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 06.05.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witek Sebastian, to znaczy ze budujesz tam dwie Libry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 06.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Gregor 456 - buduję 1 Librę, z czego wnioskujesz że dwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 A ja zaczynam w lipcu w Kobylnicy k.slupska.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 06.05.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 poniewaz pisales dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAREK 1719499663 12.05.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja będe budował Libre we Włoszczowie woj świętokrzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thaurus 13.05.2005 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Czyli z tego co widzę na razie nikt z Forumowiczów nie rozpoczął...hmm, ciekawe co odwiodło od decyzji zdecydowanych jeszcze na jesieni i zimą??? Czyżby uznali, że jednak nie będzie to Libra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 13.05.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Czyli z tego co widzę na razie nikt z Forumowiczów nie rozpoczął...hmm, ciekawe co odwiodło od decyzji zdecydowanych jeszcze na jesieni i zimą??? Czyżby uznali, że jednak nie będzie to Libra? Rozpoczął, rozpoczął, mój kolega, poniżej jego wypowiedź z innego wątku o Librze i zdjęcia z budowy Pozdrawiam Dzień dobry, dzień dobry !!! Kilku Forumowiczów bądź Forumowiczek zdecywowało się na Librę !!!! Extra. My już jesteśmy przed stropami - zdjęcia poniżej Pytania ??? Czekamy !!! _________________ Pozdrawiamy M&M Fotki: http://mariusz-379wirski.magix.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.05.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam !!! dziękuję Mariucha !!! Jeśli macie pytania ... czekam !!! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardin 14.05.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Pozdrawiam Wszystkich budujących Librę. Po trudach urzędowych rozpocząłem budowę w pamiętną rocznicę 9 maja. Po wykopach zalano już chudziak, w poniedziałek ruszamy dalej. Budowę prowadzę pod Legnica w województwie dolnośląskim. Mam pytanie do Idkama: ile betonu B20 poszło u Ciebie na ławy fundamentowe, w zestawieniu mam podaną całościową ilość betonu, którą zużyto przy budowie domu, a nie konkretnie na ławy. Życzę sukcesów w budowaniu Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.05.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Witam !!! dziękuję Mariucha !!! Jeśli macie pytania ... czekam !!! M A czemu twoje otwory okienne nie mają nadproży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts