askrz 01.05.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 WitamPosiadam w ofercie duży wybór szklanych umywalek, kabin prysznicowych, łaźni parowych, wanien z hydromasażem w niespotykanej na Polskim rynku cenie. Na tej stronie zobaczysz zdjęcia umywalek: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38882&q=szklane%20umywalki&k=2 UWAGA!!! W skład zestawu wchodzą wszystkie elementy widoczne na zdjęciu, czyli szklane umywalki, blaty, kompletny stelaż ze stali chromowanej lub drewna, syfon z zaworem spustowym, baterie, wszystkie półki jeśli są widoczne na zdjęciu, komplet uszczelek. Ceny wahają się w przedziale od 1000 do 2500 zł Zdjęcia kabin prysznicowych, łaźni parowych, wanien z hydromasażem - WKRÓTCE Jeśli spodoba się Państwu któryś model to proszę o kontakt to prześle cene. PozdrawiamSławomir MarczykSalon "Twoja Łazienka"ul. Trakt Brzeski 58 cWarszawa-Wesołatel. 0-503-016-364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaiewa 02.05.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Interesuje mnie umywalka o oznaczeniu u_10, jakie są jej wymiary i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askrz 03.05.2005 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Interesuje mnie umywalka o oznaczeniu u_10, jakie są jej wymiary i ceny. Wiadomość przesłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 04.05.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 a co z transportem? i czy mozna te rzeczy zobaczyc w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askrz 04.05.2005 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 a co z transportem? i czy mozna te rzeczy zobaczyc w realu? Jeśli chodzi o transport do Łodzi to najkorzystniejszym rozwiązaniem będzie firma kurierska. Zobaczyć na żywo można w moim sklepie w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 05.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 To poproszę o adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askrz 05.05.2005 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 To poproszę o adres! Salon mieści się na ul. Trakt Brzeski 58 c, Warszawa-Wesoła. Jeśli Pani poda, który model najbardziej się Pani podoba to postaram się przywieść go z magazynu na ekspozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askrz 05.05.2005 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 To poproszę o adres! Salon mieści się na ul. Trakt Brzeski 58 c, Warszawa-Wesoła. Zapraszam w następnym tygodniu, bo jeszcze nie dotarł do nas transport z Niemiec. Może poda Pani, który model najbardziej się Pani podoba, to prześle cenę i wymiary i czy będziemy go mieli na ekspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 06.05.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Na razie mi sie nie spieszy, z wykonczeniówka ruszam od jesieni a na zdjeciach wszytskie umywalki wygladaja ładnie, pewnie odwiedze was w czerwcu. P.s. Dzis jak klikam na podana strone z umuwalkami, pojawia sie info, ze nie ma takiego albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askrz 06.05.2005 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Dzięki za informacje o błędach w albumie, już wszystko działa. Jestem w trakcie tworzenia strony internetowej, więc niedługo już nie będzie takich problemów.Jeśli nie ma Pani wykończonych posadzek i ścian w kuchni, łazience itd. to mam teraz w promocji bardzo ładne płytki marmurowe Crema Gold w cenie 130 zł\m kw. (Bo zajmuje się też sprzedażą wyrobów z kamienia naturalnego takich jak płytki, parapety, itd)Zapraszam do obejrzenia zdjęć płytek (część oferty): http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38532&q=Płytki%20kamienne&k=2 PozdrawiamSławomir Marczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaiewa 09.05.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Widziałam kiedyś katalog szklanych umywalek chyba z firmy Krzemień, było kilka bardzo fajnych ale są strasznie drogie, podobna do tej co ma Pan na zdjęciach nr u_34 kosztowała ponad 2000 zł, Ile u Pana ona kosztuje. Pozdrówka Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askrz 11.05.2005 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam Znam tą firme, bo sprzedawałem jej produkty w swoim salonie.Ta umywalka kosztuje u mnie w granicach 1100 zł brutto. W tej cenie jest kompletny zestaw ze stelażem, syfonem i baterią.Jeśli się Państwo zdecydują to proszę o kontakt. PozdrawiamSławek M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts