januszek 17.10.2002 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 czy są jakieś specjalne naczynia przeponowe wzbiorcze do instalacji ogrzewania CWU kolektorami słonecznymi, w sklepie powiedzieli że tak, ale cena jest 4 krotnie większa, więc zastanawiam się czy nie robią mnie w .... pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek 17.10.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Ja do instalacji z kolektorami słonecznymi zainstalowałem zwykłe naczynie przeponowe , o ile pamiętam to zilmet Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.10.2002 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 sprzedawca twierdzi że musi być przynajmniej 25l i to jakaś specjalna membrana bo tam jest glikol.Czy twoja już pracuje i ile czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 21.10.2002 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 czy nikt nie ma naczynia wzbiorczego w domu. pochwalcie się jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 22.10.2002 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 wielkie dzięki wszystkim za rozwiazanie problemu. Jesteście cudowni. coraz częściej powątpiewam w sens takiego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 22.10.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Mało kto ma kolektory słoneczne i wie, co do czego w nich się stosuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts