remol 16.10.2002 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Na forum od niedawna (2 październik). Startuję z budową na wiosnę, pozwolenie na budowę właśnie otrzymałem. Lokalizacja - pod Wrocławiem. Dom o pow. użytkowej 147m2 + garaż, z poddaszem użytkowym, katalogowy po przeróbkach. Rodzinka trzyosobowa narazie podchodząca do budowy z dystansem (żona pełna obaw), ja optymistycznie - może dlatego że jestem budowlańcem? Na razie kalkuluję na zimno co gdzie i za ile (spostrzeżenia forumowiczów są bardzo cenne !!) - czeka mnie jeszcze kredyt, też na wiosnę. Chętnie podzielę się budowlanym doświadczeniem. Myślę że złapię kontakt z kimś kto też buduje w okolicach Wrocławia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.10.2002 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 biegnij do grupy wrocławskiej -ja tez z tych okolic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts