baloo 29.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 witajcie.... chciałbym sie zapytać o ceny roboczogodzin dla budowlańca jakie występują w różnych częściach kraju. Niektórzy, jak zauważyłem , umawiają się na konkretną robotę za konkretną cenę - można i tak... ale spotkałem się już z fachowcami którzy liczą sobie za godzinę swojej pracy netto od 5 zł wzwyż ( na oko mi wyszło że to jakieś 12 zł brutto ) poradźcie - czy to dużo czy mało.... jak to wygląda w innych zczęściach kraju.... czy lepiej dać zarobić złotej rączce otrzaskanej na budowach czy świeżym na rynku firmom... pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2005 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Uczciwa, zdolna "złota rączka" od wykończeniówki, na czarno, 8 pln/h.Pomocnik, mistrzu od ciężkich robót, na czarno, 5 pln/h.Polska centralna. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 02.05.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 5 zł za godzinę chba żartujesz - POMOCNIK fachowiec 10zł w górę i jeszcze sprawa co to ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts