Gość 17.10.2002 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Co sądzicie o oknach i drzwiach drenianych z firmy Stolarka Wołomin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 18.10.2002 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 U mojej mamy w mieszkaniu są już kilka lat. Farba trzyma, nie paczą się. Nie mam do nich żadnych zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Możesz powiedzieć, jak są malowane - farbą kryjącą vzy też lazurową.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 21.10.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Niestety nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2002 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 zadałem kilka drażliwych pytań ze strony http://www.jakieokna.com.pl i odpowiedzi były prawie żadne. nie ma dobrego sposobu na wykonanie konserwacji takiego okna. przekonała mnie o tym odpowiedź jaką otrzymałem. życzę sukcesu użytkownikom podczas gruntownej konserwacji, jaką powinien przeprowadzić każdy użytkownik okna. najlepszym testem dla moich słów jest zapytanie u producenta, czy za dwa lata podejmie sie - odpłatnie - przeprowadzić konserwacj w której skład ędzie wchodzić:- malowanie ram okiennych,- konserwacja uszczelek,- konserwacja i smarowanie okuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts