Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakiego koloru dachówkę wybraliście na swój dach?  

365 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego koloru dachówkę wybraliście na swój dach?

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 174
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Antracyt..Robena Falista plus...z tym ze ja mam problem z doborem bramy i drzwi (okna białe)..wszyscy mnie straszą ze białe drzwi zewnetrzne i garażowe bedą ciagle brudne..co Wy na to ? Czy ktos kładł falistą plus ?? jak wyglada na nieduzym dachu ?
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

w przeciwieństwie do mojego przedmówcy :)

kasztan ale ruppceramika (teraz to jest braas) rubin 13

dach prezentuje się przepięknie

niestety też jest drozszy od robena :roll:

• 2 weeks później...

A co ja mam zrobić: po prawej dwa domy antracyt, za mną dwa domy antracyt, dom z naprzeciwka antracyt, z lewej się buduje-ponoć ma być antracyt, więcej domów nie ma-(no troche w oddali jest jeden inny). Każdy dom w innym kolorze (tego przez pół roku nie widać, bo działki są mocno zadrzeewione)

, ale dachówka ta sama, a mi się podoba taki cieplutki brązik. A najgorsze jest to, że wszystcy robią taki kolor bo pierwszy sąsiad taką sobi zrobił i na taka wszystkich namawia, a myślę że jak się wyłamiemy to będziemy bardzo niedobrzy, już jak oglądaliśmy działkę to nas wypytywał o dach i dla świętego spokoju powiedzieliśmy, że będzie antracyt, to zaczoł nam ujawniać wszystkie wady i zalety działki. A może faktycznie zrobilibyśmy wieś z innym kolorem. Jakby komuś chciało się wejść na album z moją działką i oceni, to wizualnie.