Slawek 1719499182 29.08.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Czy ktoś z Was ma wyżej wymieniony sprzęt? Nigdy jeszcze nie słyszałem opinii o zmywarkach tej firmy. Przymierzam się do kupienia ich kuchenki i chyba też okapu (cena do 1K), możnaby ewentualnie za jednym zamachem kupić także zmywarkę - a nuż dałoby się coś stargować z ceny Nie wiem tylko, czy firma ma wystarczająco dużo doświadczenia w produkcji takich urządzeń. Na pewno robią nie tylko kaszankę, bo wiedziałem na ich stronie kilka modeli z grupy AAA Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 01.09.2003 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Hmm.. wzgląda na to, że wszyscy obywają się jakimis siemensami, albo innymi boschami - a na amice nikt się nie skusil... No to chyba ja też się nie skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.09.2003 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Coś w tym jest... zmywarkę kupowałem w MM, i na kilkadziesiąt zmywarek do zabudowy nie było Amiki... Kupiłem Bosch'a - najcichsza (ponoć), no i marka zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mam ZZS 1604 albo 1624 ( już nie pamiętam). Używam od roku prawie. Sprawuje się bez zarzutu. Przyznaję, że jest trochę głośniejsza niż Whirpoll, którego mamy w firmie. Ale to niewielka różnica w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 zmywarkę mamy i używamy prawie od roku. Jest zabudowana i w ogóle jej nie słychać jak pracuje. Kupowaliśmy jedocześnie z kuchenką, fakt - upust był niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 02.09.2003 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Gościu,zdradź coś więcej - jaki typ zmywarki i kuchenki (swoją drogą, czy oni nie mogliby te zabawki jakoś po ludzku ponazywać?) i ewentualnie jaki upust. Qurcze, już sam nie wiem, co o tym myśleć. Jakbym miał upust na całym sprzęcie to pewnie zdecydowałbym się na jakąś z górnej półki (kuchenkę chcę prestige, a okap jakiś średni) - inne sprzęty ma amica tiptop, ale co do zmywarek to na razie znalazłem mało opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 02.09.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Myśmy mamie kupowali sprzęt do kuchni w sklepie internetowym. Był to piekarnik, płyta i okap Amici oraz zmywarka Bosha. Nie pamiętam szczegółów, ale wyszło znacznie taniej niż ceny sklepowe (np. w Euro), nie mówiąc już o zakupach wraz z meblami. Targowaliśmy się (w sumie całkiem sporo mieli sprzedać) i dali nam upust od i tak niższych cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 02.09.2003 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kasiek, a byłabyś tak wspaniałomyślna i podała mi ten adres na priva? Spróbuję się trochę z nimi potargować. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 03.09.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 tez prosze o adres:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.09.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Kasiek - czy ja też mogę prosić o ten adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Ja swoją kupowałem w sieci G7. To taka (podobno) ogólnopolska sieć małych sklepów AGD, w których ceny są poniżej cen detalicznych z katalogu Amici. Rozglądnij się u siebie - może też znajdziesz. Moje namiary są z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 03.09.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Hej ! Mój mąż pracuje w Amice. Możesz spokojnie kupować kuchenkę, wyciąg, zmywarkę, lodówkę. Nie polecam pralek (z tego co mówi mąż - zbyt krótko są produkowane i firma się jeszcze "uczy" na co zwracać uwagę i co poprawiać). Co do zmywarki to te z logo Amica są kupowane podobnie jak 80% oferty rynkowej ( w tym "lepszych" firm) od tego samego dostawcy we Włoszech. Tak więc różnią się głównie nazwą firmy i ceną i wykończeniami designerskimi. Dużym wyjątkiem w sensie technologicznym są sprzęty firmy Miele ("pozłacane druciki" i inne bajery, które mają podobno zapewnić bezawaryność przez chyba 100lat a może więcej - tylko po co skoro wzornictwo i technika tak się zmienia), ale to kosmos cenowy. Tak więc moim zdaniem można polecać - Amica ma niezły sprzęt za dobrą cenę. W razie odpukać awarii masz mnóstwo serwisów - a poszukaj wątku o pralkach - jakie te "lepsze marki" ? mają serwisy Dodam, że sami użytkujemy sprzęt Amiki w kuchni, nic przez 2 lata się nie popsuło, kupowaliśmy sprzęty do kuchni jak mąż pracował w branży spożywczej. Nie jest to więc kryptoreklama, tym bardziej, że on nie z działu sprzedaży i nie ma prowizji od sprzedanych ilości . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 04.09.2003 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Qrcze Pyzia trochę mnie zmartwiłaś. Muszę przyznać, że nie mam najlepszego zdania o włoskim sprzęcie AGD. Podejrzewałem, że Amica "markuje" tylko zmywarki innych producentów, ale miałem nadzieję, że może tych zza Odry... Do licha, wybór nie będzie łatwy, a pralkę na całe szczęście mam Boscha - nie mogę narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mas 10.09.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Qrcze Pyzia trochę mnie zmartwiłaś. Muszę przyznać, że nie mam najlepszego zdania o włoskim sprzęcie AGD. Podejrzewałem, że Amica "markuje" tylko zmywarki innych producentów, ale miałem nadzieję, że może tych zza Odry... Do licha, wybór nie będzie łatwy, a pralkę na całe szczęście mam Boscha - nie mogę narzekać Ja kupiłem cały sprzet Amici - zmywara, lodówa, płyta, piecyk,okap, mikrofala. Jeśli chodzi o zmywarkę to model ZIS 2612 z zinegrowanym panelem. Działa wszystko od pół roku. Zmywara cichutka. Ma moim zdaniem za dużo bajerów. To oczywiści na +. Ale i tak korzystam z jednego programu. Amica z Włoch sprowadza okapy, zmywarki. Z Portugalii (firma TEKA) robi dla nich mikrofale. Kupiłem całość po tragowaniu w Avansie prawie 20% niżej od cen sugerowanych. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 10.09.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Kasiek podaj moze adres tego sklepu internetowego na forum, z pewnoscia wiele osob jest zainteresowanych zakupem sprzetu po niskich cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 10.09.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Strona sklepu, to http://www.agdrtv.com. Sami zachęcają do negocjowania cen. Pewnie zawsze warto porównać ceny z innymi miejscami, myśmy kupowali półtora roku temu i oferta była korzystna. Aczkolwiek zdarza nam się kupić coś w Euro taniej niż oni proponują - tyle, że są to promocje bądź przeceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igaaa 06.01.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Mam do Was wielką prośbę, proszę o opinię co sądzicie o Kuchni gazowej Amiki "Prometeusz". Palniki w tej kuchni są schowane pod blatem ceramicznym, jak ona się sprawuje, czy jest funkcjonalna, czy warto ją kupić bo cena nie jest z tych najniższych ok. 3tys. Może ktoś z Was jest posiadaczem takiej kuchni? Bardzo będę wdzięczna za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Widlak 12.01.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Też czekam na opinię o tej kuchni od 3 stycznia i nic.Widlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.01.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Jest o niej trochę tu: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=14747&highlight=amica+prometeusz Użytkuje ją Ponury 63 i chyba nie jest zachwycony.Poczytajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Widlak 20.01.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 dzieki za informacje, chyba sie wyleczylam z Prometeusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts