fonari 30.04.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Czy słyszeliście może po piasku kwarcowym, podobno jest najlepszy do tynkowania bo jest bardzo drobny.Niestety nigdzie go nie mają.Może ktoś z was wie gdzie i za ile można go kupić?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 30.04.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Przeszukaj forum - znajdziesz odpowiedzi.tego się nie opłaca wozić przez całą Polskę. Szukaj koło miejsca zamieszkania, bo transport może być droższy od towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeje 30.04.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Czy słyszeliście może po piasku kwarcowym, podobno jest najlepszy do tynkowania bo jest bardzo drobny. Niestety nigdzie go nie mają. Może ktoś z was wie gdzie i za ile można go kupić? Dzięki. skąd jesteś kolego? bo ja sobie wykwarcowałem ściany ale jestem z centarlnej Polski, w każdym razie polecam 5takie ściany )mogę też ekipę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.04.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Piasek kwarcowy możesz kupić w Białej Górze, ok.10 km za Tomaszowem Mazowieckim w kierunku Opoczna. Sprawdza się przy tynkach cementowo wapiennych.Bardzo jasny , dom po otynkowaniu jest wręcz biały. Nie brudzi się po 22 latach zmienił kolor na kremowo -żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonari 01.05.2005 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Poszukuję piasku kwarcowego w okolicach Warszawy. Czy możesz mi podać podać jakiś bilższy namiar na piasek z Białej Góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 02.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 skąd jesteś kolego? bo ja sobie wykwarcowałem ściany ale jestem z centarlnej Polski, w każdym razie polecam 5takie ściany )mogę też ekipę) Mógłbym się uśmiechnąć i poprosić o te namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 02.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Poszukuję piasku kwarcowego w okolicach Warszawy. Czy możesz mi podać podać jakiś bilższy namiar na piasek z Białej Góry? ja właśnie znalazłem dystrybutora takiego piasku w samiusieńkiej Warszawie i nawet zamowiłem u niego takowy. Muszę tylko znaleźć namiary na to miejsce bo tak z głowy to nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz M 02.05.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Piasek kwarcowy frakcja 0,2mm przesiany dowoził mi facet z Kań Helenowskich ( między Pruszkowem a Otrębusami) 400z za 10m3 z dowozem do Podkowy (blisko)tel 0602214582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts