XGrzesX 29.04.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Czy ma większe znaczenie grubość forniru na drzwiach wewnętrznych ? Podobają mi się drzwi interdoor, model Torino z fornirem meranti ale grubość forniru to 0,4 mm i nie wiem czy to nie za mało. Proszę o pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ww777 03.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 to zalezy czy mówisz o fornirze naturalnym czy sztucznym, jesli naturalny to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XGrzesX 03.05.2005 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Wydawało mi się, że fornir jest tylko naturalny a sztuczna może być okleina. Chodziło mi oczywiście o fornir naturalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ww777 04.05.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Te pojęcia sa czesto uzywane zamiennie wiec warto sie zawsze upewnic. Jesli jest to 0,4 mm to dla mnie jest to za cienkie, łatwo uszkodzic, a wiadomo ze pod warstwą okleny jest drwno nie wyszukanej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martyska 04.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Okleiny mogą być naturalne i nie. Fornirem jest obług i okleina Sztuczne okleiny - bardzo często imitują drewno naturalne. Do tego stopnia, że kupujący myślą, że nabywają naturalną okleina a jest to np. tylko papier odpowiednio przygotowany. Dzis są one w powszechnym zastosowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts