gacekespo 30.04.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Muszę dokończyć parkiet. W większości jest już położony.Chodzi mi o wycyklinowanie i nałożenie lakieru Proszę o podanie namiarów do konkretych, sprawdzonych wykonawców działających na terenie Poznania i okolic?Z góry bardzo dziekuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 02.05.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Podaję namiar : Jerzy Koźliński tel. 601 885 370 lub ( 061 ) 813 47 66 Kładł u mnie parkiet w październiku 2004. Uważam, że jest dobry. Daje gwarancję na swoją robotę. Zanim wejdzie - lata z miernikami wilgotności. Jeśli wilgotność posadzki lub parkietu jest zbyt duża nie wejdzie z robotą choć byś go błagał na kolanach ( chyba, że dasz mu to na piśmie ale wtedy zapomnij o gwarancji ). Moim zdaniem to dobre podejście. Umawiać się trzeba dużo wcześniej bo jest zawalony robotą ( to też o czymś świadczy ). Tani nie jest ale pracuje na klejach i lakierach bardzo dobrych firm. To chyba tyle. Ja jestem zadowolony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukrecja 03.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Muszę dokończyć parkiet. W większości jest już położony. Chodzi mi o wycyklinowanie i nałożenie lakieru Proszę o podanie namiarów do konkretych, sprawdzonych wykonawców działających na terenie Poznania i okolic? Z góry bardzo dziekuję? Zdzisław Kaczmarczyk, tel.: 694-500-343; 8791-836 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts