Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakiego koloru dachówkę wybraliście na swój dach?

Jakiego koloru dachówkę wybraliście na swój dach?  

365 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego koloru dachówkę wybraliście na swój dach?

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 174
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

A co ja mam zrobić: po prawej dwa domy antracyt, za mną dwa domy antracyt, dom z naprzeciwka antracyt, z lewej się buduje-ponoć ma być antracyt, więcej domów nie ma-(no troche w oddali jest jeden inny). Każdy dom w innym kolorze (tego przez pół roku nie widać, bo działki są mocno zadrzeewione)

, ale dachówka ta sama, a mi się podoba taki cieplutki brązik. A najgorsze jest to, że wszystcy robią taki kolor bo pierwszy sąsiad taką sobi zrobił i na taka wszystkich namawia, a myślę że jak się wyłamiemy to będziemy bardzo niedobrzy, już jak oglądaliśmy działkę to nas wypytywał o dach i dla świętego spokoju powiedzieliśmy, że będzie antracyt, to zaczoł nam ujawniać wszystkie wady i zalety działki. A może faktycznie zrobilibyśmy wieś z innym kolorem. Jakby komuś chciało się wejść na album z moją działką i oceni, to wizualnie.